Starity

dóóra profilja

dóóra white red white yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2009. december 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • gallavich.
  • Születési idő
  • 1994. augusztus 25.
  • Lakhely
  • Fejér megye
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás,sorozatok-filmek nézése,internetezés,alvás
  • Kedvenc sztárjaim
  • Chester Bennington Mike Shinoda Cameron Monaghan Jim Carrey Brad Delson Bradley Cooper Dave Farrell Eminem

dóóra még nem állította be a státuszát

dóóra
Utoljára aktív: 2015.03.21. 10:10Státusz módosítva: 2015.03.06. 11:11

Bemutatkozás


Szia! :")

Mivel ez egy sztáros oldal bemutatnám az én kedvenceimet.

Elsőként  Chester Bennington. Igen, Ő a Linkin Park frontembere. Példaképem az egyetlen, megpróbálok egy ilyet kijelenteni. Szeretem mint énekes és mint ember, elképesztő a humora és a stílusa. Tisztelem, mert nagyon rossz gyerekkora/kamaszkora volt de mégis talpra állt és most látjátok hol tart. 

      

Következő pedig Mike Shinoda.  Ő pedig nem más mint a Linkin Park mindenese ha úgy tetszik.  Előre szólok nem fogom az összes LP tagot felsorolni, ne agódjatok. Ő írja a dalszövegeket,töbnyire Chesterrel közösen,a borítókat tervezi. Megszervez mident. Tényleg mindenhez van köze. Így mondanom semm kell, hogy jogosan került fel a kedvencem közé. Ja és mellesleg grafikus. Annyira szívhez szóló szövegeket tudnak összehozni hogy az nem igaz. Egyik beceneve a ragasztó. Haha. És Chester szerint munkamániás amit el is hiszek, hiszen mindenbe beleszól. 

Őszitén másért mint énekes vagy dalszerző nem vagyok oda. 

Nos jöjjenek a kedvenc színészeim.

Lonardo DiCaprio  és mielőtt eszedbe jutna nem,nem a Titanic miatt. Szerintem amúgy nem is az egyik legjobb filme. Romantikus,megható aláírom,de nem a legjobb filme. Igazán karakteres színész és nem csak egy karaktert tud hozni. Játszott már drogost,szerelemest,rablót sőt karierje elején még fogyatékos kisfiút is. Csak sokan "Ja, az a szőke gyerek a Titanicból."

Johnny Depp  gondolom nem kell nagyon részletezni hogy miért is. Mindenki tisztába van vele. 

Kedvenc sorozataim; Shameless US,Dexter,Hannibal,Jóbarátok, Két pasi meg egy kicsi, Gotham
Kedvenc együtteseim; Linkin Park,Limp bizkit,Rammstein,Children of Distance 

Sorozatok közül egyedül a Shamelesst (Szégyentelenek) emelném ki. Hiszen a többi sorozattal mindenki tisztába van. Imádott sorozatom. Talán ez a egyetlen a felsoroltak közül ami nem vígjáték. Mindegyik szereplőt szeretem, de a legkedvenceim Ian,Mickey,Lip na meg persze Frank,mi lenne velünk nélküle?! Hisz miatta van ez az egész dráma. Számomra mindig meglepő mennyire sunyi,szemétláda tud lenni. És mindig tud lejjebb menni. Nagyon szeretem benne Ian&Lip fivér kapcsolatát. Ha fiú lennék és lenne bátyám mindenképpen ilyen viszonyt akarnék vele mint az övék. Mindent megosztanak egymással és mindenben támogatják egymást. Őszintén remélem hogy sok évada lesz még ennek a sorozatnak. És kimerem jelenteni hogy ebben az esetben az amerikai változat veri az angolt, bár azt is hozzá kell tenni, ha angliában 2004-ben nem indul el a sorozat akkor az amerikaiaknak esélyük sem lett volna ilyen mestermű remaket készíteni. Bármennyire is elakarnak térni az eredetítől az alapötlet onnan van. 


Barátok

coleen
coleen

új tag

lostgirl
lostgirl

visszatérő vendég

spongyabob
spongyabob

visszatérő vendég

Üzenőfal

xilence Nekem is pingvin a kedvencem. :)

2015.11.07. 05:05

emír95 el sem hiszem hogy nem szavaztam :/ ne haragudj xD

2015.05.13. 16:04

Mirelaa cicaa szép a profilode

2014.10.15. 06:06

Boldog negyedik évet itt, starityn!:)

2013.12.22. 14:02

Boldog születésnapot kívánok!:)

2013.08.25. 17:05