Starity

A Bűbájos boszorkák sztárja szerint nagyon nem bánt jól a média Katalin hercegnével

2024. március 28. 11:11   |   Szerző: Four

Shannen Doherty szerint a média belehajszolta Katalin hercegnét abba, hogy bejelentést kellett tennie.

hirdetés

A Bűbájos boszorkák szintén rákkal küzdő sztárja elítélte azt, ahogy Katalin hercegnével bánt a média a híresség hasi műtétjét követően. 

A hercegné január óta nem igazán mutatkozott nyilvánosan és ez rengeteg pletykának, illetve összeesküvés-elméletnek adott táptalajt. Egyesek szerint frufrut vágatott magának, ami nem sikerült jól, mások szerint a műtét óta kómában tartották, illetve hűtlenségi vádak is születtek: felmerült egy bizonyos Rose Hanbury neve, aki sokak szerint várandós lett Vilmos herceg gyerekével. 

A valóság azonban, mint ahogy nemrég kiderült, az volt, hogy a hercegnénél rákot diagnosztizáltak, és megelőző jellegű kemoterápiás kezeléseket kap: erről pénteken számolt be egy videóban.

Shannen Doherty, aki maga is rákkal küzd, Instagramon fejtette ki ezzel kapcsolatban a gondolatait:

Közszereplőnek lenni nem azt jelenti, hogy a nyilvánosság markában vagy. Mindenkinek joga van privátan küzdeni egy betegséggel. Az összeesküvés-elméletek, a birtoklási vágy és a morbid kíváncsiság okozta, hogy ennek az embernek magyarázkodnia kellett mielőtt feldolgozhatta volna a helyzetét és elmagyarázhatta volna a gyerekeinek. Remélem ez jó lecke volt mindannyiunknak, hogy tiszteljük a másik ember magánéletét attól függetlenül, hogy közszereplő-e vagy sem. 

- írta, majd a hercegnének is üzent:

És Katalin hercegné: nagyra tartom az erőd, amivel a végtelen támadásokat kezelted, miközben rákkal küzdesz. 

- tette hozzá. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek