Starity

Különköltözött Jennifer Lopez és Ben Affleck?

2024. május 17. 14:02   |   Szerző: Four

A legújabb hírek szerint Ben Affleck és J.Lo küzdenek azért, hogy megmentsék a házasságukat.

hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy gondok vannak Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságával, de az In Touch Weekly forrása most egyenesen a válást emlegette. 

Az illető szerint Ben besokallt és kiköltözött a közös álomotthonukból. 

A helyzet egyértelmű - vége. A válás felé tartanak, és ezúttal nem Ben miatt. 

- mondta. 

A két híresség az utóbbi hetekben elég sok időt töltött külön, és Ben nem kísérte el Jennifert a Met-gálára, pedig Lopez az est egyik házigazdája volt. A hivatalos kifogás az volt, hogy Ben a The Accountant második részét forgatja, ezért volt távol - ám az In Touch Weekly forrása kijelentette, "Ben úgy döntött, kiszáll a házasságából."

Jelenleg a munkájára és a gyerekeire koncentrál. Ben már ki is költözött, és valószínűleg el kell adniuk az álomotthonukat, amit két évig kerestek. Mindig szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja irányítani Bent, Ben pedig képtelen megváltoztatni Jennifert. Kizárt, hogy ez sokáig tartott volna. 

- mondta. 

Az egyik fő probléma a két híresség kapcsolatában, hogy teljesen ellentétesen kezelik a rájuk irányuló reflektorfényt. Míg J.Lo fürdőzik a figyelemben, Affleck kellemetlenül érzi magát és próbál feltűnésmentesen élni. 

Erről Affleck mesélt az énekesnő dokumentumfilmjében:

Amikor összejöttünk, megmondtam: "Figyelj, egy dolgot nem szeretnék, hogy a közösségi felületeken legyen fent a kapcsolatunk." Aztán rájöttem, hogy ez nem fair. Mintha összeházasodnál egy hajó kapitányával, és azt mondanád: "Nem szeretem a vizet." Próbálunk megtanulni kompromisszumot kötni. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

Jennifer hozzátette:

Nem hiszem, hogy Ben komfortosan érzi magát, de nem akar megállítani. 

A bennfentes szerint "Ben sosem szeretné korlátozni a feleségét az álmai megvalósításában, vagy megakasztani a karrierje építésében, annak ellenére, hogy Jen eléggé irányításmániás tud lenni."

A kompromisszumkötés pedig nehezebbnek bizonyult, mint gondolták:

Majdnem húsz év után újra összejöttek, de nem tudták megoldani a korábbi problémáikat. Mindketten kijelentették, hogy sokkal érettebbek és tanultak a hibáikból, de azok a nagyobb ellentétek, amik először szétszakították őket, máig megmaradtak. 

- mesélte a bennfentes. 

Ugyanakkor egy másik forrás szerint Affleckék párterápiára járnak, és nem állnak készen feladni a házasságukat:

Ben hisz a terápiában egy pontig, és hajlandó nyitottan hozzáállni a dolgokhoz, még úgy is, hogy utálja és megalázónak érzi a folyamatot. Nem ahhoz fogja mérni a házassága sikerességét, hogy mi történik a terapeutánál. Emellett jobban tolerálja a konfliktusokat az átlagnál.

Lopez és Affleck a kétezres évek elején randizott, el is jegyezték egymást, de pár nappal az lagzi előtt szakítottak. 2021-ben újra összejöttek, és egy évvel később összeházasodtak. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek