Starity

Elképesztően sokat fogyott Maisie Williams az új szerepe kedvéért

2024. február 08. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő teljesen átalakult új szerepe kedvéért: elárulta, hogyan fogyott ennyit.

hirdetés

Maisie Williams bevallotta, hogy rengeteget fogyott a The New Look című sorozat kedvéért, amelyben Christian Dior húgát, Catherine Diort alakította. (Az asszonyt a II. világháború során elfogta és megkínozta a Gestapo, koncentrációs táborba deportálták, ahonnan 1945-ben szabadult.)

A színésznő kemény rutint vezetett be annak érdekében, hogy elérje a kívánt hatást: több, mint 10 kilótól szabadult meg.

Nagyon keveset ettem, folyton meditáltam, illatgyertyákat és füstölőket égettem. 

- mesélte a híresség a Harper's Bazaarnak, és hozzátette, a procedúrát orvosi csapat felügyelete alatt csinálta végig, így rendszeresen ellenőrizték az értékeit. 

Hajnali négykor kellett kelnem, hogy elkezdjek izzadni. Előtte este olyan 7-8 óra között szabad volt ennem valami sósat - füstölt lazacot egy kis pohár borral. Aztán vettem egy forró fürdőt rengeteg fürdősóval. (...) Talán három órát aludtam, aztán felébredtem és ettem egy marék mogyorót. Azon a ponton már nem tudtam végigaludni az éjszakákat. 

Maisie szerint most teljesen más feladat elé állt, mint a Trónok harca forgatásakor. Elmondása szerint Catherine "átvette a hatalmat" afelett, hogy mit evett, hogyan mozgott, aludt, gondolkozott. Aryát alakítva viszont annyi volt az elvárás, hogy izmot pakoljon magára.

A The New Look február 14-én érkezik az AppleTV+-ra. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek