Starity

Nem lesz esküvő! Megan Fox megerősítette, hogy felbontotta az eljegyzését Machine Gun Kellyvel

2024. március 20. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő tavaly kis híján szakított a zenésszel, most elárulta, hogy nem lesz esküvő.

hirdetés

Igaza lett azoknak, akik úgy sejtették, Machine Gun Kelly és Megan Fox már nem jegyesek többé. Mindezt maga a színésznő erősítette meg a Call Her Daddy podcast vendégeként. 

Amikor beszélgetőpartnere elárulta, sokaknak homályos most a kapcsolata MGK-vel, illetve elterjedt az a hír, hogy felbontották az eljegyzésüket, Fox közölte, hogy "mindezek a dolgok valósak és tényleg megtörténtek."

Tudom, hogy ez sokakat összezavar illetve kíváncsiak rá. Amit megtanultam ebből a kapcsolatból, az, hogy nem a nyilvánosság előtt kell zajlania. Tehát jelenleg nem tudok elárulni semmit a kapcsolatunk státuszáról. 

- mondta, de azt bevallotta, "mindig szoros kapocs lesz köztük."

Amit elmondhatok, hogy mindig is az "ikerlángomnak" fogom tartani, és mindig lesz köztünk egy kapocs, bármi történjék. Azt nem tudom, hogy ez milyen mértékű lesz, de valahogy mindig kötődni fogunk egymáshoz. Ezen túl nem szeretnék beszélni róla. 

- jelentette ki. 

A színésznő és a zenész 2022-ben, két év randizás után jelentették be, hogy jegyesek. Egy évvel később azonban annyira összevesztek, hogy kis híján szakítottak - azóta pedig bár többször is megjelentek már együtt hivatalos eseményen, a kapcsolatukról nem nagyon nyilatkoznak. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek