Starity

Lassítsd a bőröregedést természetes smart-aging kozmetikumokkal!

2024. április 23. 13:01   |   

Az idő múlását nem lehet megállítani, ami miatt teljesen felesleges szorongani. A smart-aging lényege, hogy ezt elfogadd és helyette inkább arra fókuszálj, hogy a megfelelő hatóanyagokkal minél tovább fenntartsd a szép és egészséges bőrképet. 

hirdetés
Lassítsd a bőröregedést természetes smart-aging kozmetikumokkal!

Kezdd a tápláló, értékes hatóanyagokban gazdag arcápolók beszerzésével! Keresd az antioxidánsokat tartalmazó, természetes kozmetikumokat, mert ezek hatékonyan késleltetik a bőröregedés jeleinek kialakulását.

Ezek a legerőteljesebb antioxidáns hatóanyagok

Biztosan nem fogsz mellé, ha előnyben részesíted a Dr. Konopka’s bőrápolóit, amelyek gyümölcsökből, gyógynövényekből készült értékes kivonatokat tartalmaznak.

A málnamag olajáról például túlzás nélkül állíthatjuk, hogy csodás összetevő, ugyanis bővelkedik bőrtápláló A- és E-vitaminban, omega-3 és -6 zsírsavakban, valamint fitoszterolokban.

A málnamag olajával gazdagított intenzív ránctalanító arckrém különlegessége, hogy anti-aging hatása mellett természetes fényvédőként és gyulladáscsökkentőként is funkcionál, miközben a mélyebb rétegekben is hidratálja a bőrödet.

És ha már a mélyebb rétegekben történő ápolásnál tartunk: egyedülálló formulájuknak köszönhetően a szérumok azok az arcápolók, amik játszi könnyedséggel jutnak be a szövetek mélyére, és ott fejtik ki áldásos hatásukat. 

Ezeket az alapos arctisztítás és tonizálás után, de még az arckrém felvitele előtt érdemes beilleszteni az anti-aging rutinba. Egyre többen fedezik fel a szérumok látványos hatását, ha te eddig nem tartoztál közéjük, érdemes közelebbről is megismerkedned velük!

Szuper hír, hogy a bőröregedést lassító anti-aging összetevők a szérumokban is fellelhetők, méghozzá szintetikus, sok esetben veszélyes anyagok hozzáadása nélkül. A rutinos és a kezdő szérumhasználóknak is garantáltan nagy meglepetést okoz az ibolya kivonata, ami nemcsak mesés illatáról híres.

Az ibolyakivonattal készült feszesítő szérum páratlanul hidratálja a bőrt, aminek köszönhetően a kimondottan száraz, húzódó arcbőr is bársonyosan puhává válik és kisimulnak a szem környékén kirajzolódó apró szarkalábak.

A benne lévő szilikát amolyan extraként a pattanásokkal szemben is védelmet nyújt, amiről minden bizonnyal te is tudod, hogy nem csak a tizenévesek szépségét árnyékolják be.

Hiába tűnik korainak, a szakemberek úgy vélik, hogy a 25. születésnapot követően mindenkinek érdemes beszereznie és rendszeresen használnia egy szemkörnyékápolót, az ott található vékonyabb és érzékenyebb bőr ugyanis különleges gondoskodást igényel.

Az ideális szemránckrém nemcsak nyugtatja és ápolja a bőrt, hanem az idő múlásának jeleivel is szembeszáll. Az angyalgyökér kivonattal készült gyógynövényes regeneráló szemránckrém ezt, és még sok mást is nyújt a bőrödnek!

A legfontosabb lépéseket már tudod, most rajtad a sor: kezdj neki, és élvezd a smart-aging szorongásmentes, vidám pillanatait!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek