Starity

Dóríthá profilja

Dóríthá yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2010. június 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • augusztus 13.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • rock | hiphop | underground | dubstep | r'n'b | punk | igazából mindent meghallgatok
  • Imádom
  • téged :)

Dóríthá még nem állította be a státuszát

Dóríthá
Utoljára aktív: 2012.02.22. 22:10Státusz módosítva: 2011.07.31. 16:04

Mi újság nála?

2012.01.07. 14:02Dóríthá új kedvence Rupert Grint

2011.08.29. 17:05Dóríthá és badperfect mostantól barátok

2011.08.11. 18:06Dóríthá és mostantól barátok

2011.08.07. 00:12Dóríthá új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2011.08.01. 21:09Dóríthá új képeket töltött fel a fotóalbumába.

Bemutatkozás


 H E L L O SZ I A  I D E G E N

istenhozott Flúgosfalván 

 

Hey, hey I wanna be a rockstar!

 

nem vagyok túl jó a bemutatkozásos dolgokban, szóval nézd el nekem :) először is a nevem Dóri. szeretek 'élni', jókat nevetni. van egy rosszabb oldalam is, mint minden embernek hatalmas bunkó tudok lenni azzal, aki tényleg megérdemli.  ha érdekel valami, írj, nem harapok :D nem vagyok oda a dizni sztárocskákért, sem Justin Bieberért. ha ez nem tetszik, fogadd el, úgysem tudsz vele mit csinálni, sem megváltoztatni. mit is mondhatnék? egy átlagos, tizenéves lány vagyok Pest megyéből. szeretek aludni, és este gengelni (tudom, hogy nem így kell írni, de Parasztországban ez is megteszi) az utcákon a barátaimmal. állítólag nagy szájú is vagyok, néha akaratomon kívül bántom meg az embereket a mondataimmal. ami nem tetszik, az nem tetszik .. nálam a nem a NEM-et jelenti. sikerült beleszerelmesednem a tetoválásokba, a forma 1-be (régen Kimi, most Hamilton), a fociba (Valencia & Barcelona). szeretem a bokszot is, amit kiskoromban mindig apával néztem. igen, szeretem a sportokat, és nem vagyok az az üresfejű lány, akitől ha megkérdezel valamit ezekből, ne tudna rá válaszolni.

imádom a sorozatokat. mostanában kaptam rá a Dokikra, és teljesen 'függő' lettem. az abszolút kedvenc az Így jártam anyátokkal, ami ferge .. most figyel.. teges sorozat. imádom Barneyt; ő tartja össze a csapaptot, és ha ő nem lenne benne, akkor nem hinném, hogy ennyire menne. őrült, az biztos. a másik naaaaaaagy nagy kedvencem a Vámpírnaplók. az első évadban engem is legfőképp a Damon & Elena páros vonzott, de ez átváltott a Tyler & Caroline párosra. Forwood ♥. szeretem még az Odaátot is, a Született feleségeket is. Animációs cuccliból pedig a Family Guy áll elől, akiket szorosan követnek Simpsonék. A Gossip Girlről sem feledkezek el; imádom Blairt és Chuckot együtt, ahogy Serenat és Nate-et. A legújabb pedig a Pretty Little Liars. Még nagyon az elején állok, de imádom Hannat és Tobyt.

zenekarokból az abszolút kedvenc a Sum 41. sajnos nem voltam kint a Volton, de ha a közelbe lesznek, én ott akarok lenni. itthonról főleg az under vonz: DSP, Akkezdet Phiai, Hősök, Supernem, Kilakikitt, Punany Massif, Derültégből, Szószólók, Vad Fruttik, Grenma, 30y. Külföldről szeretem még a Story of the Year-t, a Nickelbackot, a Paramoret, a 30 second to Marsot, a Sunrise Avanue-t, a Nirvanat
kedvenc énekesnőim/énekeseim: Christina Aguilera, Pink, Rihanna, Lil' Wayne, T.I., Skrillex, Eminem, Norba, Chris Brown, Michael Jackson, Justin Timberlake, Avril Lavigne, Bruno Mars, Travis McCoy, Akon. nem regélnék róluk, de egy biztos: mind ott vannak a legjobbak között a saját műfajukban.

a filmek terén kicsit válogatós vagyok. az egyik legeslegeslegeslegkedvencebb filmem a Sose hátrálj meg. nem egy Oscar-díjas film, de a verekedések ott vannak benne. főleg a Beatdown. na és azok a kockahasak.. persze a sztori alap, lehet, hogy én épp ezért szerettem meg benne a rossz fiút (akit azóta is szeretek). megőrülök a Nász-ajánlatért is. képes vagyok egymás után jópárszor végignézni, és mégis visítani azokon a részeken, amik nekem tetszenek. a vígjátékok egyik új kultusza, a Másnaposok is nagyon nagy kedvencem, ahogy a Terhes társaság is. őrület. ez illik a filmekre. Jack Sparrow kapitány filmjeire is vevő vagyok. szerintem ő egy ikon lett. hatalmas kedvencem a Tégla és az Eredet. valaki adjon DiCaprionak már egy Oscart, ki jár neki! A Könnyű nőcske az egyik legújabb kedvencem. Emma Stone viszi a prímet, de mégis, a kedvenc jelenetem Amanda Bynes-é. Kedvenceim közé tartozik még a Burlesque; Parfüm; Szobatárs; Végső állomás 3; A sebhelyesarcú; Szex és N ew York 1-2. mostanába rákaptam a püfölősökre, a gengszterfilmekre is. 

 

Minden vágyam, hogy hosszabb időre kijussak Angliába, azon belül is az álom London. Persze, először bármi megfelelne, de mégis London AZ Igazi. Akkora varázsa van számomra az egész városnak, hogy azt leírni nem lehet. Idén majdnem sikerült is, de anya (jobban mondva mama) lebeszélte apát, így a terv vízbe fulladt. Nekem ez lenne az igazi hepiend, tündérmese vége.

 

 

Ha te akarsz lenni a legjobb, le kell győznöd a legjobbat. ♥ [Ryan McCarthy - Never Back Down]

xoxo, D

Kedvenc sztárok

1 Cam Gigandet
2 Marisa Miller
3 Deryck Whibley
4 David Villa
5 Christina Aguilera
6 Adriana Lima
7 Kimi Raikkönen
8 Neil Patrick Harris
9 Avril Lavigne
10 Michael Trevino
11 Ian Somerhalder
12 Nina Dobrev
13 Matthew Davis
14 Eva Longoria
15 Megan Fox
16 Danneel Ackles
17 Kristin Cavallari
18 Michael Jackson
19 Candice Swanepoel
20 Gisele Bündchen
21 Ashley Greene
22 Candice Accola
23 Paul Wesley
24 Orlando Bloom
25 Lil Wayne
további kedvencek

Randomképek

anno. Underclass Hero
023.jpg
MJ ♥
tumblr_ljowjobnFD1qfb4gco1_500.jpg

Barátok

Kata15
Kata15

új tag

Bijja0405
Bijja0405

TWD♥

Kit-tus96
Kit-tus96

why don't you like me?

Krikki
Krikki

új tag

Ditta15
Ditta15

visszatérő vendég

Üzenőfal

Dorkaiamnotavampire Ha imádsz, akkor szavazok:))).

2014.09.04. 16:04

Szia! Szavaztam! :)

2012.03.30. 17:05

DisneyFans Boldogat!:)

2011.08.13. 13:01

szavaztam :)

2011.08.11. 12:12

Adéél99 szavaztam(:

2011.08.06. 19:07