Starity

purpledivaa profilja

purpledivaa white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. június 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1995. október 08.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • kutyákkal foglakozni, beszélgetni:)
  • Zenei stílusom
  • pop,rock,R&B
  • Imádom
  • családomat, barátaimat,kutyámat:) imádok viccelődni, nevetni:) kutyámat:) és még nagyon sok mindent...:D
  • Utálom
  • igazságtalanság, kétszínűség, hazugság, beképzeltség

A mosoly egy olyan görbe vonal, amely mindent egyenesbe hozhat!:)

purpledivaa
Utoljára aktív: 2015.01.17. 21:09Státusz módosítva: 2012.05.01. 19:07

Mi újság nála?

2012.05.24. 17:05purpledivaa és mostantól barátok

2012.05.17. 15:03purpledivaa és Wanessaa. mostantól barátok

2012.05.03. 17:05purpledivaa és khata mostantól barátok

2012.05.02. 06:06purpledivaa és mostantól barátok

2012.05.01. 19:07purpledivaa új kedvence Ördög Nóra

Bemutatkozás


Helló :))
 

Már egy ideje fent vagyok ezen az oldalon, de csak mostanában kezdtem el igazán használni. Most jöjjön pár dolog rólam:

Juditnak hívnak,egy 16 éves kisvárosi lány vagyok.Imádom a lilát,innen jött a nevem.170 cm magas vagyok,a hajam aranyszőkésbarnás,a szemem színe pedig sötétbarna.Állandóan mosolygok,nagyon vidám vagyok,a jókedvemet szinte semmi nem tudja elrontani.  Szeretek beszélni, bárkivel bármiről elbeszélgetek. Bár  sokak szerint egy idő után fárasztó, hogy megállás nélkül dumálok:) Szeretek barátkozni, ismerkedni, ezért sok  barátom, haverom van, de csak kevés igazi barátom van, de szerintem ez így van jól. A barátaim között én vagyok a békítő, mindig hozzám fordulnak tanácsért, és szerencsére szinte mindig tudok nekik segíteni, vagy ha rossz kedvük van, akkor hamar fel tudom vidítani őket. A legeslegjobb barátnőmet  An_d_a néven találjátok meg starity-n. Bár sokmindenben különbözünk, mindent meg tudok vele beszélni, ezért is ő a legjobb barátnőm már évek óta.

 

Imádom az állatokat,de legjobban a kutyákért rajongok. Nincs kedvenc fajtám, szerintem mindegyik kutya imádnivaló:) Később szívesen foglalkoznék kutyákkal. Van egy saját kutyám, aki puli keverék, és akit imádok:)) Szeretek vele kint szórakozni a szabadban, de kutya nélkül is jól érzem magam a természetben. Főleg tavasszal és nyáron, amikor jó meleg az idő, mivel imádok úszni, nagyon vízimádó természetű vagyok:)
Szeretek a családommal, vagy a barátaimmal lenni. Sportolni nem igazán szeretek, ilyen szempontból lusta vagyok, jobban érzem magam ha beülhetek a TV elé, vagy olvasgathatok a nappaliban. Egyedül az úszásért vagyok oda:)
 

Szerintem ennyi rólam bőven elég lesz, inkább jöjjenek a kedvenceim:

Nagyon sokat hallgatok zenét,lényegében az tölti ki a mindennapjaimat. Nagy kedvencem SP :) Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nincs hangja, és tényleg nem ő a legjobb énekes a világon, de számomra nem csak az előadó hangja a fontos, hanem a személyisége, viselkedése  is. Szerintem manapság nemcsak a tehetség számít, hanem az is fontos, hogy az előadóban legyen valami különleges, ami megérinti  közönséget, ami miatt felfigyelnek rá.Nekem is az kerül be a kedvenceim közé aki megfog valamivel. Mindegy hogy a hangja, a külseje, a dalai, vagy a viselkedése miatt tetszik. A lényeg, hogy valami miatt szimpatikus legyen. SP nekem emberileg szimpatikus,mivel megdolgozik a sikerért, dalokat ir,  klipet rendez, fotózik, suliba jár.  A dalait is  nagyon szeretem. Lady Gaga is nagy kedvencem, jó hangja, és nagyon jó számai vannak. A viselkedésével sincs különösebb bajom, ő ezzel tűnik ki a tömegből, és nekem is így kedvencem lett:)Ezenkivül szeretem Adam Lambert számait és Fluort is kedvelem mivel nagyon vicces és vidám srác.Régen nem bírtam, de mostanában eléggé megkedveltem Miley-t is,a Can't Be Tamed című klipje szerintem nagyon jól sikerült, és a szám is tetszik. Nagyon szeretem még Avrilt, Pinket,és még sok mindenkit, de mots inkább nem sorolom fel őket, ha  a kedvenc sztárjaimra kattintasz úgyis látod:)


 

Nemcsak a ma eléggé népszerű pop-ot hallgatom,hanem elggé közel állnak hozzám a rockbandák is.Külföldi kedvencem a Bon Jovi,hazai szinten pedig a Hooligans a nagy kedvenc. 

A Bon Jovi-t  imádom:)  Nagyon szeretem az énekes hangját, annyira erőteljes rockos hangja van,jó hallgatni, a dalaikat is szeretem. Szimpatikus benne az is, hogy nem szállt el magától, botránymentes életet él.

Vanak sztárok akik nem tartotznak a kedvenceim közé,csak egy van akit tényleg utálok is: Király Viktor.   Rossz hallgatni ahogy énekelni próbál, semmi hangja nincsen, sokkal jobb énekesek estek ki a megasztárból. Nekem ő egyáltalán nem szimpatikus, nagyon beképzeltnek tűnik, állandóan csak arról tud beszélni, hogy ő Amerikából jött, és nem tud magyarul... Ha ezzel megbántottam azokat akik őt szeretik, sajnálom, de nekem ez a véleményem róla.

Ennyit rólam:) Ha jobban meg akarsz ismerni,akkor írj levélbe,biztosan kapsz visszajelzést.Ha szimpatikusnak tartassz,akkor jelölj, de azért küldj egy levelet, hogy tudjam miért jelöltél, szavazhatsz is és ha tetszik a profilod,akkor visszemegy.

Köszi,hogy benéztél :)

Kedvenc sztárok

1 Éder Krisztián
2 Lady Gaga
3 Jon Bon Jovi
4 Adam Lambert
5 Talán Attila
6 Nicole Scherzinger
7 Avril Lavigne
8 Katy Perry
9 Miley Cyrus
10 Fluor Tomi
11 Ördög Tibor
12 Tóth Tibor
13 Kiss Endre
14 Pink
15 Bata Adrienn
16 Vastag Csaba
17 Vastag Tamás
18 Kesha
19 Nagy Kristóf
20 Szeleczki Dávid
21 Usher
22 Britney Spears
23 Rihanna
24 Molnár Tamás
25 Fekete Balázs
26 Lola
27 Tóth Gabi
28 Beyoncé
29 Istenes Bence
30 Iszak Eszter
31 Brasch Bence
32 Ujvári Zoltán Szilveszter
33 Wolf Kati
34 Baricz Gergő
35 Muri Enikő
36 Janicsák Veca
37 Ördög Nóra
38 Bereczki Zoltán
további kedvencek

Randomképek

lila:)
PS_wb_04_xl.jpg
05.jpg
kék rózsa

Barátok

cicamica244
cicamica244

új tag

Danta
Danta

visszatérő vendég

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

BetttyyLambert
BetttyyLambert

új tag

Üzenőfal

szimike szia szavasztam + jeloltem.........

2013.03.23. 22:10

Köszi szépen.Visszament. :))

2012.05.06. 19:07

hellorl köszönöm a szavazatodat :D visszament!!

2012.05.04. 23:11

Pillebaba98 köszi visszament *-*

2012.05.02. 19:07

szia Szavaztam :)

2012.05.02. 06:06