Starity

A modern irodatakarítás készítményei

2024. január 17. 14:02   |   

Az irodatakarítás nem csak a rendről és a tisztaságról szól, hanem a munkahelyi környezet színvonaláról és egyben a dolgozók egészségéről, sőt, teljesítményéről is. De mire van szükség ahhoz, hogy az iroda mindig makulátlanul tiszta legyen?

hirdetés
A modern irodatakarítás készítményei

A professzionális irodatakarítás elengedhetetlen eleme a kiváló takarítóeszköz-park, hisz a jól megválasztott eszközökkel alaposan, mégis kíméletesen lehet takarítani. Emellett fontos a megfelelő technika alkalmazása, ilyen például a kétvödrös módszer vagy épp a színkódos rendszer. Gondosan összeválogatott tisztítószer-paletta nélkül azonban mindez mit sem ér!

A tisztítószer választás szempontjai

A tisztítószerek kiválasztásánál fontos szempont a felületek anyaga, a szennyeződés típusa, és a környezetvédelem is, nézzük meg ezeket egy kicsit közelebbről:

  • A felületek anyaga meghatározza, hogy milyen pH-értékű és összetételű szerre van szükségünk. Más célt szolgálnak a savas, a lúgos és a semleges tisztítószerek, ezért fontos, hogy tudjuk, melyik termékkategóriából válasszunk egy-egy felülethez.

  • A szennyeződés típusa és mértéke alapján kell döntenünk arról, hogy milyen koncentrációjú tisztítószert használunk. Bizony irodai környezetben is szembetalálhatjuk magunkat igazán makacs szennyeződésekkel, és ilyenkor is tudnunk kell, mihez nyúljunk.

  • Az ökotudatosság ma már a takarítás világában is egyre nagyobb szerepet kap, és ennek nem csak extra tartós vagy többször használható takarítóeszközökkel tehetünk eleget, hanem azzal is, ha hatékony, ámde környezetkímélő készítményeket választunk.

Miért éppen a KIEHL termékek?

A német KIEHL cég több, mint 100 éves szakmai múlttal a háta mögött támogatja az irodatakarítást. Valamennyi készítményük megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és számos környezetbarát termékük is van. A KIEHL tisztítószerek remekül tisztítanak, eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket is és hosszantartó frissességet biztosítanak a felületeknek.

Íme néhány a legnépszerűbb termékek közül, amit az irodatakarításhoz ajánlunk:

  • Az Optima egy felület- és üvegtisztító szer, ami úgy tud hatékony lenni, hogy közben a legkényesebb felületeken sem okoz sérülést.

  • A GlasQueen egy még erőteljesebb felülettisztító, ami csíkmentes száradással tudja tökéletesíteni az intenzív tisztítást.

  • A Tornado egy igen erős koncentrátum, ami a zsírtól kezdve a nikotinig sok mindennel megküzd, műanyag és üveg felületeken is.

  • A Clarida Uni egy univerzális csodafegyver, felülettisztításhoz és felmosáshoz is alkalmazható, akár bevonattal védett felületeken is.

  • A Tablefit egy intenzív tisztítószer, ami eltávolítja a ceruza, tinta, filc, stb. által okozott szennyeződéseket, matricák maradványait. Használható minden oldószernek ellenálló műanyag- és műanyaggal bevont felületen, nemes acélon, alumíniumon és fémen.

Ha Ön is KIEHL készítményekkel szeretné feltölteni tisztítószer készletét, az Atlantic Higiénia webáruházánál jobb beszerzési forrást aligha talál. Emelje új szintre az irodatakarítást, a professzionális termékek csupán néhány kattintásra vannak!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek