Starity

Dorin profilja

Dorin white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Dorin még nem állította be a státuszát

Dorin
Utoljára aktív: 2019.10.30. 00:12Státusz módosítva: Ma, 00:51

Mi újság nála?

2016.03.16. 20:08Dorin új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2011.12.17. 10:10Dorin és mostantól barátok

2011.11.04. 12:12Dorin és mostantól barátok

2011.11.04. 10:10Dorin és mostantól barátok

2011.11.02. 22:10Dorin és barbi9810 mostantól barátok

Bemutatkozás


Sziaasztok. Általában ha megnézed valaki adatlapját akkor egy rövid leírást olvashat az illetőről, valaki szép hosszú szöveget ír tele felesleges dologgal valaki pedig röviden leírja, hogy ígyhívnak, itt lakok, ennyi idős vagyok ezt meg ezt szeretem, de ebből nem derül ki semmi. Ahoz hogy megismerj valakit idő kell, hogy tudd a reakcióit egyes dolgokra, hogy néha nyűgös reggelente vagy hogy úú mennyit szokott veszekedni az öcsikéjével vagy hogy épp ez az hogy nem tud a picur tesójával veszekedni mert nincs. Szeretek möngészni a neten, olvasgatni a sztárokról, mert persze mint minden tini én is rajongok egyes hírességekért, viszont nem mondom azt hogy ismerem őket, mert ezt nem mondhatom. Semmilyen rajongó vagy fan oldal szerkesztője nem mondhatja el, mert nem lakik a közelében, nem tudja hogy áá 4.ben puskázott a padtársáról az osztályokostojásáról vagy hogy 6.ban annyira bele volt zúgva a szomszéd fiúba hogy titokban követte a koripályára. Mindenki rajong egy képért, és bárki tagadja egy így van. Minden sztár egy megteremtett kép, egy megteremtett élet, és bár sokan mondják hogy ajj annyira lennék a helyében, ha belekerülnél abba a helyzetbe lehet hogy nem bírnád, lehet hogy utálnád, persze ezt nem tudhatod, ezt senkisem tudhatja. Mondják a csillagok hogy annyian lennének a helyükben pedig az ő elétük sem könnyebb másokénál. Mondjuk az igaz, hogy nekik nem kell aggódniuk minden nap hogy miből vegyenek a családnak ételt, vagy hogy miből menjen el moziba mert ajj a barátnőim is mind mennek...e szempontból könnyebb, de azt, egyetlen hétköznapi ember sem tudja elképzelni, hogy milyen egy koncert turné. Hónapokig utazni X-kontinensen, Y-országban Z-városban előadni.  Vagy hogy milyen egy nap ha közben filmet is kell forgatni, meg klippet, na meg ugyan azon a napon egy beszélgetős műsor, na meg mondjuk a sok rajongó közé is kimenni, mert ha csillag vagy akkor nem csak önmagadért felelsz. Akkor példát mutatsz emberek millióinak, egy eszménykép vagy. Nem mehetsz el egy kedves barátnőddel vásárolni úgy hogy ne ismerjenek fel, és ne kelljen az aláírásaidat tucatájval osztogatni. Nem lehetsz nyílvánosan egy fiúval mert másnap már az úsjágban olvasod úuú vajon ki az a helyes fickó, csak nem kapcsolat, vajon mióta vannak együtt. Hát igen ha belegondol az ember tényleg nem egyszerű, mert ha egy sztár kilép a kis világából akkor mosolyognia kell akkor is cseppet sincs olyan hangulatban, mosolyognia kell ha összeveszett egy barátjával, vagyha szerelmicsalódása van vagy ha bármilyen lelki baja van. Nem mutathat semmilyen fájdalmat. Ha ebbe belegondolunk akkor teljesen leleplezünk rajtuk mindent.

És, hogy magamról is legalább a szokásos infókat megtudjátok: Én most 15 éves vagyok, januárban töltöm a 16.ot. Miskolcon lakok, egy erős gimiben tanulok a házunktól elég messze. Sulin kívül táncolok, már 3 éves korom óta. A tánc jelentett nekem mindent egy időben, már minden féle stílust tanultam. Legjobb eredményeket a társastáncban értem el, erről képeket is láthattok az albumomban. Nemrég egy álmom vállt valóra, kaptam egy gitárt, ezért végre már elkezdhetem a zenét és éneket ami sokat jelent. Nekem is vannak kedvenc előadóim, de bármilyen stílusban szívesen meghallgatok szinte mindent. Tévét nézni mostanság nem szoktam csak a mostani favorit sorozatomat nézem meg A médiumot. 

Ami furcsa bennem, hogy állandóan mosolyt látni az arcomon, ezt szerintem anyutól örököltem, de a kisebbik húgom is ilyen. A semmit is képes vagyok nevetni. Valmikor azért nevetek mert viccesnek találok valamit, valamikor meg azért mert pont nem találom viccesnek. Ezt bennem nem lehet megfejteni, de vannak olyanok akik pont ezt szeretik bennem, mert mindig jókedvet tudok csalni mások arcára, mert mindent elmondhatnak nekem hiszen tudják megbízhatnak bennem és mert meg tudom vígasztalni, mert minden hátsó szándék nélkül kedves vagyok. 

Most röviden ennyi, majd idővel frissítem, hogy mik nálam az aktuális dolgok kedvencek, vagy éppen változások.

Természetesen mindenkit visszavárok az adatlapomra hiszen nem lehet tudni mikor rukkolok elő megint valami hülyeséggel, úgyhogy csak annyit tudok mondani így végére, hogy ide: MEGÉRI BETÉRNI. Mindenkit puszilok aki idelátogatott és ha nem nagyon nagy kérés akkor nyomj egy klikket és szavazz, és akkor te is viszont kapsz, ja és jelölj nyugodtan, ugyanis ha bejelölsz visszajelöllek, és ha írsz nekem szívesen visszaírok, és levelezek is. Hiszek a netes barátságban mert abból is kisülhet valami, de a szerelmet nem száműzöm a számítógépbe, internetbe. Amíg nem írok valami újat vagy nem levelezek VELED addig bye-bye. szia. 

Kedvenc sztárok

1 Patricia Arquette
2 Sofia Vassilieva
3 David Cubitt
4 Arliss Howard
5 Jake Weber
6 Jason Priestley
7 Taylor Lautner
további kedvencek

Randomképek

IMG_7556.JPG
IMG_7116.JPG
IMG_8092.JPG

Barátok

barbi9810
barbi9810

új tag

the_Roxyca
the_Roxyca

új tag

Vikkíí
Vikkíí

új tag

Smiley2000
Smiley2000

új tag

Üzenőfal

Én vagyok az Diannalive.Csak újra beregisztráltam.

2011.12.14. 17:05

nikila köszi :) én is :)

2011.11.01. 21:09

Lausz szia szavaztam+jelöltem

2011.10.18. 08:08

Dorin te is húgi, te is <3

2011.08.12. 17:05

Smiley2000 szép vagy nővérke:))

2011.08.03. 13:01