Starity

Először fotózták Katalin hercegnét a nagyműtétje óta

2024. március 05. 10:10   |   Szerző: Four

A hercegnét januárban műtötték, most először készült róla paparazzifotó azóta.

hirdetés

Megnyugodhatnak, akik Katalin hercegné egészségéért aggódtak: hétfőn új paparazzifotók készültek róla, miután vadabbnál vadabb pletykák röppentek fel vele kapcsolatban (például, hogy mesterséges kómában tartják, ezért nem mutatkozott nyilvánosság előtt december óta). 

A hercegnét édesanyja, Carole társaságában fotózták egy fekete Audiban (ide kattintva láthatók a képek), a Windsori kastély közelében. Azt nem tudni, hová tartottak, és a Page Six szerint csak ketten tartózkodtak az autóban, amelyet Carole vezetett. 

Middletonról legutóbb december 25-én készültek képek, amint Vilmos herceggel és három gyerekükkel egy norfolki templomba mentek. 

Januárban nagyon sokakat - még a hercegnéhez közel állókat is meglepte, hogy Katalint megműtötték, egészen pontosan hasi műtétje volt, amelyről annyit árult el a brit királyi család, hogy "tervezett volt", és hogy csak Húsvét után tér vissza a feladataihoz a hercegné. 

Két hét kórházi tartózkodás után a híresség jelenleg már otthon lábadozik, és az ismerősei szerint Vilmos herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előbb felgyógyuljon. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek