Starity

A világsikert hozta el neki a Trónok harca, de Maisie Williams bevallotta, közben elveszítette önmagát

2024. február 19. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő bevalotta, nem tudta, mihez kezdjen miután véget ért a Trónok harca.

hirdetés

Maisie Williams nevét a Trónok harca című sorozat révén ismerte meg a világ - ám a színésznő most bevallotta, nagy árat fizetett ezért. 

Williams mindössze 12 éves volt, amikor 300 lány közül kiválasztották Arya Stark szerepére, és onnantól kezdve folyamatos nyomásnak volt kitéve a produkiót körülvevő médiacirkusz miatt.

Nagyon sokáig elveszettnek éreztem magam, tudtam, hogy az is vagyok, és nagyon kényelmetlenül érintett, hogy nem ismerem önmagam. Ma már sokkal komfortosabban érzem magam a bőrömben. Nehéz visszagondolni arra az időre, és hogy milyen kemény volt akkor, mert már túl vagyok rajta.

Williams egyébként azt is elárulta, hogy nagyon sokat tanult a kollégáitól a Trónok harca forgatása során, például a Tywin Lannistert alakító Charles Dance-től is:

Charles Dance kiemelkedő volt a Trónok harcában. Imádtam nézni, ahogy próbálja a jeleneteket, és hallgatni, ahogy egyeztet a rendezővel. 

- emlékezett vissza. 

A színésznő jelenleg a The New Look című sorozatban látható, amelyben Christian Dior húgát, Catherine Diort alakította - és a szerep kedvéért elképesztően sanyargató rutint sajátított el.

Embed from Getty Images

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek