Starity

Híres énekesnő stylistját fogadta fel Meghan Markle - nagyon készül a visszatérésre

2024. március 05. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő mindent elkövet annak érdekében, hogy nagyot durranjon a visszatérése.

hirdetés

Meghan Markle gőzerővel készül arra, hogy visszatérjen Hollywoodba. A híresség a The Line Sheet szerint már felfogadott egy új stylistot is, Jamie Mizrahit, aki leginkább Adele-lel, Jennifer Lawrence-szel és Jeremy Allen White-tal szokott együtt dolgozni. 

Míg az utóbbi időben Markle stílusára a "kaliforniai lazaság" volt jellemző, most egy klasszikusabb, igazi hollywoodi eleganciát idéző ruhatárat szeretne a színésznő. 

Amíg a brit királyi családdal kapcsolatos kötelezettségeit végezte, Meghannek nem volt stylistja, de állítólag akkori barátnője, Jessica Mulroney sokat segített neki az outfitek kiválasztásában. 

A netflixes dokusorozatukban a színésznő elárulta, a brit királyi család miatt gyakran úgy érezte, nem szabad élénk színeket viselnie, amikor viszont függetlenedtek, szándékosan nagyon feltűnően öltözködött.

Az utolsó angliai hetet megelőzően alig viseltem színeket, sosem akartam kitűnni vagy bajt okozni, megpróbáltam beilleszkedni. De azon a héten nagyon sok színt viseltem. Azt éreztem: "Hát akkor nézzek ki úgy, mint egy szivárvány!".

- mondta.

A híresség amellett, hogy egy éve titokban indított egy Instagram oldalt, most újra belevág a podcastelésbe, illetve új weboldalt is indított Harry herceggel - mindez pedig a nagy visszatérésének ágyaz meg egyesek szerint. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek