Starity

A nagy visszatérés: Meghan Markle-nek új instaprofilja van?

2023. augusztus 04. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség sokak szerint már egy ideje titokban csinált magának instaprofilt.

hirdetés

Meghan Markle visszatért Instagramra: a színésznő a Page Six forrásai szerint saját profilt csinált @meghan néven, ám azon kívül, hogy rohamosan gyűlnek a követői - egyelőre még nem posztolt semmit és nem is követett be senkit. 

A magazin szerint Markle még tavaly hozta létre a profilt, röviddel azelőtt, hogy megjelent volna podcast-sorozata a Spotify-on. Egyesek szerint a színésznő több branddel is tárgyalást folytat, és különösen szeretne együttműködni egy luxus ékszermárkával, a Cartier-vel. A nagy múltú cég azonban feltehetően felbőszítené a brit királyi családot, ha egyeszséget kötne Meghannel.

Úgy volt, hogy Meghan Instagramja működésbe lép, de röviddel az Archetypes podcastje debütálása után meggondolta magát, tehát a profilja most csak lóg a levegőben.

- árulta el egy bennfentes.

A híresség tavaly a The Cutnak már nyilatkozott arról, hogy vissza fog térni Instagramra - de végül nem történt meg a dolog. A színésznő számára egyébként nem idegen az influenszerkedés: mielőtt Harry herceggel megismerkedett, rengeteget posztolt Instagramra és volt egy blogja is "The Tig" néven, amelyre főként életmóddal és utazással kapcsolatos írásokat posztolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek