Starity

Vilmos herceg állítólagos szeretője cáfolta a pletykákat

2024. március 19. 11:11   |   Szerző: Four

Megint felszínre került az elmélet, mely szerint Vilmos herceg évek óta csalja Kate-et.

hirdetés

A Vilmos herceg hűtlenségéről szóló elmélet annyita szárnyra kapott, hogy most már a híresztelések középpontjában álló Rose Hanbury is kénytelen volt cáfolni a pletykákat. 

Egy teória szerint ugyanis Katalin hercegné azért tűnt el a nyilvánosság elől, mert Vilmos herceg viszonyt folytatott Rose-zal, aki várandós lett tőle. (A hercegi párról azóta egyébként már készült egy videó, amelyen Kate elég vidámnak tűnt.)

Hanbury, Cholmondeley márkinéja az ügyvédjén keresztül nyilatkozott: a szakember hétvégén a Business Insidernek jelentette ki, hogy "a pletykák teljességgel alaptalanok". 

A 40 éves asszony állítólag közeli kapsolatban áll a brit királyi családdal: ott volt Kate és Vilmos esküvőjén 2011-ben és Fülöp herceg temetésén 2021-ben. 2009-ben ment hozzá David Cholmondeley-hez, Cholmondeley hetedik márkijához. 

A pletyka, hogy viszonyt folytat Vilmos herceggel, már 2019 óta felüti időnként a fejét, és most olaj volt a tűzre, hogy Katalin hercegné ennyi időre visszamondta a kötelességeit, illetve, hogy az anyák napi fotóján a jegygyűrűje nélkül látható

Embed from Getty Images

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek