Starity

Katalin hercegné kicsattan az egészségtől a legújabb, róla készült videón

2024. március 19. 07:07   |   Szerző: Four

A hercegnéről vásárlás közben készült videó, nagy mosollyal kapták lencsevégre.

hirdetés
Katalin hercegné kicsattan az egészségtől a legújabb, róla készült videón
Fotó: princeandprincessofwales/Instagram

Vége a Katalin hercegnével kapcsolatos találgatásoknak: nemrég mosolyogova vásárolgatott egy az otthonához közeli piacon, amikor valaki videót készített róluk. A hercegné szabadidőruhában, mosolyogva sétált egy parkolóban baseball sapkás férje társaságában. 

A felvételt készítő illető így nyilatkozott róluk: 

Nem úgy látszott, mintha titkolnák a kilétüket. De nem hiszem, hogy tudták, hogyan fognak reagálni a megjelenésükre az emberek, valószínűleg ezért siettek. Kate boldognak és lazának tűnt. Úgy látszott, örülnek, hogy vásárolgathatnak, Kate megkönnyebbültnek tűnt és természetesnek. 

- mondta. 

Egy másik szemtanú így mesélt róluk: 

Pontosan olyanok voltak, mint a videón: egy nő szombat délután vásárol a férjével, csakúgy mint több ezer másik pár az országban. 

A hercegné megjelenése előtt rengeteg elmélet született arról, hogy valójában nem is hasi műtéten esett át (egyesek szerint kozmetikai beavatkozás miatt tűnt el a nyilvánosság elől, egy másik teória azt taglalta, hogy Katalin hercegné még most is kómában van, a legújabb pletyka pedig Vilmos herceg állítólagos szeretőjéről, Rose Hanburyről szólt, aki egyesek szerint várandós lett a herceg gyermekével, Katalin hercegné pedig emiatt mondta vissza hónapokra a kötelezettségeit.)

A pletykák csitításán nem segített, hogy Katalin hercegné anyák napi fotóján rengeteg szerkesztési hibát találtak, illetve készült a házaspárról egy kép, amely szintén aggodalomra adott okot a rajongók körében. 

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek