Starity

Titokban szakított Machine Gun Kelly és Megan Fox?

2024. március 21. 10:10   |   Szerző: Four

Úgy tűnik, hogy véget ért a kapcsolatuk, egyesek szerint már nem élnek együtt.

hirdetés

Lehetséges, hogy Megan Fox és Machine Gun Kelly már egy ideje szakított. A két híresség az Us Weekly forrása szerint az utóbbi időben különköltözött, mert "megint mélypontra került a kapcsolatuk."

Megegyeztek, hogy teret adnak egymásnak, miközben továbbra is együtt vannak. Most mélypontra került a kapcsolatuk, de minden nap változik. 

A forrás szerint Fox arra kérte a barátait, hogy "hozzák össze másokkal" - miközben egy podcastben elég homályosan fogalmazott az MGK-vel való kapcsolatáról. (Annyit azonban elárult, hogy felbontották a jegyességet.)

A barátaik nem gondolják, hogy a közeljövőben véget ér a kapcsolatuk, de minden nap változik a páros véleménye. Megan nehezen bízik meg Kellyben, de tudja, hogy a saját önbizalomhiánya okozza ezt.

- mondta az illető, egy másik bennfentes szerint azonban ennél sokkal rosszabb a helyzet:

Egyfolytában veszekednek, toxikus kapcsolatban élnek, a szerelmük szó szerint megbetegíti őket. 

- mondta. 

A két híresség 2020-ban talált egymásra, és annyira nagy volt köztük a szerelem, hogy két évvel később a zenész eljegyezte a színésznőt. Tavaly februárban azonban annyira összevesztek, hogy kis híján szakítottak, és Fox egy ma már törölt posztja arra utalt, hogy Kelly megcsalta. Később a színésznő kifejtette, hogy "nem harmadik fél miatt" rúgta össze a port kedvesével. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek