Starity

Mel B elárulta, hogy 5 évig volt szerelmes egy nőbe

2024. április 25. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Mel B őszintén beszélt egy ötéves kapcsolatáról, amit egy nővel folytatott.

hirdetés

Mel B őszintén vallott egy ötéves kapcsolatáról, amit egy nővel folytatott. 2014-ben már felvállalta, hogy a nőkhöz is vonzódik. Öt évvel később pedig bevallotta, hogy egyszer lefeküdt a bandatársával, Geri Halliwell-lel a karrierjük csúcsán.

Most az Attitude-nak adott interjút, amiben az egykori kapcsolatáról is beszélt: 

Úgy érzem, hogy [az LBGTQ+ közösség tagja] vagyok. Nem úgy kezdtem a szexuális utamat, hogy »ez vagyok, biszexuális vagyok«. Nagyon nyitott voltam, és mindig is az leszek. Történetesen beleszerettem egy nőbe, és öt évig voltam vele. A mai napig beszélgetünk. Nem akarok címkézni, de mindig is úgy gondoltam, hogy a nők gyönyörűek.

Mel B a cikkben nem mondta el, hogy ki volt ez a nő, de sokan Christine Crokos filmrendezőre gondolnak, mivel 2003-ban arról pletykáltak, hogy romantikus kapcsolatba kerültek egymással. Ez három évvel azután volt, hogy elvált az exférjétől, Jimmy Gulzartól. Ezt követően Eddie Murphyvel járt, mielőtt 2007-ben hozzáment volna az exférjéhez, Stephen Belafonte-hoz. Ők 2017-ig voltak együtt. 2022-ben pedig három év randizás után eljegyezte Rory McPhee fodrász. 

via Perez Hilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek