Starity

Ellie Andrews profilja

Ellie Andrews white red red yellow yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2010. augusztus 18.
 • Csoport
 • Moderátor
 • Titulus
 • *homo sensorium*
 • Imádom
 • a könyvek illatát, a különleges teákat, a kutyákat, a gyönyörű lelkű különcöket és a tavaszi leárazásokat a kedvenc ruhaüzletemben
 • Utálom
 • a sznobizmust, a hideget, a csőlátást, az irreális elvárásokat, az empátia hiányát, meg azt, ha egy szórakozóhelyen a cipőm talpára ragad a WC papír
 • Kedvenc sztárjaim
 • Sean Bean Naveen Andrews Kit Harington Jim Byrnes

I am also a we. And our cluster is strong!

Ellie Andrews
Utoljára aktív: Tegnap, 07:39Státusz módosítva: 2017.06.29. 21:09

Bemutatkozás

 @Ellie @moderator @sensational @notquitenormal @imwiththeweirdos

 

  Az itt eltöltött majdnem hét év során a kedvenceim listája jó párszor módosult. Normális keretek között ezzel nincs is gond, hiszen az ember változik, és vele együtt az ízlése is idomul, formálódik. Ami nem változott, az az, hogy minél inkább blockbuster valami, engem annál inkább nem érdekel. Nagyon kevés sorozatot nézek (jelenlegi favoritok: Sense8 *tudom hogy törölték, who cares? örökké kedvenc, The Frankenstein Chronicles, Game of Thrones) és a mai zenei felhozatal 90%-áról semmiféle fogalmam nincsen (legnagyobb favorit: Jim Byrnes). 

Ami még szintén változatlan maradt, az a Sean Bean iránti rajongásom. Regisztrálásom első percétől ő az első a listámon és mindig az is marad. Körülbelül tizenhat éve a kedvenc színészem. Mindig lenyűgöz, mindig képes megújulni, mindig képes meglepni. Mindig izgatottan várom az újabb munkáit, és ha néha nem is azt kapom, amit várok, benne soha nem csalódom. Minden bizonnyal vannak nála nagyobb tálentumok is, de számomra senki hozzá fel nem érhet. Ilyen hosszú idő után azt hiszem, bátran kijelenthetem, én már így öregszem meg.

2011-ben Seannak és a Game of Thones-nak köszönhetően megismertem Kit Haringtont. Sokra tartom a tehetségét, a színes, kissé sznob, de kedves egyéniségét, szeretem az "anyuci pici fia" megmozdulásait, meg a sziporkázó intelligenciáját. Nagy reményeket fűzök hozzá, mert ritka kincs a mai világban egy ilyen fiatal, mégis kifinomultan igényes színész. Mondhatni, tévés karrierje első percétől kezdve figyelemmel követem, így nagyon a szívemhez nőtt és izgatottan várom, mit hoz számára a jövő.

 

 "I think any actor should be aware of where they're starting to stretch into what's not truthful."
/Naveen Andrews/

 

Ami változott: tavaly ősszel rátaláltam Naveen Andrews hosszú ideje gazdátlan lapjára és felvettem, hogy kipofozzam, mondván, ennyit megérdemel. A többi történelem. Zenghetnék ódákat, pötyöghetnék végestelen episztolákat, de nem teszem. Felesleges volna, mert úgy sem tudnám tökéletesen kifejezni mindazt, amit felszínre hoz bennem. Röviden és tömören a lényeg: ez az ember a szívem csücske. Feltétel nélkül szeretem. Nem csak színészként, de magánemberként is elragadó. A kontraszt a választékos kifejezésmódja, kifinomult, bűbájos modora, és a fekete, éles ravaszul tálalt szarkazmusa között igen markáns. Kihívó, kissé provokatív jelenség, és iszonyúan szeretem, hogy szándékában áll elgondolkodtatni, sőt, lelki szinten megérinteni azt, akihez beszél. Különösen közel áll hozzám, mert számtalanszor érzem úgy, hogy az én gondolataimat és érzéseimet önti szavakba. Érzelemgazdag mimikájával és kifejező, beszédes tekintetével megvesz kilóra. A fanyar humora mögött megbújó keserű tapasztalatokból fakadó bölcsesség egyszerre nevettet meg és facsarja ki a szívemet. Nagyon kivételes személyiség. Hatalmas, gyönyörű lelke van és ha valakinek, neki aztán van mit mesélnie az életről. 

 

"We are complex; we’re not just one thing or another at any given time. Hopefully. Just any human being is this wonderful conglomeration of experiences and behaviors, if you like."
/Naveen Andrews/

 

Ami még változott, és ez minden bizonnyal sokaknak fel is tűnt: a nevem. Az online élet is egyfajta élet, ennek is vannak korszakai. Azt nem állítanám, hogy mindez teljesen független a valódi, privát életemtől, mert akkor hazudnék. Mindkét értelemben lezártam egy korszakot. Van, aki marad, van, aki megy, és van, aki jön, de mindannyiuknak hálás vagyok. Szeretem a határokat és szeretem meghúzni őket. Bármilyen értelemben. Biztos lehetsz benne, hogy nem állok le veled veszekedni, bárhogy vered is magad, mert nem érdekelsz annyira. Ha nem tetszik neked valami a viselkedésemben, vagy abban, amit csinálok, az a te bajod, nem az enyém. Dolgozd fel. Erre szokták mondani: mindenki törődjön a saját dolgával. Az ellen nem tehetek, ha visszaélsz a bizalmammal, de ez is téged minősít, nem engem. Viszont ez esetben sem fogok veled veszekedni, öreg vagyok én már bohócnak. A magánéletem évek óta tabu, és ez már így is marad. Nem hiszem, hogy nagyon számítana, ki vagyok, vagy hogy milyen életet élek. Nem ringatom magam olyan illúziókba, hogy engem nem lehet megtalálni más közösségi oldalon, ha valaki nagyon akarja. Lehet. De elárulom, ott se látsz sokkal többet a privát szférámból, mint itt.  Nem titkolózom, érdekes se vagyok valami nagyon, csak tapasztaltaltam már pár dolgot. Jobb a békesség. És nem tartozik minden mindenkire.  

Amit a legnagyobb kedvenceimről érdemes még tudni, az az, hogy mindhármuk lapja nálam van, és gondolom világos, hogy ez mit jelent. Továbbá, mindhárman britek, rendkívül régimódiak és nagyon privát szemléletűek, ennél fogva még egy nyamvadt Twitter profiljuk sincs. Whatever? Life is not easy. I love them anyway. 

 

"That it's imperative to preserve it. It's imperative to fight, I think. Even when the obstacles seem insurmountable, they're not. Fascist are fallible, too."
/Naveen Andrews/