Starity

A lehető legrosszabbkor ment tönkre egy kamera az Oppenheimer forgatásán Florence Pugh szerint

2024. január 29. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő elmesélte, milyen kellemetlen helyzetbe került azért, mert elromlott egy kamera.

hirdetés

Az Oppenheimer közönségtalálkozóján mesélt arról Florence Pugh, hogy talán a lehető legrosszabbkor ment tönkre egy kamera a forgatás alkalmával: épp intim jelenetet forgatott Cillian Murphyvel.

Egy szexjelenet kellős közepén elromlott a kamera. Senki nem tudja, de ez történt. A kameránk tönkrement, és mindketten meztelenek voltunk - nem volt ideális az időzítés. 

Pugh elárulta, hogy a helyzetet legkönnyebben úgy tudták megoldani, hogy valakinek meg kellett szerelni az eszközt - másikat csak hosszú idő múlva tudtak volna keríteni. 

Cillian és én együtt voltunk a szobában, zárt forgatás volt, és mindketten így álltunk.

- mutatta meg a híresség, hogyan próbálták takarni a meztelen testüket. 

Aztán valaki bejött, hogy megpróbálja megszerelni a kamerát. Én meg úgy gondoltam: ez egy olyan pillanat, amelyből tanulhatok.

Így aztán Pugh legyőzte a zavarát, és arról kezdett érdeklődni, miért ment tönkre a kamera - a rendező Christopher Nolan pedig készségesen elmagyarázta neki. 

Őrület, hogy ezen a forgatáson minden egyes ember óriási tudással rendelkezett, teljesen készen állt arra, hogy egy ilyen filmet elkészítsünk - sosem volt unalmas pillanat. Csodálatos volt, úgy éreztem, szerencsések vagyunk a nap minden egyes percében. 

- tette hozzá. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek