Starity

Ncskcsk profilja

Ncskcsk yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2011. március 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ~SHINee lover~
  • Születési idő
  • 1991. január 12.
  • Lakhely
  • Kecskemét, Bács - Kiskun megye
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, sorozatnézés, írás, stbstb...
  • Zenei stílusom
  • Kpop, Jpop, amcsi zene...
  • Imádom
  • SHINee, Girls' Generation, Ayumi Hamasaki, KAT-TUN
  • Utálom
  • sok minden~
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Lee Tae Min Kim Jong Hyun Kim Ki Bum (II) Lee Jin Ki Choi Min Ho Jessica Jung Krystal Jung Lee Ji Eun Ayumi Hamasaki Namie Amuro Harry Styles Louis Tomlinson Zayn Malik Liam Payne Niall Horan Kamenashi Kazuya

I hate tomatoes

Ncskcsk
Utoljára aktív: 2021.04.25. 20:08Státusz módosítva: 2013.11.24. 09:09

Mi újság nála?

2016.07.05. 19:07Ncskcsk és dóóra2010 mostantól barátok

2015.11.18. 06:06Ncskcsk és Renee08 mostantól barátok

2015.09.04. 14:02Ncskcsk új kedvence Eddie Redmayne

2015.08.23. 17:05Ncskcsk és mostantól barátok

2015.08.12. 01:01Ncskcsk és mostantól barátok

Bemutatkozás


Nah jó, hát kezdjük...
Először is. Mielőtt fújolva mennél el az oldalról, hogy "fúj, ezek csíkszeműek...", előbb talán meghallgathatnál tőlük egy dalt és csak utána ítélkeznél. Mert hidd el, ha én is vaktában ítélkeznék mások felett, te tuti biztosan nem élnél már :D.
Aki pedig szintén ezekben a körökben mozog azokat meg szivesen látom itt, jelöljenek be nyugodtan :). Illetve ha egyéb kérés, kérdés, óhaj-sóhaj lenne azt is írják le nyugodtan.
Aki meg még csak érdeklődő a fandom iránt, ők is jelölhetnek nyugodtan meg kérdezhetnek, ha van valami.

Zene:
Szóval a fő reszortom a Kpop és a Jpop. Mellettük szoktam még hallgatni Cpopot is, az ottani kedvenceimre most így nem térnék ki külön, de szeretem onnan pl. Jolin Tsait, Rainie Yangot, a Fahrenheitot, a S.H.E.-t vagy épp Show Luot.
Amellett, hogy kissé el ázsiásodtam az évek során, nem fújolok le minden más zenét (mint sokan mások...), szoktam hallgatni amerikai meg egyéb zenéket is. Hallgatok pl. Lady Gagat, Rihannat, Kylie Minoguet, Britney Spearset, Selena Gomezt stb. a bejelölt kedvenc sztárjaim közül szemezgess kiket még. A Sugababes bandáért még a mai napig oda vagyok, bár igazán a régi munkásságukat szeretem, az utolsó két album óta eléggé lesüllyedt a színvonaluk, de a régebbi dalaik mind nagy kedvenceim.
Amikkel az őrületbe lehet kergetni az az amcsi garázsbandás rock... fujj. Próbáltam hallgatni őket, de nem ment. Régebben hallgattam jrockot is, de hamar tovább álltam tőlük is, valahogy nem tudtak megfogni (egyedül a Sug bandát szeretem onnan még a mai napig).
A magyar zene a béka segge alatt van jelenleg, ilyen kis SP meg Barbee nem üti meg még az amcsi zenei színvonalat se, nemhogy az ázsiait... Két előadót tisztelek a hazai piacról, az egyik Zsédenyi Adrienn, a másik pedig Puskás Peti.

Filmek:
Nem nagyon szoktam filmezni, szeretem a vámpíros történeteket (kivéve a Twilight, attól kíméljetek x__x), a Harry Potter sorozatot, a romatikus vígjátékokat, és örök szerelmem a sci-fi, fantasy műfaj. Jah és a Disney rajzfilmeket. Bár inkább a régebbieket (főleg a hercegnős meséket :3). A horrorokat utálom, ha jó, ha gagyi, én félek mindegyiktől X_D.
Sorozatoktól is elszoktam már, mostanában kettőt nézek folyamatosan, Trónok harca és Sherlock. Mindkettő nagy szerelem~
Illetve jó ázsiai fan lévén, anime otaku vagyok, darálom befelé őket, mint a diótörő. Viszont az ázsiai sorozatokat(azaz doramákat) már meguntam, miután rájöttem, hogy szinte mindegyik ugyan.arról.szól. Tisztelet a kivételnek a japán sorozatok, ők legalább még próbálkoznak... 

Szabadidőmben oldalt szerkesztek, olvasok, filmezek, illetve barátaimmal találkozom. Szóval a szokásos. Azt hiszem ennyi~

Szabályok nálam nincsenek. Nyugodtan jelölhetsz, szavazhatsz, ha úgy gondolod, hogy méltó vagyok rá. Azt nagyon megköszönöm. Általában vissza is adom őket. 

Pár hely, ahol megtalálsz:
- Instagram
- Moly
- Myanimelist
Van twitterem és tumbrl felhasználóm, de azokat olyan ritkán használom, hogy kár lenne ott keresnetek engem, illetve a facebookomat legjobb esetben is csak személyes üziváltás során adom, akkor is abban az esetben, ha már jobban megismertük egymást. Az az én privátabb váram, amit szintén ritkán látogatok :_D...

Bővebb leírás a kedvenceimről:

Koreai kedvencek

SHINee

Ők a legnagyobb kedvenceim. A debütálásuk óta ismerem őket, vagyis 2008 óta. A fiatal koruk ellenére régóta a zeneiparban vannak már, és rengeteg mindent elértek. Sokan elismerik a zenéjüket és tehetségüket is. Illetve, ami még fontos, hogy ők nem a kpopban most annyira nagy divatnak számító pólószaggatóskigyúrós stílussal nyomulnak (legalábbis nem mindenki). A tagok személyiségei nagyon különböznek, és ki is jönnek, de pont ez a jó bennük, rendkívül színes egyéniségek, és sikerül mégis együttműködniük. Megállíthatatlanul dolgoznak, hogy megmutassák a saját zenei oldalukat, és a albumaik munkálataiban is kiveszik a részüket, szóval nem csak kis idolokról van szó az ő esetükben (ezt észre lehet venni kicsit a zenéiknél és album kinézeteiknél is, összehasonlítva más kpop idolokkal). A zenélés mellett a tagok színészkednek, modellkednek és rádiós és TV-s műsorvezetők is egyben. És mivel a fiúk már elég rég debütáltak, a fiatalabb előadók számára szintén példaképek, ráadásul új divatot teremtettek Koreában a debütálásukkor, és azóta is divatikonoknak tartják őket. Mindegyik tagot nagyon szeretem, ha lehetne esszék sorozatában áradoznék róluk, de sajnos helyhiány miatt csak a kedvencemről fogok bővebben írni. Akit érdekel, a sorrend nálam: 1. Taemin, 2. Jonghyun, 3. Onew, Key, Minho (4 év kellett, hogy ez kialakuljon X_D, és a 3. helynél nincs sorrend, egyformán szeretem őket.). Minden lemezüket megveszem, ráadásul legnagyobb örömömre élőben is volt szerencsém látni őket még 2011-ben, amikor Párizsban koncerteztek, így a koncert élményem is meg volt velük, ami fenomenális volt X3.
Kedvenc számok: Replay, Amigo, Love Should Go On, Last Gift, SHINee World, Senorita, Ring Ding Dong, Jojo, Get Down, SHINee Girl, Lucifer, Get It, Up & Down, Shout Out, Obsession, Life, Ready Or Not, Scar, Haru, Kiss Kiss Kiss, To Your Heart, Better, Always Love, Seesaw, Note, The Reason, Keeping Love Again, Dazzling Girl, 1000 Nen, Zutto Soba Ni Ite, Moon River Waltz, Spoiler, Dream Girl, Hitchhiking, Beautiful, Nightmare, Why So Serious?, Orgel, Like A Fire, Evil, Selene 6.23, Symptoms, Queen of New York, One Minute Back, Destination, Password, Kiss Yo, Downtown Baby, Picasso, 3 2 1, Bounce

Kedvenc tag: Lee Taemin

Nos hát... Lee Taemin számomra egy külön fogalom. Konkrétan a szemem előtt nőtt fel, hiszen amikor megismertem még csak 14 éves volt. 1993 július 18-án született, ő a csapat legfiatalabb tagja és egyben vezető táncosa. Az a mozgás, amit le tud vágni, komolyan, ennek a gyereknek a vérében van a tánc. Nem csodálkoznék ha már megszületésekor is rugdalózott volna az orvos kezében. Továbbá kezdetekben nem volt igazán jó hangja, szép tiszta volt, de nem volt eléggé kiforrott, de a sok évnyi kemény munka meghozta a gyümölcsét, és mostmár gyönyörűen tud énekelni ;~;. Olyan szép lágy selymes hangja van, amit ha kiereszt akkor a mennyországban érzem magam~. A hangi fejlődése pedig olyan sikeres lett, hogy 2014-ben szólistaként is debütált 1. albumával (természetesen a csapatát nem hagyta el), és több díjat is bezsebelt vele. Ezen kívül imádom a személyiségét is, ahogy minden egyes dolgát elhagyja, elfelejti a dolgokat, szegényemnek nagyon lyukas az agya X_D. És ahogy mindig kikotyog akarva akaratlanul is dolgokat (a többi tag nagy örömére XD). Egy nagyon szerény, félénk, vicces és csintalan fiú, aki kezd lassan felengedni és bátrabb lenni, ahogy egyre idősödik ^^. Például odáig van az extrém sportokért is. És több éven keresztül őt választották meg a tökéletes maknaenak (legfiatalabb tagnak) a hazájában, nem is csodálom miért, ő így tökéletes, ahogy van ^^.
Kedvenc szólóim tőle: You, Ace, Danger, Experience, Pretty Boy, Wicked, Play Me

  

Egy kis videó ajánlás, ha meg akarod ismerni a csapatot:

Legjobb élő fellépések:

És pár vicces és fontos pillanat:

Part 1 I Funny Moments

Onew, Jonghyun, Key, Minho, Taemin
Forever a SHAWOL

További koreai kedvenceim

Jessica Jung 

Vagy koreai nevén hívhatjuk Jung Sooyeonnak is. 1989 április 18-án született. Az SNSD egykori tagja. Hihetetlenül győnyörű nő. Komolyan, egyenesen beleszerettem az arcába az évek folyamán. És úgy látszik nem csak én, mivel az 5. legszebb nőnek választották meg a világon. Igen, a világon, nem csak Koreában, hanem az egész földkerekségen. Olyan büszkeséggel töltött el, amikor megláttam őt X3. És hagy ne mondjam kiket utasított maga mögé cöh. A kinézetén kívül a hangját is nagyon szeretem, nagyon szép kellemes tónusú hangja van, nem is tudom... mintha egy finom karamellás teát innál, nagyjából ehhez tudom hasonlítani :3. A személyiségére kitérve pedig tisztelem benne, hogy kimutatja ha valami nem tetszik neki, és elsőre talán ridegnek tűnik (nem hiába a beceneve az ice princess), de ha megismeri az ember rájön, hogy igazából egy tünemény lány, akinek ugyanúgy vannak hibái (például nem jó sportokban, nem tud főzni, a rajztudásáról meg hagy ne beszéljek X_D). És a hugicája pedig nem más, mint Krystal Jung az f(x)-ből :3. Álom testvérpár~ X3
Kedvenc szólóim tőle: Heart Road, Unstoppable Tears, My Lifestyle, Butterfly (duett Krystallal), Naengmyun (duett Park Myungsooval), Say Yes (with Krystal feat. Kris)

 


JUNG SISTERS
És akkor hagy térjek ki a Jung nővérekre egy picit külön. Avagy Jessica és Krystal Jungra. Egy igazán gyönyörű testvérpár, 5 év korkülönbséggel. Jessica 89-es, Krystal pedig 94-es. Nem gondoltátok volna, hogy Jessica az idősebb ugye? Pedig ő az X3. A nővérke ugye az SNSD egykori tagja volt, most pedig a saját ruhamárkáját indította be. A hugica pedig A f(x) nevű lány együttes egyik énekese. Sokat modellkednek, amit nem is csodálok ilyen kinézettel (néha elgondolkodom, hogy most mi is a fő állásuk: énekesek vagy modellek). Emellett 2014-ben volt saját valóságshowjuk is, ami rendkívül élvezetes volt. Nos, hogy milyen is a Jung testvérpár?:

 

IU

IU, avagy igazi nevén Lee Jieun, koreai énekesnő. 1993 május 16-án látta meg a napvilágot. Beceneve a 'Nemzet hugicája', mivel tényleg az egész ország ismeri a nevét, és rendkívül jó véleménnyel vannak róla. Emellett egy igazán pozitív személyiség, aki egyben tiszteletteljes és nagyon félénk is. Fiatal kora ellenére hatalmas tehetségnek tartják a hazájában. Gyönyörű levegős hangja van, amely nagyon kellemes és simogató tud lenni hallgatás közben, ráadásul híres a magas hangjairól és hosszú hangkitartásairól. Emellett arról is, hogy a zenéi nem mind szintíszta pop műfajúak, hanem szereti vegyíteni őket pár komolyabb műfajjal, mint jazz, bossa nova, etc. A dalai igazán magávalragadóak, érdemes meghallgatni pár számot tőle ^^. Ezen kívül a színésznőként is tevékenykedik már, sorozatai egytől-egyig sikeresek lesznek, és nagy nézettségnek örvendenek népszerűségének és színészi tehetségének hála. Kedvenc albumaim tőle A Can You Hear Me? és a Modern Times.
Kedvenc dalaim tőle: Mia, You Know, Love Attack, Marshmallow, This Is Awkward, Good Day, The Story Only I Didn't Know, Cruel Fairy Tale, Secret, You & I, Last Fantasy, Teacher, Stray Puppy, Peach, Every End of the Day, Beautiful Dancer, Truth, Fairytale, Voice Mail, New World, Monday Afternoon, Follow the Moon, Everybody Has Secrets, Between Lips, The Red Shoes, Modern Times, Obliviate, Gloomy Clock, The Meaning of You
 

Akiket még hallgatni szoktam:
   
APink I f(x) I FT Island I Jung Joonyoung
    
Lee Hyori I Miss A I Nell I SNSD
    
Super Junior I TVXQ I VIXX I Younha


Japán kedvenceim

 
Ayumi Hamasaki, KAT-TUN

Két nagy kedvencem van a Jpop palettáról. Ők Ayumi Hamasaki és a KAT-TUN. Ayut azért szeretem mert több, mint 10 év áll már a háta mögött a karrierje során, és ezért sem hiába hívják a Jpop királynőjének. 12 albummal rendelkezik, több tucatnyi kislemezzel, minden évben tart turnét, minden év utolsó napján tart év végi búcsúztató koncertet, folyamatába jelenteti meg a remixalbumokat is, ergo... olyan karriert épített fel maga köre, amit sokan el sem tudnának képzelni. A dalainak stílusa is megfogott, nem hétköznapi számai vannak, és minden műfajt kipróbált már. A balladái kifejezetten gyönyörűek. Nem beszélve arról, hogy még csak alig múlt el 30, és gyönyörű nő.
Kedvenc Ayu számok: MIND. De tényleg. Nem tudok választani, mind nagyon különleges a maga módján.
A KAT-TUN volt az első boyband, akit megismertem a jpopon belül és az első szerelmem is~. Tudni kell, hogy akiket én nagyon megszeretek, azokhoz hűséges vagyok és kitartok mellettük. Így van ez náluk is. 6 album, szintén tucatnyi kislemez, rendszeres évenkénti turné, na és sok sok jóképű pasi. A kedvencem a csapatból Kamenashi Kazuya, alias Kame (a képen ő van középen). A csapat számainak stílusa kicsit rockosabb úgymond, persze a popon belül. De vannak emellett lazább, discosabb és lassú számaik is.
Kedvenc KAT-TUN számok: Real Face, Rhodesia, Butterfly, Signal, Jumpin Up, Fight All Night, No Matter Matter, Taboo, Our Story, 12 o'clock, Six Senses, Don't U Ever Stop, Rescue, White X'mas, No More Pain, Faraway, The D-Motion, Hello, Change Ur World, On Your Mind, Ultimate Wheels, Lock On, One Day, Star Rider, Run For You, Perfect, Change Your World, Soldier... (asszem csak ennyi :_D)

VIDEÓK AYUMI HAMASAKIRÓL
~Eddigi Klipek~     ~Koncert Előzetes~
(Mindkettőt érdemes megnézni, ha meg akarod ismerni az énekesnőt)

~*****~

További japán kedvenceim:
(katt rájuk a nagyobb képért)
         
Namie Amuro, Matsushita Yuya, Koda Kumi, NEWS, AKB48, Hey! Say! JUMP
Akiket még hallgatni szoktam: Arashi, SuG, Goto Maki, Iconiq, Morning Musume, Dream, Berryz Koubou, SDN48, AAA, Daichi Miura stb...

~*****~

Külföldi kedvenceim

One Direction:

Nos az ő esetükben nem a karrierjükről és tevékenységeikről fogok írni, mint a SHINee-nál, mivel szerintem itt mindenki ismeri őket. 2013 nyarán lettem a rajongójuk, addig nem igazán foglalkoztam velük. Előtte tipikus angol nyálbandának tartottam őket, akiknek nem jósoltam többet 3-5 évnél. Igazából nyálbandának nyálbanda voltak az első 2 évükben, szóval annyira nem is tévedtem nagyot (aki érti a humorérzékemet, az már rájött, hogy a nyálbanda kifejezést én nem csak pejoratív értelemben tudom használni). Aztán jött egy kedves barátnőm, akit szintén megfertőztek, és addigra már full rajongó volt. Ő pedig lökött bele engem is a directionerek szakadékába. Meghallgattam az albumaikat, megnéztem a klipeiket, interjús videókat nézegettem róluk, hogy jobban megismerjem a személyiségeiket, és a végén már ott tartottam, hogy megveszem a lemezeiket is. Mert jók. Megfogtak a zenéjükkel és humorukkal, ráadásul nem is csúnyák. Azt viszont előre leszögezem, hogy én nem vagyok az a sikongatós, elalélós rajongó. Nem is vallom directionernek magam. Max. csendes rajongónak. Szóval tőlem nem fogtok olyan sok litániát hallani a srácokról :_D. Sokan támadják őket azzal, hogy semmit nem ér a zenéjük. A zene akkor ér valamit, ha hatni tud emberekre, elvégre ez egy kifejező eszköz. Márpedig ők tudnak hatni rájuk. Vidámságot adnak és önbizalommal ruházzák fel a rajongóikat, hogy megtanulják jobban értékelni önmagukat. Ha ez nem elég nagy hatás, akkor nem tudom mi az. Az, hogy mennyire hoz újat a zeneiparban, az számomra nem fontos. A lényeg, hogy élvezzem őket. És a legfontosabb, hogy ők nem a botrányaikból élnek, hanem a zenéikből. Ez olyan ritka dolog, amit nagyon kevés sztár követ csak. Ők sem tökéletesek, itt-ott beesik egy kisebb botrány, na de nem azok miatt híresek. Tagsorrend nálam: Harry, Louis, Zayn, Liam, Niall.
Kedvenc dalaim: Gotta Be You, One Thing, Up All Night, I Wish, I Want, Everything About You, Same Mistakes, Stole My Heart, Stand Up, Another World, Kiss You, C'mon C'mon, Rock Me, I Would, Back For You, They Don't Know About Us, One Way or Another, Best Song Ever, Diana, Midnight Memories, You & I, Don't Forget Where You Belong, Happily, Right Now, Little Black Dress, Something Great, Little White Lies, Alive, Half A Heart, Steal My Girl, Ready to Run, Where Do Broken Hearts Go, 18, Night Changes, Clouds, Change Your Ticket, Illusion, Once In A Lifetime, Act My Age

Kedvenc tag: Harry Styles

Nos hol is kezdjem. Ez a fiú nálam egy külön kategória. Nem igazán tudok kiigazodni rajta. Valamiért azonban mégis vonzó és karizmatikus számomra. Számba vehetjük a külsőségeit, mint böngyi fürtök,  nagy szemek, kisfiús arc, gödröcskék, magas alkat, ez is tényleg mind vonzó, de nem ez a fő ok. Egyszer eléri valamivel, hogy szimpatizáljak vele, aztán jön a sajátos humorával és a néha felbukkanó 'lexarom' arckifejezésével, és legszivesebben felképelném. Ne értsetek félre, nem azért mert utálnám. Csupán gyakran van az, hogy lefáraszt agyilag meg érzelmileg, és valahogy le kell vezetnem a feszültséget, és ezttalálnám a legjobb módszernek rá XD. Utána meg elfutnék a hisztérikus rajongók elől és részt vennék egy tanúvédelmi programban. Igen, ez tűnik a legjobb megoldásnak. Nem tudom minek nevezzem ezt, az ellentétek vonzzák egymást vagy hasonló? Nem tudom. Ettől függetlenül imádom a srácot. Szeretem, hogy rendes keretek között élvezi az életet, és nincs elszállva magától (legalábbis nem látszik). A tetkói kezdetben zavartak, de nem az én testemről van szó, azt csinál vele, amit akar, és ez hozzá tartozik. A hangja pedig nagyon szép, kissé rekedtes, és olyan jól bír vele érzelmeket kifejezni, hogy az gyönyörű.  
  

Kedvenc animéim

Bishoujo Senshi Sailor Moon (Varázslatos álmok)

Biztos sokan ültetek kiskorotokban a TV elé, amikor sugározták ezt az animét a magyar csatornán. Ha mégsem, hát én biztos így tettem. Az első animék között volt, amiket megvettek a magyar csatornák, és rendesen hódította is a világ kislány populációját. Elvégre ki nem álmodott volna arról, hogy szupererővel rendelkezik, megmenti a világot, ráadásul hercegnő is, és még egy daliás herceg is rohan mindig a megmentésére. Csupa álomvilág, ami a kislányok szíveit simogatta. Köztük az enyémet is. Örök kedvenc, ennek a mesének köszönhetem az anime imádatomat is. (megj: a gifek és képek a 2014-es remake verzióból vannak)

Howl's Moving Castle (Vándorló palota)

Ezt a rajzfilmet a "Japán Walt Disney-jeként" is ismert Ghibli studió készítette 2004-ben. Azon kevés anime mozifilmek egyike, amely itthon is forgalmazásra került, és vetítették televízióban, és DVD-n is megjelent. Habár a stúdió legismertebb alkotása az Oscar díjat is nyert Chihiro szellemországban, mégis sok rajongó ezt a filmet mondja kedvenc Ghibli művének. Történet terén egy I. világháborús állapothoz hasonló kitalált világban találjuk magunkat, ahol két ország között háború dúl egy eltűnt herceg miatt. Egyik főszereplőnk egy csupaszív, de néhol nárcisztikus hajlamokkal rendelkező, és hisztiben első számú varázsló Howl, míg a másik egy átlagosnak nem mondható öregítő átokkal súlytott átlagos kisvárosi kalapkészítő lány, Sophie. A két főhős a történet elején találkozik, majd az átok miatt viszontlátják egymást hosszú ideig. A film előnyének írnám a csodálatos fantáziavilágot, amit teremtettek a műhöz, illetve a különböző szereplők jellemfejlődését is. Tizenévesen találkoztam először ezzel az animével, és azóta lelkem mélyére került dédelgetett kedvencként. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a fantasyt és a romantikát ^^.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Ez egy olyan anime, amitől kezdetben nagyon tartottam. Kinőttem már a horror korszakomat, de valamiért mégis elkezdtem nézni. És nem bántam meg, hihetetlenül jó történet kialakítás, csavar mindenütt, és nem szűkölködik realista és naturalista elemekből sem. A történetet nem igazán lehet korszakba sorolni, egy kitalált világban játszódik (vagyis nevekből ítélve az alternatív Németországban), ahol megjelentek az emberevő óriások. Lehet ez viccesen hangzik, de mégsem az. Mészárolják az embereket, akik kénytelenek voltak visszahúzódni egy 50 méteres körfal mögé, mely biztonságot adott nekik évtizedekig. Ám egy nap megjelent egy hatalmas 60 méteres óriás, amely lyukat ütött a falba, bejáratot hagyva a többi óriásnak. Az emberek kénytelenek így összeszedni magukat és a végsőkig harcolni, hogy visszaszerezzék a területüket és túléljék a rájuk leselkedő halált. Különösen ajánlom a Trónok harca kedvelőinek, több párhuzam is húzható a két mű között.

További kedvelt animéim:
       
Bunny Drop I Code Geass I Death Note I Final Fantasy VII - Advent Children I Free! 
       
Hetalia I Inuyasha I Kamisama Hajimemashita I Karneval I Kobato
        
Kuroko no Basket I Kuroshitsuji I Magi I Natsume Yuujinchou I no. 6
    
Ouran High School Host Club I Servant x Service I Vampire Knight I Yamato Nadeshiko

Külföldi előadók, akiket hallgatni szoktam:
(Katt rájuk a nagyobb méretért)
         
Sugababes, Kesha, Lady Gaga, Rihanna, Britney Spears, Beyonce
Többi előadók: Kylie Minogue, Girls Aloud, Selena Gomez, Kerli, Madonna, Mika, stb...

Kedvenc sportágam:

Műkorcsolya

Imádom nézni. Gyönyörűnek találom, és rengeteg erő és gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki sikeres műkorcsolyázó lehessen. Természetesen a többi sporthoz is, ezzel nem szándékoztam a többi sportágat kevésbé nehéznek feltűntetni. Sokak szerint ez a sport egyáltalán nem férfias, és csak nyápic férfiak választják ezt. Hát azoknak azt üzenem, hogy az a lábizom, ami ehhez szükséges, bármikor leveri egy átlag ember teljes izomzatát. Kedvenc műkorcsolyázóim:

Kim Yuna: női I Dél-Korea I 900905 I Ice Queen I 2010 téli Olimpia I Világbajnok x2 I Visszavonult

Hanyu Yuzuru: férfi I Japán I 941207 I Ice Prince I Mushroom I 2014 téli Olimpia I Világbajnok

Meryl Davis & Charlie White: jégtánc I Amerika I MD: 870101 - CW: 871024 I 2014 téli Olimpia I Világbajnokok x2

Johnny Weir: férfi I Amerika I 840702 I Weir(d) I Világbajnok bronz I Visszavonult 
   


x bai bai x

Randomképek

Taemin 2012
TaeKai
IU
Taemin 2014

Barátok

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

Clairy
Clairy

AsianGlampire™

brigicyy
brigicyy

Кp0p Pяiŋ¢єss

majnarkitti
majnarkitti

új tag

eva tarko
eva tarko

єxpєc†o pα†ronum™

Üzenőfal

Sziaa, szavaztam a közös kedvencek miatt ^^

2017.03.17. 21:09

kara jiyoung Boldog karácsonyt!:)

2015.12.25. 13:01

Marhsmallooow Szia! Szavaztam, mivel szép profilod van. :)

2015.11.18. 12:12

Misuzu86 Szia! :) Szavaztam az oldaladra, nagyon tetszik, szépen fogalmaztál meg mindent...és Sailor moon, Vándorló palota, Attack on titan, DBSK és Nell (fogalmam sem volt, hogy más is ismeri őket, még senkitől nem hallottam, hogy Nell-t hallgatna :D)!!

2015.09.07. 17:05

Ritya Szia, szavaztam szép profil, és én is szeretem az 1D-t :)

2015.09.05. 17:05

csabcsi5 szia szavaztam nagyon rendezett a profilod

2015.08.19. 07:07

exoverdose Szia, fogalmam sincs hogy nem szavazhattam még rád amikor ennyire szép és részletes profilod van. Mindenesetre most voksoltam :)

2015.08.10. 15:03

Betti90 Amúgy nagyon szép és tartalmas profilod van ;)

2015.06.02. 14:02

Betti90 Köszönöm a jelölést és a szavazatot is természetesen visszament :) Igen sajnos ritka, hogy a lánycsapatokat jobban szeretnék, de nekem pont a Apink és az SNSD volt a legelső csapat akivel találkoztam szóval hallottam :) és nekem mindig ők lesznek az elsők. Te is nagyon szimpatikus vagy. Látom nagyon szereted Jessicát, gondolom te is nagyon sajnálod, hogy kilépett.

2015.06.02. 14:02

Szia. Szavaztam, mert tetszik a profilod.

2015.04.19. 21:09