Starity

Sofia Richie nem válogat a terhesruhák között, Rihanna stílusát fogja követni

2024. január 29. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség az első gyermekével várandós, és elárulta, milyen stílus szerint szeretne öltözködni.

hirdetés

Sofia Richie Rihanna példáját fogja követni a terhessége során: a várandós modell elárulta, nem tervezi, hogy kismamaruhákat vesz, inkább mindenből nagyobb méretet szerez be.

Nem fogok kismamaruhákat viselni a terhesség alatt, azt tervezem, hogy nagyobb méretű ruhákat vásárolok. És nem veszek egy gardróbnyi teljesen új ruhát: vettem pár nagyobb méretű nadrágot, de ugyanazokat a dzsekiket, melegítőket és kabátokat fogom viselni. 

- mesélte a modell, aki nemrég posztolt videót arról, hogy milyen volt a pillanat, amikor megtudta: kislánya fog születni. 

Rihanna, akinek már két gyermeke született a rapper ASAP Rockytól, mindkét terhessége során a lehető legextravagánsabb outfitekben mutatkozott, mert mint mondta:

Amikor egy nő terhes lesz, a társadalom hajlamos elérni azt, hogy elrejtse magát, a szexisségét: "most nem vagy szexi, de majd újra az leszel egyszer" - én nem hiszek ebben a hülyeségben.

Illetve hozzátette:

Azt remélem, hogy egyszer átalakul, ahogyan a "rendes" terhes nőkről gondolkozunk. A testem hihetetlen dolgokat csinál, és nem fogom szégyellni. Ezt ünnepelni kellene - miért kéne rejtegetned a terhességedet? 

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek