Starity

"Nem voltam rendes barátnő" - így nyilatkozott korábbi kapcsolatáról Megan Fox

2024. március 21. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, szerinte nem igazán viselkedett rendesen az egyik exével.

hirdetés

Megan Fox visszaemlékezett a házasságára Brian Austin Greennel, és bevallotta, nem feltétlenül bánt kedvesen az exével. A színésznő 2004-ben találkozott Greennel a Hope & Faith című sitcom kapcsán, 2010-ben összeházasodtak és három gyerekük született. 2020-ban váltak el, és Fox rövidesen új párra talált a zenész Machine Gun Kelly személyében, akivel úgy tűnik, most elég rizikós a kapcsolata. 

Fox a Call Her Daddy podcadstben mesélt a tapasztalatairól:

Először is hadd mondjam el, hogy nem voltam rendes barátnője Briannek. Nagyon őszinte leszek. És ő sem volt túl jó hozzám mindig, de azt hiszem, túl könnyű volna panaszkodni és úgy feltüntetni a kapcsolatunkat, hogy csak én küzdöttem. Talán én sem voltam jó. 

- mondta, majd így folytatta:

Nagyon fiatal voltam, és ennyi idősen nem feltétlenül kellett volna ilyen komolyan elköteleződnöm. Nem kellett volna egy ilyen kapcsolatban élnem 18, 19, 20, 21, 22, 23 évesen. 

A színésznő szerint a munkája nagy kísértést jelentett számára:

Sokszor belezúgtam más emberekbe. A munkám során többször is szerelembe estem, mert még gyerek voltam. És igen, sosem volt meg a szinglilét teljes szabadsága, ezt az életet nem tapasztalhattam meg. Amikor elváltam, azt gondoltam, most kiélem magam, aztán körülbelül 3 hétig voltam szingli. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek