Starity

Nem számított rá, hogy ilyen szerelmes lesz: Sophie Turner kezd teljesen belezúgni Perry Pearsonba

2024. február 01. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő összejött egy brit arisztokratával, akibe kezd teljesen belezúgni.

hirdetés

Sophie Turner maga sem számított arra, hogy ilyen hamar párra talál azután, hogy véget ért a házassága Joe Jonasszal. Habár hivatalosan még nem mondták ki a válást, a színésznő máris nagyon belezúgott a brit arisztokrata Perry Pearsonba, akivel tavaly októberben már együtt fotózták. 

Azonnal pattogni kezdtek körülöttük a szikrák, és azóta egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Sophie nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan rátalál valakire, aki ennyire fontos neki. Természetesen ott a fizikai vonzalom is kettejük közt, de Perry nagyon tiszteli Sophie-t emellett megnevetteti, ami nagyon fontos neki. Jól haladnak a dolgok kettejük között, Sophie ennél nem lehetne boldogabb. 

- mesélte a Us Weekly forrása. 

A színésznő már Instagramon is felvállata a szerelmét: két barátjukkal mentek sítúrára, és az ott készült fotókat Sophie boldogan kiposztolta a platformra. 

De rajta kívül az exe, Joe Jonas is új vizekre evezett párkapcsolati téren: a zenész a modell Stormi Bree-vel jött össze, és bár nagyon próbálják titkolni a szerelmüket, egyre több jel utal arra, hogy komolyabban találkozgatnak. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek