Starity

Ellie Andrews profilja

Ellie Andrews white red red yellow yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2010. augusztus 18.
 • Csoport
 • Moderátor
 • Titulus
 • Mrs Dalloway
 • Imádom
 • a könyvek illatát, a különleges teákat, a kutyákat és a tavaszi leárazásokat a kedvenc ruhaüzletemben
 • Utálom
 • a sznobizmust, a hideget meg azt, ha egy szórakozóhelyen a cipőm talpára ragad a WC papír
 • Kedvenc sztárjaim
 • Sean Bean Naveen Andrews Kit Harington Jim Byrnes

Oh, Sense8 season 2? Well, it felt fucking biblical.

Ellie Andrews
Utoljára aktív: Ma, 12:39Státusz módosítva: 2017.05.18. 18:06

Bemutatkozás

 

 

 @Ellie vagy Ella @moderátor @segíthakell @nembarátkozik @nemszavaz 

  Az itt eltöltött majdnem hét év során a kedvenceim listája jó párszor módosult. Normális keretek között ezzel nincs is gond, hiszen az ember változik, és vele együtt az ízlése is idomul, formálódik. Ami nem változott, az az, hogy minél inkább blockbuster valami, engem annál inkább nem érdekel. Nagyon kevés sorozatot nézek (jelenlegi favoritok: Sense8, The Frankenstein Chronicles, Game of Thrones) és a mai zenei felhozatal 90%-áról semmiféle fogalmam nincsen (legnagyobb favorit: Jim Byrnes). Ami még szintén változatlan maradt, az a Sean Bean iránti rajongásom. Regisztrálásom első percétől ő az első a listámon. Körülbelül tizenhat éve a kedvenc színészem. Mindig lenyűgöz, mindig képes megújulni, mindig képes meglepni. Ilyen hosszú idő után azt hiszem, bátran kijelenthetem, én már így öregszem meg.
 2011-ben Seannak és a Game of Thones-nak köszönhetően megismertem Kit Haringtont.  Hiába, hogy a szépségével taposta ki magának az utat Hollywoodba, sokra tartom a tehetségét, és nagy reményeket fűzök hozzá. Mondhatni, tévés karrierje első percétől kezdve figyelemmel követem, így nagyon a szívemhez nőtt és izgatottan várom, mit hoz számára a jövő.

 

Ami változott: tavaly ősszel rátaláltam Naveen Andrews hosszú ideje gazdátlan lapjára és felvettem, hogy kipofozzam, mondván, ennyit megérdemel. A többi történelem. Zenghetnék ódákat, pötyöghetnék tíz oldalas esszét, episztolát, de nem teszem. Röviden és tömören a lényeg: ez az ember a szívem csücske lett. Feltétel nélkül szeretem. Nem csak színészként, de magánemberként is elragadó, üde színfoltja Hollywoodnak. Kihívó, kissé provokatív jelenség a maga édes, szerethető modorában a szó legfinomabb és legnemesebb értelmében, mert szándékában áll elgondolkodtatni és lelki szinten megérinteni azt, akihez beszél. Különösen közel áll hozzám, mert rengetegszer érzem úgy, hogy az én gondolataimat és érzéseimet önti szavakba. Érzelemgazdag mimikájával és kifejező, beszédes tekintetével megvesz kilóra. A fanyar humora mögött megbújó keserű tapasztalatokból fakadó bölcsesség egyszerre nevettet meg és facsarja ki a szívemet. Nagyon kivételes személyiség. Hatalmas, gyönyörű lelke van és ha valakinek, neki aztán van mit mesélnie az életről. 

 

  Amit a legnagyobb kedvenceimről érdemes még tudni, az az, hogy mindhármuk lapja nálam van, és gondolom világos, hogy ez mit jelent. Továbbá, mindhárman britek, rendkívül régimódiak és nagyon privát szemléletűek, ennél fogva még egy nyamvadt Twitter profiljuk sincs. Whatever? Life is not easy. I love them anyway. 

 

"That it's imperative to preserve it. It's imperative to fight, I think. Even when the obstacles seem insurmountable, they're not. Fascist are fallible, too."
/Naveen Andrews/