Starity

Vilmos herceg mindent elkövet azért, hogy Katalin hercegné jobban érezze magát

2024. február 15. 18:06   |   Szerző: Four

A hercegné komoly műtéten esett át januárban, most Vilmos herceg mindent elkövet, hogy meggyógyuljon.

hirdetés

Vilmos herceg február elején tért vissza a kötelezettségeihez, miután egy ideig a műtéten átesett feleségét, Katalin hercegnét ápolta. A hercegre nagy felelősség hárul most: Katalin ugyanis csak Húsvét után lesz újból nyilvánosság előtt, illetve Károly király rákbetegséggel küzd, tehát az ő feladatait is átvállata egy időre a trónörökös. 

A herceg a Life & Style informátora szerint mindent elkövet azért, hogy a felesége jobban érezze magát - a komoly (bár tervezett) hasi műtétjét követően 13 napig volt kórházban, és jelenleg az otthonukban, Adelaide Cottage-ben lábadozik.

Vilmos folyamatosan párnákat rak Kate köré és ajánlgatja, hogy megmasszírozza a hátát - annyit legyeskedik körülötte, hogy Kate-nek már meg kellett kérnie, hagyjon neki egy kis békét.

- mesélte a bennfentes, aki szerint három gyerekük, a 10 éves George, a 8 éves Charlotte és az 5 éves Louis is mindenben segíteni szeretne. 

Mindent megtesznek azért, hogy Kate kényelmesen érezze magát. A ház tele van a kedvenc virágaival, puha takarókkal és párnákkal, no meg a kedvenc nassolnivalóival. A család nagyon örül, hogy visszatért Adelaide Cottage-be.

- mondta az illető. 

A Buckingham-palota szerint a hercegné gyorsan gyógyul, és ebben nagy szerepe van a gyerekeknek. 

Mesélnek Kate-nek, teát hoznak neki és levest főznek. Charlotte még egy spa-napot is szervezett. Pihennie kellene, de Kate-nek nincs szíve elutasítania őket. 

- tette hozzá a forrás, majd így folytatta:

Van pozitív hozadéka is a helyzetnek. Kate egy olyan oldalát látta meg Vilmosnak, amelyet eddig nem tapasztalt. Lenyűgözte, hogy mennyire gondoskodó volt egész végig, és 10/10-re értékélte a hozzáállását. 

Vilmos szintén más szemmel nézi a feleségét:

Vilmos bevallotta, nem volt tisztában vele eddig, hogy mennyi mindent tett a családért Kate. Habár ijesztő volt ez az eset, sokkal közelebb hozta őket egymáshoz párként és családként is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek