Starity

Jenna Ortega a Wednesday 2. évadáról beszélt

2024. február 22. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Jenna Ortega izgalmas információkat osztott meg a Wednesday második évadval kapcsolatban.

hirdetés

Jenna Ortega a rajongók kedvencévé vált a Netflix közkedvelt sorozatában, a Wednesdayben Wednesday Addams alakításával. A közeljövőben pedig visszatér a második évadban.

A színésznő a Vanity Fairnek adott interjúja során elárulta, mit tud a sorozat új évadáról. Elmagyarázta, miben különbözik az elsőtől, és hogyan készül újra a szerepre.

Az első évadban voltak olyan epizódok, amelyek vizuálisan nagyon kiemelkedtek, például a táncos epizód nagyon nagy hatással volt az emberekre, és az a helyszín nagyon különleges volt, és egy kicsit olyan érzés volt, mint a Szalagavató (Prom Night), vagy a Carrie. Minden epizód [a második évadból], amit eddig olvastam, ilyen

- magyarázta.

Egyszerűen csak kiemelkedik önmagában, mint egy nagyon emlékezetes jelenet vagy beállítás, ami miatt szerintem a legjobban izgatott vagyok, mert ezt nyolc epizódon keresztül végigcsinálni szerintem nagyon hihetetlen és nagyon szerencsés.

Majd elárulta, hogy két év után kicsit nehezen zökken vissza a szerepbe. 

Csak forgatókönyveket olvastam. Mire ténylegesen elkezdjük a forgatást, már több mint két év telt el azóta, hogy befejeztük. Úgyhogy mentálisan azt kérdeztem: »Oké, most kezdjem el a felkészülést?«. Nem tartom magam method actornak (amikor a színész teljesen átlényegül a szerepévé - szerk.) vagy ilyesminek, de szerintem teljesen normális, hogy a színészek természetes módon hozzászoknak a karaktereik környezetéhez, különösen, ha ilyen hosszú ideig csinálsz valami hasonlót. Lehet, hogy itt az ideje, hogy újra elkezdjek egy kicsit szarkasztikusabbá válni, vagy újra különböző filmeket nézni, hogy beleéljem magam a gondolkodásmódba

- mondta Ortega.

Hozzátette:

Még a forgatókönyvek olvasása is izgalmas volt, látni az összes új karaktert, ami érkezik. Határozottan bővítjük a természetfeletti világot. A sorozatunkban mindenféle vérfarkasok és vámpírok voltak. És azt hiszem, mi ezt egy kicsit kibővítjük.

A Wednesday második évada még nem tudni, hogy mikor érkezhet pontosan, de azt már bejelentették, hogy kap egy spin-offot Fester bácsival a középpontban.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek