Starity

Minimanó94 profilja

Minimanó94 white yellow blue white yellow blue  
  • Csatlakozott
  • 2010. február 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ♥Mrs. Brown♥
  • Születési idő
  • 1994. november 18.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, olvasás, alvás
  • Zenei stílusom
  • Teljes egészében hangulatfüggő, de ha tényleg mondanom kell egy irányzatot, akkor inkább a pop. :)
  • Imádom
  • ♥Lawson♥Andy Brown♥James Blunt♥OneRepublic♥
  • Utálom
  • Ha valaki másnak tetteti magát, hiszen "annak szeretlek,aki vagy,és nem annak aminek látszol, vagy tetteted magadat!"
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Andy Brown Ryan Fletcher Joel Peat Adam Pitts Jennifer Lawrence Richard Armitage Paul Walker Holland Roden Dylan O'Brien Daniel Sharman Joseph Morgan Candice Accola Matthew Davis Shane Filan Torrance Coombs Mark Feehily Nicky Byrne Brian McFadden Kian Egan Ian Somerhalder

Az teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!

Minimanó94
Utoljára aktív: 2023.06.18. 15:03Státusz módosítva: 2016.07.03. 16:04

Bemutatkozás

JELENLEG ÉPP MUNKÁLATOK FOLYNAK A PROFILOMON, TATAROZÁSI MUNKÁLATOK!!! :)

Szia! Azt nem tudom mi szél hozott a profilomra, de annyira örülök, hogy itt vagy! Lényegében most valami olyan bemutatkozás kellene, ami úgy nagyjából leírná ki is vagyok én. Amiből megismerhetsz, de azt azért neked is el kell ismerned, hogy ez nem fog menni. Egy felületes képed kialakulhat rólam, de csak akkor ismerhetsz meg igazán, ha írsz nekem egy üzenetet és beszélgetni kezdünk, mert szívesen fogadom a levelekt és még képzeld válaszolni is szoktam rájuk! ;) Akikkel meg levelezem, azoknak még megvan mind a 10 ujjuk.

" A reader lives a thousand lives befor he dies.
The man who never reads lives only one."

De akkor el is kezdeném. A korom évente változik. Amúgy meg jelenleg épp tanulmányaimat próbálom meg maximálisan teljesíteni, szerencsére ez kivitelezhető, mert imádom azt, amit tanulok! ;) Végre, végre: megérkeztem! :) Most érzem, hogy jó helyen vagyok.

Továbbá: Nem nevezném magam kifejezetten olyan lánynak, akinek "extra vagáns" hobbivel bír, szabad időmben nem szeledítek lila fókákat, de a hobbim a szomorú fűz megnevettetése! Iszonyat jó, próbáld csak ki! ;)

tehát nyugodtan állítom, hogy a legextrább hobbim az talán az olvasás. Igen, imádok olvasni! Tulajdonképpen anyukámnak köszönhetem, hogy megszerettem és rájöttem, hogy "hoppá ez nem is rossz"! Most már ott tartok, hogy szinte minden szabadidőmet csak olvasással tölteném, hiszen van egy elég csinos kis listám, amin az "elolvasandó" könyveim szerepelnek és ez a lista, hál Istennek nem akar rövidebb lenni! :)

Mindezek mellett tipikus lányos lány vagyok, aki mindig egy könyvben a romantukát keresi, aki elolvasta A szürke ötven árnyalatát, de ott is a nyálas lányregény részéért volt oda, aki imádja a magas sarkú cipőket - még akkor is ha amúgy is égi meszelő -, aki bőg egy olyan filment, mint a Titanic vagy a 300. (és még van egypár -száz-), aki néha nagyon vágyik egy olyan barátra, mint mondjuk a kedvenc könyvének főszereplője. Oh, igen és csak hogy tudd, egyszerre vagy hat fiúba vagyok beleszerelmesedbe, no de természetesen csakis kizárólag kitalált karakterekbe. ;) Annyi, de annyi kedvemcem van.

"A zene magával ragad, és elfeledteti velem az otthoni gondokat.
A zene az én drogom, az egyetlen dolog, ami elkábít."
/Simone Elkeles/ 

Én magam is úgy vagyok ezzel, hogy bizony zene nélkül nem lehet élni. Zenével kelek, kíséri a napom és erre fekszem. Reggelente a kedvenc dalomra kelek, hogyha már egyszer fel kell kelni, hát legalább a kedvenceimre keljek. Utána zenét hallgatok ahol csak lehet, a buszon, a vonaton, az utcán, a szobámban … Számomra a zene egy olyan segítség, a mindennapokra, ami akármikor bármilyen hangulatban tud segíteni. Ha szomorú vagyok, ha szerelmes, ha boldog, ha csak úgy vagyok, ha sietnem kellene, ha épp álmodoznék, ha épp kedvem lenne egyet sikítani vagy sírni, mindegyikre tudok egy-egy jó kis dalt. Vagy többet! :) Az attól függ ... *.*

~I'm never ever gonna make you cry,
I'll fix your broken heart,
I'll make it beat again,
I'll never let you down,
on me you can depend ... ~

Már jóideje rajongok a Lawsonért, nekik köszönhetem, hogy ismét elkezdett valami érdekelni. Nem is tudom miért, de volt egy időszak - évekkel ezelőtt - amikor nem érdeklet semmi. Nem kötöttek le a szeretett sorozataim, nem érdekelt egy könyv sem, nem hallgattam a számaimat. Komolyan lesüllyedtem a "semmi sem érdekel már!" - szintre. Rettentő rossz volt, aztán akkol jött a Lawson. Nem tudom, hogyan vagy miért, de valahogy úgy éreztem, hogy végre van egy együttes, akikért érdemes rajongani! Aztán menthetetlenül fan is lettem. :)

Azóta hatalmas példaképen, Andy Brown, a banda frontembere, akinek a kitartása és ereje lenyűgözött. Imádom, a fiúk összetartását és bajtársiasságát is! :)

 

Úgy gondoltam kell a profilomra egy ilyen pont is, miszerint megemlékezek egy kivételes tehetségű, rendkívüli emberről:

Na és akkor most jöjjön a fájó pont. Van egy olyan színész, akit nagyon sokra tartok a mai napog és mindig is sokra fogom tartani. Sosem felejtem el. És bizony sírni fogok minden olyan filmjén mikor eszembe jut, már nincs velünk, pedig még igazán lehetne! :( Igen, szerintem, aki ismer az tudja, hogy ez a nagyszerű ember, akit nagyon szeretek nem más, mint Paul Walker. Eleinte nem nagyon követtem a munkáságát, tudtam, hogy van egy ilyen nevű pasas, aki történetesen színészkedik, de akkoriban nem nagyon fogott meg, vagy nem is tudom, aztán ajánlották az egyik filmjét a Kutyahideget. Amilyen alakítást abban a filmben nyújtott, hát én tátott szájjal néztem és zokogtam. Azóta imádom azt a filmet és ha adják tutira megnézem, nem érdekel, hogy már ezeregyedszerre fogom látni, mert megunhatatlan. És talán épp ezért szerettem meg, mert nem is tudom annyira megfogott a filmben, hogy onnantól kezdve nekem végem volt. Aztán kicsit jobban belemerültem az életrajzába és a többi... :) Megtetszett, mert nyílt és őszinte mosolyú, kedves és vicces, aranyos és ha kell egy kicsit lökött is, de kérdem én ki nem az? A filmjeiben kifogástalanul játszik és élvezhető minden egyes filmje. De ami a legjobban megfogott benne az a jótékonykodása. Remek ember, volt. :( Miért mindig a jók mennek el előbb??? :/ Értetlenül állok a halála előtt, komolyan nem térek napirendre felette. Egyszerűen nem megy. Még nem. :'( Majd egyszer, valamikor, de akkor is értelmetlennek fogom tartani. De addig is, annyit szentül hiszek, hogy talán ő az, aki már végre jobb helyen van és abban is 100% -osan biztos vagyok, hogy nagyon-nagyon fog hiányzoni a mosolya. :( Nagyon. 

Nyugodj békében, Paul Walker!!! :'(

Nemcsak olvasni szeretek nagyon, de írni is. Tulajdonképpen ez nem is tudom, hogy alakult ki nálam, vagy mi késztetett arra, hogy a gondolataimat, álmaimat papírra vessem. Eleinte tényleg csak bugyuta fanfiction -jem születtek. Önmagában majdnem ugyan azt gépeltem le, mint amit korábban olvastam. Aztán ez fokozatosan egyre jobban megváltozott. Belekerültek önálló gondolatok, végül elhagytam a megszokott közeget és saját magam gondolkodtam újabb és újabb részeken. Nem mondom azt, hogy mikor elkap a fangirl láz nem alkotok egy vagy több olyan történetet, amelynek ismert szereplői vannak, vagy hasonlít a sztori az eredetire, de azokat vagy nem hozom nyilvánosságra, vagy végül teljesen átdoglozom. :) Vannak történeteim, amiket folyamatosan írok. ( A képre kattintva elérheted az adott oldalt, ha érdekel.)

Köszönöm, hogy benéztél. További szép napot! ;)