Starity

Jodie Foster megemlékezett arról, milyen volt Robert Downey Jr.-ral dolgozni a függősége csúcsán

2024. április 10. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Jodie Foster együtt dolgozott Robert Downey Jr.-ral, amikor a függőségével küzdött. Elmesélte, hogyan próbált beszélni a színésszel.

hirdetés
Jodie Foster megemlékezett arról, milyen volt Robert Downey Jr.-ral dolgozni a függősége csúcsán
Fotó: Szédült hétvége

Jodie Foster visszaemlékezett arra az időre, amikor Robert Downey Jr.-ral dolgozott függősége csúcsán. Az Oscar-díjas színésznő boldogan rendezte Downey-t a Szédült hétvége (1995) című filmben, de akkoriban őszintén el kellett beszélgetnie a forgatás közbeni drogfogyasztásáról. Downey-t 1996-ban kábítószer- és fegyvertartás miatt tartóztatták le, 1999-ben három év börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezésének megszegése miatt.

Egyszer a forgatás alatt félrehívtam őt, és azt mondtam neki: »Nézd, nem is lehetnék hálásabb azért, amit ebben a filmben nyújtottál. De félek attól, hogy mi történik veled ezután«

- mondta Foster az Esquire-nek. 

Jelenleg hihetetlenül jól tudsz egyensúlyozni. De ez nagyon bizonytalan, és nem vagyok benne biztos, hogy ez hogyan fog végződni

- emlékezett vissza a szavaira.

Downey-t börtönbe küldték, mert többször megszegte a feltételes szabadlábra helyezésének szabályait, és a Fotel Expert podcastben bevallotta, hogy az volt "a legveszélyesebb hely", ahol valaha is járt. 15 hónapot ült rács mögött.

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek