Starity

Kelly profilja

Kelly white blue white white blue  
  • Csatlakozott
  • 2010. június 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • musical&series™
  • Születési idő
  • 1995. május 31.
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Színházba járás, sorozatnézés
  • Zenei stílusom
  • pop, rock, musical...egyébként mindenevő vagyok (oké, talán a heavy metal kivétel)
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."

Kelly
Utoljára aktív: 2017.03.14. 20:08Státusz módosítva: 2015.08.24. 12:12

Mi újság nála?

2016.05.08. 10:10Kelly új kedvence Mariano Martínez

2016.04.04. 15:03Kelly új kedvence Laura Carmine

2016.02.25. 16:04Kelly új kedvence Christina Aguilera

2016.02.20. 18:06Kelly új kedvence Altair Jarabo

2016.02.20. 11:11Kelly új cikket írt.

Bemutatkozás


Nem tudom, hogy mennyire fog hosszúra sikeredni a bemutatkozó szövegem, de inkább előre szólok, hogy nem kötelező végigolvasni! ;) Először is egy 20 éves lány vagyok, korábban egy kis faluban éltem, most már viszont 2 éve pesti lakos vagyok. Sorozatmániákus is lehetne a középső nevem. Minek is tagadnám, rengeteget nézek, így ezeket nem is szeretném itt kifejteni, mindössze a kisregényem végére teszek ki néhányból animációt, de sajnos az összesből lehetetlen. Illetve a színházi világ még kiskoromban elvarázsolt, már 6 éves korom környékén eldöntöttem, hogy színésznő leszek, aztán néhány éve a prózai mellett a zenés színház is megtalált. Az édesanyámon túl van még néhány példaképem, illetve olyan híresség, aki hatást gyakorol rám nap mint nap, róluk mindenképp fogok ejteni néhány szót, de az összes kedvencemről sajnos nem tudok, akkor tényleg egész nap olvasnotok kéne, azt meg senkinek sem kívánom! Így hát alaposan megválogatom, és csak azokról a személyekről írok, akik igazán mély benyomást tettek, tesznek és fognak is tenni!

***

Példaképek

Azt hiszem, velük kell kezdenem. Ők gyakorolták a legnagyobb hatást az életemre, igazság szerint nagyrészt nekik köszönhetem, hogy a színház magával ragadott, és miattuk szeretnék egy nap majd én is színpadon állni! A képen balról haladva: Peller Anna, Vágó Zsuzsi és Vágó Bernadett. Dettit láttam legelőször élőben, a Szépség és a Szörnyeteg című musicalben alakította Belle szerepét, én pedig a 12 éves fejemmel nem sok mindenre emlékeztem abból az előadásból, de az egyik, ami megmaradt, az a csodálatos hangja, illetve, hogy az egyik szólódalán elsírtam magam, pedig nem is igazán értettem a szöveg lényegét. Annát pedig 2011-ben láttam először az Operettszínházban, mégpedig a Szép Nyári Nap előadásban. A leghumorosabb karakter volt az övé, azonnal kedvenc lett, ráadásul eszméletlenül gyönyörű hangszíne van! Zsuzsi pedig, nost ő a legek legje még közülük is, őt 2008-ban az Abigél musicalben láttam Vitay Georginaként, ott és akkor ő vált a legnagyobb példaképemmé! Ha megnéznétek Zsuzsit egy színdarabban, szerintem megértenétek, miért írom ezt. Van szerencsém személyesen is ismerni őket - Zsuzsi tanít is engem -, ez pedig számomra hatalmas dolog! Mindhárman fantasztikusak, kedvesek, közvetlenek, örök kedvenceim!

Igazából Laura Osnes nevével mindössze kb. 2 éve találkoztam a Bonnie és Clyde musical kapcsán, mikor a You Love Who You Love duettre ráakadtam. Szerencse, hogy imádom a filmet, máskülönben sajnos nem valószínű, hogy belehallgattam volna. Ugyanis anno a Broadway-musicalek nemigen tetszettek (persze, ma már más a helyzet!). Szóval első hallásra szerelem volt, és tetszett a csajok hangja, különösen az egyiküké. Még több dalt meghallgattam a musicalből, végül meg is néztem az előadást, és azóta is a kedvenc Broadway-darabom, sőt a világ összes előadása közül a "top 5 listámban" szerepel! Laura pedig a világ egyik legtehetségesebb embere, ehhez kétség sem fér. A vele készült interjúk alapján éppen olyan jellemben is, mint a fentebb említett három nő. A B&C csak a kezdet volt, azóta több musicalben is megnéztem, és minduntalan lehidalok a színészi kvalitásától és a lenyűgöző hangjától!

Lea Michele. Őt szerintem a másik négy hölgyeménnyel szemben már senkinek nem kell bemutatni, mindenki ismeri. Én is a "tucathoz" tartozom, akik a Glee által ismerték meg. Azonban én mégsem oda sorolnám magam, ugyanis sokan másban még nem is látták azóta sem, én azonnal utánanéztem a munkásságának, amint a nevére rájöttem. Mikor pedig megtudtam, hogy a Broadway-n játszott korábban, már pláne nem volt menekvés. Ugyan példaképemmé nem vált egy csapásra, de ahogy egyre jobban megismertem a munkái és interjúi által, azon kaptam magam, hogy azzá vált! Már lassan 3 éve tartom az egyik legnagyobb kedvencemnek, és az is világossá vált számomra 2013 júliusa után, hogy ő az egyik legerősebb személy is a bolygón. Borzalmas dolgokon ment keresztül, azonban volt benne annyi lelki erő, hogy továbblépjen. Ezzel még nagyobbat nőtt a szememben! Sokan leszólják, hogy "milyen hamar túllépett Cory halálán". Nem lépett túl, sosem fog...mindössze ahogy szokta mondani, kénytelen volt elengedni, Cory is azt akarná, hogy boldog legyen. Ettől még sosem felejti el. Ez a tragikus veszteség is közelebb hozta a szívemhez Leát, én is veszítettem már el szerettemet. Szóval amellett, hogy óriási tehetség és csupaszív ember, még mérhetetlen erőt is ad nekem nap mint nap! <3

Kristen Bell sokkal több számomra, mint egy "kedvenc színésznő"! A világ egyik legtehetségesebb, legközvetlenebb, leghumorosabb embere! A Veronica Mars című sorozatban láttam először néhány éve, azóta pedig majdnem minden filmjét megnéztem, illetve a sorozatokban lévő epizódszerepei is a gépemre le vannak töltve! Az az érdekes, hogy eddig mindenben imádtam, amiben játszott. És nemcsak őt, hanem az adott filmet vagy sorozatot is! Az egyik legszerethetőbb személy a sztárvilágban, sőt le merem fogadni, hogy a világon! Nagyon inspirálóak a tettei, a gondolkodásmódja, az embertársai iránt érzett tisztelete és szeretete. Minden, amit tesz, hatással van rám! Egy csodálatos, példaértékű színésznő, akinek ráadásul lenyűgöző hangja van! A lelkemig hatol, mikor énekel! Kell ennél több ahhoz, hogy példakép legyen számomra? Nem hinném!

Egyszerűen őket nem tudom és nem is akarom külön beleírni a bemutatkozásomra. Számomra Paul Wesley és Candice Accola neve összetartozik a példaképeim listámon. Sőt a három magyar musicalszínésznő után ők a legek legjei! Számomra a legparádésabb alakítást nyújtó emberek a sorozatok világában, nincs is náluk jobb! Minden érzelmet át tudnak adni, plusz az örök kedvenc szerelmespáromat játsszák a TVD-ben, az én listámon nincs Stefan és Caroline kettősénél jobb páros, pedig rengeteget imádok rajtuk kívül. A kémiájuktól is lemegyek hídba, szóval bravó nekik! Az pedig, hogy a való életben milyen isteni humorral és emberséggel lettek megáldva, még egy óriási pluszpont! Hiába imádok sokakat, ők ketten felülmúlhatatlanok!

Szinte az összes TVD színészt feltehetném erre a listára, de úgy döntöttem, már csak egy valakit emelek ki. Ő pedig Nina Dobrev. Ez a nő az elmúlt 5 évemet teljesen megváltoztatta. Bár Elena karaktere halálra irritált olykor - Katherine-t szerettem -, Nina mindig maximumot nyújtott, sőt túl is teljesítette azt! Bámulatos színésznő, és emberileg is rettentő szimpatikus! Nem lehet betelni vele, szívem szerint egész nap interjúkat néznék vele, melyekből leszűrhető, mennyire tündéri, vicces és nagyszerű teremtés. Örök példakép!

Folyt. köv.

Kedvenc sztárok

1 Vágó Zsuzsanna
2 Candice Accola
3 Paul Wesley
4 Vágó Bernadett Zsuzsanna
5 Bethany Joy Lenz
6 Sophia Bush
7 Nina Dobrev
8 Dylan O'Brien
9 Hilarie Burton
10 Matthew Gray Gubler
11 Gabriel Mann
12 Tatiana Maslany
13 Shantel VanSanten
14 Laura Vandervoort
15 Leonardo DiCaprio
16 Laura Osnes
17 Silvia Navarro
18 Angelique Boyer
19 Sarah Drew
20 Lea Michele
21 Adam Lambert
22 Peller Anna
23 Hilary Duff
24 Damien Sargue
25 Kerényi Miklós Máté
26 Aarón Díaz
27 Szemenyei János
28 Szabó Dávid
29 AnnaLynne McCord
30 Robert Carlyle
további kedvencek

Barátok

Bessie
Bessie

funkcionális ♑

Gabor28
Gabor28

Mr. Sunshine

Schumi24
Schumi24

új tag

TYÜTYI2006
TYÜTYI2006

FPS TPS Szimulátor...

Üzenőfal

Fallengirl szia :) szavaztam... nagyon szép a profilod :)

2016.05.02. 00:12

Szia!Szavaztam.

2016.02.23. 12:12

Szia! Szavaztam és jelöltelek láto te is szereted a telenovellákat;)

2015.10.23. 13:01

RescueGirl11 Szia ! Szavaztam:)

2015.08.11. 21:09

szia, szavaztam mivel nagyon szép a profilod :D

2015.02.04. 17:05