Starity

Johny Depp feltételt szabott a Disney-nek

2023. október 06. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Miután Johnny Depp megnyerte a rágalmazási pert Amber Heard ellen, a Disney megpróbálta visszahívni őt A Karib-tenger kalózai franchise-hoz. Most kiderült a színész válasza.

hirdetés
Johny Depp feltételt szabott a Disney-nek
Fotó: Disney / A Karib-tenger kalózai

Johnny Depp sikerre vitte A Karib-tenger kalózai filmeket Jack Sparrow karakterével. Tette mindezt úgy, hogy a stúdió attól félt, hogy pont az ő játéka miatt lesz bukás A Fekete Gyöngy átka. A Disney nem is tévedhetett volna nagyobbat, a filmek óriási bevételt hoztak. Sőt, a karaktert annyira megkedvelték a rajongók, hogy minden próbálkozás, ami Depp nékül készült volna, kudarcba fulladt

A stúdió kirúgta Deppet 2018-ban, amikor Amber Heard családon belüli erőszakkal és bántalmazással vádolta meg. A színész beperelte az exfeleségét rágalmazásáért, a pert pedig meg is nyerte. A Disney ezután, a hírek szerint, szeretné őt visszaszerezni a hatodik filmhez, de ez nem lesz könnyű. Ugyanis a pletykák szerint Depp azt mondta, hogy csak akkor hajlandó visszatérni, ha a stúdió nyilvánosan bocsánatot kér tőle és beismerik, hogy hiba volt kirúgniuk őt a filmsorozatból.

Vajon a stúdiónak ér ennyit A Karib-tenger kalózai folytatása? 

via Film Tremble

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek