Starity

A Bűbájos boszorkák-dráma folytatódik: Shannen Doherty válaszolt Alyssa Milanónak

2024. február 06. 09:09   |   Szerző: Four

A két színésznő között nagyon eldurvult a viszony, miután felizzott köztük a régi ellentét.

hirdetés

Tovább gyűrűzik a lassan véget nem érő Bűbájos boszorkák-dráma: Shannen Doherty visszaszólt Alyssa Milanónak, aki hétvégén egy közönségtalálkozón kijelentette többek között, hogy úgy érzi, ő már bocsánatot kért azért, hogy kellemetlenséget okozott a sorozat forgatásakor, másrészt megcáfolta a vádat, mely szerint ő rúgatta ki Shannent a produkcióból. 

Doherty szintén részt vett a fent említett közönségtalálkozón, de egy másik nap érkezett és kolléganőivel, Holly Marie Combsszal illetve Rose McGowannel együtt válaszolt a kérdésekre. 

Holly és én nem voltunk gonoszak a podcastemben. Sőt, kivágtunk belőle minden olyan részt, aminél azt éreztük, még több drámát fog okozni. Szimplán elmondtuk az igazságot, mert az igazság tényleg számít. De mindent mpróbáltunk, hogy ne törjük össze a fanok szívét.

Shannen szerint a súlyos betegsége (negyedik stádiumú rákkal küzd) késztette arra, hogy újra elővegye ezt az ügyet és tiszta vizet öntsön a pohárba. 

Életemnek ezen a pontján, a diagnózisommal - bocsánat, ha sírni fogok - így, hogy minden nap egy borzasztó betegséggel küzdök, elképesztően fontos lett, hogy az igazságot elmondjam. És ne egy olyan narratíva legyen érvényben, amelyet mások mondtak el helyettem. 

- jelentette ki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

Együtt mondtuk el a saját igazságunkat, és kiállunk érte. Az igazságnál, amit mi elmondtunk, nem kell felülvizsgálni a történelmet... Nem volt forgatásról való késés, nem volt ott mediátor hónapokig. Úgy idézem fel a tényeket, mintha minden most történne. (...) Amit más drámának nevez, az valójában trauma volt nekem, amellyel túl sokáig éltem együtt. 

- mondta a színésznő, és ismét elkezdett könnyezni. 

A rákkal való harcom miatt döntöttem úgy, hogy szembenézek ezzel a traumával, és nyíltan, őszintén beszélek róla. Hogy feldolgozhassam, hogy a megélhetésemet veszítettem el. A megélhetést, amelytől a családom is elesett, csak mert valaki első akart lenni a forgatási ütemtervben. 

- utalt Milanóra a sztár.

Doherty mellett egyébként Holly Marie Combs és Rose McGowan is kiállt, utóbbi egy Katt Williams idézettel:

A győztesek nem hagyják, hogy a vesztesek újraírják a történelmet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek