Starity

Katalin hercegné rákkal küzd

2024. március 23. 15:03   |   Szerző: Alysia

Hetek óta folytak a találgatások Katalin hercegné egészségügyi állapotával kapcsolatban, miután januárban túlesett egy hasi műtéten.

hirdetés

Március 22-én, pénteken osztotta meg személyes videóüzenetét Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné, amelyben elmondta, hogy daganatot diagnosztizáltak nála és már meg is kezdődött a kemoterápiás kezelése. 

 

A hercegné a videóban elmondta többek között azt is, hogy a műtétet megelőző vizsgálatok során nem állapítottak meg nála rákot, azonban miután túlesett a hasi műtéten, a későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy mégis daganatról van szó. 

Katalin azt is elmondta, hogy a hír egy hatalmas sokk volt számára, és időbe telt, mire felépült annyira, hogy el tudják nála kezdeni a kemoterápiás kezelést.

Időbe telt az is, hogy elmagyarázzuk Györgynek, Saroltának és Lajosnak a számukra megfelelő módon, és megnyugtassuk őket, hogy minden rendben lesz.

Az, hogy Vilmos mellettem van, a vigasz és megnyugtatás nagyszerű forrása. Ahogyan az a szeretet, támogatás és kedvesség is, amelyet oly sokan tanúsítottak. Mindkettőnknek nagyon sokat jelent. 

– mondta a videóban a hercegné. 

A videóban az is elhangzott, hogy várja, hogy mielőbb visszatérhessen a munkájához, de jelenleg a felépülését kell előtérbe helyeznie, és a családuknak most időre, térre és magánszférára van szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek