Starity

Fájdalmas betegségéről posztolt Kim Kardashian: "Nem értem, mi történik"

2024. január 31. 08:08   |   Szerző: Four

A reality-sztár már többször is mesélt róla, hogy komoly betegséggel küzd.

hirdetés

Még nézni is fájdalmas Kim Kardashian legutóbbi videóját, amelyben a reality-sztár megmutatta, mennyire belobbant a pikkelysömöre. 

A híresség a lábáról posztolt egy felvételt, amelyen hatalmas vörös folt látható:

Srácok, a pikkelysömöröm most őrület. Az egész lábomon elterjedt, nem tudom, mi történik, de utána kell járnom... ez őrület. 

- mesélte a 43 éves sztár, aki hozzátette, azért is okoz neki fejtörést a helyzet, mert nem változtatott semmit a diétáján, és már megpróbált mindent, hogy javítson az állapotán. 

Egy másik videóban bevallotta, hogy általában egy kisebb folt szokott lenni a lábán, de most úgy érzi, már a combjáig terjedt az elváltozás, és itt az ideje annak, hogy utánajárjon. Kim próbálta derűsen felfogni a betegségét, és hozzátette, legalább szív alakú a nagy piros folt. 

A reality-sztár többször is mesélt róla, hogy pikkelysömörrel küzd, amelynek tünetei először a kétezres évek közepén jelentkeztek nála. 2019-ben esszét írt nővére, Kourtney Kardashian életmóddal foglalkozó oldalára:

Ha pikkelysömöröd van, nem hagyhatod, hogy tönkretegye az életed. Meg kell tenned mindent annak érdekében, hogy komfortosan érezd magad, de nem hagyhatod, hogy átvegye az irányítást az életed felett... Remélem a történetem segíthet valakinek, aki autoimmun betegséggel küzd, és megerősíti abban, hogy van fény az alagút végén. 

- írta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek