Starity

Hivatalos: folytatást kap a Varázslók a Waverly helyből, már kész a forgatókönyv!

2024. január 18. 22:10   |   Szerző: Four

David Henrie arról posztolt, hogy már elkészült a sikersorozat folytatásának forgatókönyve.

hirdetés

Hosszú éveken át keringtek a hírek arról, hogy folytatást kap a Disney egyik sikersorozata, a Varázslók a Waverly helyből, és most valóra vált a fanok álma: tényleg elkészült a Russo család életéről szóló produkció további részeinek forgatókönyve. 

A Disney bekérte az új epizódok pilotját, amelynek executive producere Selena Gomez és David Henrie lesznek - ők az eredeti sorozat testvérpárját, Alex és Justin Russót alakították. 

Sőt, a Deadline információi szerint mindektten szerepelni fognak az új részekben, amelyeknek alaptörténete a következő:

"Egy a WizTechben történt rejtélyes baleset után Justin lemond a varázserejéről, hogy átlagos életet élhessen a feleségével és két kisfiávall. Nagy meglepetést okoz neki azonban egy az ajtaján betoppanó fiatal, képzésre szoruló varázslónövendék, Billie. Justin élete egy csapásra felfordul, emellett kénytelen felidézni a múltat annak érdekében, hogy biztosítsa a Varázsvilág jövőjét."

Janice LeAnn Brown fogja alakítani a fent említett fiatal varázslót, Alkaio Thiele lesz Roman Russo (Justin idősebb fia), és Mimi Gianopulos lesz Justin felesége. 

A sorozat eredeti változata 2007 és 2012 között volt látható: egy varázslócsalád, Russóék mindennapjait követték a epizódok. 

A Russo család izgatottan várja, hogy újra csatlakozzon hozzátok, de ezúttal már felnőttként. 2024 lesz az év, amikor visszatér a varázslat!

- írta Instagramon David Henrie. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek