Starity

A Karib-tenger kalózai producere felfedte, mi lesz a következő filmmel

2024. március 27. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A Karib-tenger kalózai-rajongó régóta várják, hogy mikor érkezhet a folytatás. Rengeteg különböző hír látott már napvilágot, volt, hogy Johnny Depp nélkül készül-e, volt olyan hír is, hogy visszatér.

hirdetés
A Karib-tenger kalózai producere felfedte, mi lesz a következő filmmel
Fotó: A Karib-tenger kalózai

Egy új interjúban Jerry Bruckheimer, aki mind az öt A Karib-tenger kalózai-film producere volt, amelyekben Johnny Depp alakította az ikonikus Jack Sparrow kapitányt, elárulta, hogy a franchise rebootot kap.

Nehéz megmondani. Nem tudom, tényleg nem tudom

- mondta Bruckheimer a ComicBook.com-nak, amikor arról kérdezték, hogy a rajongók mikor számíthatnak egy új Kalózok-filmre vagy egy újabb Top Gun-filmre (ő a Tom Cruise által vezetett akciófilmek producere is).

A Top Gun esetében van egy színész, aki ikonikus és zseniális. És hogy hány filmet csinál még meg a Top Gun előtt, azt nem tudom megmondani

- magyarázta Bruckheimer Cruise-ról.

A Kalózokat pedig rebootoljuk, így azt könnyebb összehozni, mert nem kell bizonyos színészekre várni.

Az első A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka 2003-ban került a mozikba, míg a legutóbbi film, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017-ben.

Még 2020-ban jelentették, hogy Margot Robbie tárgyalásokat folytat egy női főszereplővel készülő új Kalózok-filmről, de 2022-ben megerősítette, hogy a projekt már nincs fejlesztés alatt. Illetve érkeztek hírek arról is, hogy Deppel tárgyalnak egy új filmről, de ő állítólag nem akar visszatérni, miután a Disney kirúgta Amber Heard vádjai miatt.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek