Starity

Dokumentumfilm készül Celine Dionról

2024. április 17. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Dokumentumfilm készül Celine Dionról, I Am: Celine Dion címmel, ami betekintést enged az életébe és a betegségéről is szó lesz benne.

hirdetés
Dokumentumfilm készül Celine Dionról
Fotó: hu.depositphotos.com

Celine Dion egy új dokumentumfilmben bepillantást enged a kulisszák mögé az életébe és a merev ember szindrómával kapcsolatos tapasztalataiba.

Az 56 éves zenei ikon projektje az I Am: Celine Dion címet viseli, és június 25-én lesz a premierje a Prime Videon. Kedden (április 16-án) osztott meg néhány részletet a dokuról, elárulva, hogy miről fog szólni.

Íme a szinopszis:

Az Oscar-díjra jelölt Irene Taylor rendezésében az I AM: CELINE DION című film nyers és őszinte betekintést nyújt a kulisszák mögé, az ikonikus szupersztár életét megváltoztató betegséggel folytatott küzdelmébe. A rajongóinak írt szerelmes levélként szolgáló, inspiráló dokumentumfilm rávilágít a zenére, amely az életét irányította, miközben bemutatja az emberi lélek rugalmasságát is.

Dion 2022 decemberében hozta nyilvánosságra a diagnózisát. Azóta szószólója lett azoknak, akiknek ez a ritka neurológiai rendellenességük van, és az ismertségét a figyelemfelkeltésre használja.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek