Starity

Drake Bell először beszél az őt ért szexuális zaklatásról

2024. március 06. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Drake Bell először beszél nyilvánosan arról, mi történt a Nickelodeonnál, mit tett vele a Dialogue Coach.

hirdetés

Drake Bell először fog nyilvánosan beszélni arról, hogy tinédzserkorában bántalmazta őt a Nickelodeon egyik Dialogue Coach-a. 

A 37 éves színész, aki olyan sorozatokban szerepelt, mint a Sok hűhó, a The Amanda Show és a Drake és Josh, a Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV című hamarosan megjelenő doku-sorozat új teaserében tűnik fel. 

Az Investigation Discovery sajtóközleménye szerint, ahol a doku-sorozat adásba kerül:

A Nickelodeon egykori sztárja, Drake Bell először osztja meg nyilvánosan a történetét annak a visszaélésnek, amelyet Brian Peck, a korábbi Dialogue Coach-a által elszenvedett, akit 2004-ben elítéltek a Drake ellen elkövetett bűncselekményei miatt, és elrendelték, hogy szexuális bűnözőként regisztrálják.

Brian Pecket 2003 augusztusában tartóztatták le és emeltek vádat több mint egy tucat vádpontban kiskorúakkal szembeni szexuális visszaélések vádjával. A Variety úgy tudja, hogy "nem vallotta magát bűnösnek 14 vagy 15 évesekkel elkövetett fajtalankodás és 16 éven aluliakkal való orális közösülés vádjában". 16 hónap börtönbüntetésre ítélték, és kötelezték, hogy szexuális bűnözőként regisztráltassa magát.

A klipben más színészek arról beszélnek, hogy hallottak arról, hogy Peck szexuális ragadozó, de nem tudták, hogy ki ellen követte el a borzalmakat. Ezután Bellre vágnak, aki besétál és leül egy székre.

A dokumentumfilmnek március 17-én lesz a premierje.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek