Starity

leona7 profilja

leona7 white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. november 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég

leona7 még nem állította be a státuszát

leona7
Utoljára aktív: 2013.10.15. 20:08Státusz módosítva: Ma, 15:06

Mi újság nála?

2012.10.18. 15:03leona7 és Ács F mostantól barátok

2012.10.18. 15:03leona7 és kinx mostantól barátok

2012.10.18. 15:03leona7 és mostantól barátok

2012.10.04. 16:04leona7 új kedvence Taylor Swift

2012.10.03. 16:04leona7 új kedvence Cristiano Ronaldo

Bemutatkozás


Sziasztok!

Leona7 vagyok. Az igazi nevem nem árulom el, mert nem ide tartozik. Ha esetleg valakivel jóban leszek, neki TALÁN elárulom. A külsőmről sem óhajtok regéket mesélni, annyi legyen elég, hogy nincsen benne semmi különleges, szerintem. Nem fog érdekelni, hogy mit gondoltok majd a véleményeimről, a hozzászólásaimról. Egyedül azok vélemény érdekel, akik közel állnak hozzám. Az pedig végképp nem érdekel, hogy mit gondoltok a kedvenceimről. 

Tudni kell rólam, hogy elég kitartó vagyok, de csak akkor, ha úgy érzem van értelme annak, amit csinálok. Utálom megcsinálni azokat a dolgokat, amik kötelezők. Nem szeretem ha irányítanak, jobb szeretem magam eldönteni, hogy nekem mi a jó. Nagyon makacs vagyok. Ha akarok valamit, azt elérem, bármi áron. Szeretek a mának élni, de persze vannak álmaim, de ezekről majd később. Sajnos nekem még nem adatott meg az, hogy megtapasztaljam milyen az, ha valakinek van egy igazi barátja/barátnője, akire mindig számíthat. Ugyan sok embert ismerek, nincs közöttük olyan, akiben feltétlenül megbíznék. A hozzám közelállók pedig megbízhatatlanok, ezt sajnos meg kellett tapasztalnom. De várom, hogy valaki belépjen az életembe, és bepótolja ezt a helyet. Szívesen ismerkedek!

 Igazából engem nagyon sok minden érdekel, és nyitott vagyok bármire. Szeretek mindent kipróbálni, hiszen lehet, hogy többet nem fog esély nyílni arra, hogy megtegyem azt, amit akkor esetleg kihagynék. Néha vannak rossz pillanatim ugyan, és szóba se lehet velem állni, mert akárkinek leüvöltöm a fejét, de 10 napból 9-et végig mosolygok és nevetek.

Nagyon szeretek filmeket, sorozatokat nézni. Sok mindent meglehet egy-egy filmből tanulni, és lehet belőllük okosodni. Nagyon szeretem a vígjátékokat, a drámákat és szinte minden mást. Jó, ez így nem igaz, mert az akció és ehhez hasonló filmek irritálnak. De hozzám egyébként közelebb állnak a sorozatok. Manapság szerencsére lehet válogatni a jobbnál jobb sorozatokból.

Számomra mindig is nagyon fontos volt a külsőm, a megjelenésem. Szeretek divatosan öltözködni, szeretek másoknak tanácsokat adni, hogy mit vegyenek fel szerintem. Nagyon szeretek modellekről képeket nézegetni, és azt hiszem, hogy titkon modell akartam lenni mindig is. De ez lehetetlen, hogy összejöjjön. De reménykedni lehet, nem?

Szeretek zenét hallgatni, mert nem szeretek a csendben ülni. Minden nap rengeteget hallgatom az épp aktuális kedvenceimet. Sok műfajt meghallgatok, de valahogy a metál és punk zenék távol állnak tőlem.

Ami pedig a legfontosabb számomra, az a sport! Imádom csinálni és nézni is! Imádok kézilabdázni vagy épp focizni. Ami pedig a kedvenceimet illeti, csakis a Real! Úgy gondolom, hogy ebben a Barcelonás világban szükség van olyan főgyökeres Real Madrid szurkolókra, mint én is vagyok. Amióta az eszemet tudom, csak a Real Madridnak szurkolok!

És a végére pedig leírom, hogy mennyire is álmodozó vagyok. Rengeteg vágyam és álmom van, ezek közül pedig sok már nem csak álom, hanem egyensen cél! A falamon van egy 'Bakancs Lista', ami rengeteg képből áll, rajta felirattal. Biztos vagyok benne, hogy ezek közül mindegyiket elfogom érni! Mert el kell. Mindenképpen kiakarok szabadulni Magyarországról. Szerintem ez az ország nem nekem való. Sokszor szinte fojtogat. Én sokkal jobban beillek máshova, már csak az a kérdés, hogy hova. De megfogom találni a nekem legideálisabb helyet, legyen az New York, London, Los Angeles, Tokio, Róma, Barcelona, Madrid, Párizs vagy akármi más. De legfőképp Amerikában szeretnék élni. Úgy gondolom, hogy az a legmegfelelőbb hely számomra. 


Ez volnék én... Ha esetleg szimpatikus vagyok, nyugodtan írhattok! Megpróbálok minden levélre válaszolni, de sajnos nem mindig jön össze. xx

Kedvenc sztárok

1 Blake Lively
2 Ian Somerhalder
3 Rihanna
4 Katy Perry
5 Chace Crawford
6 Aston Merrygold
7 Michael Trevino
8 Császár Gábor
9 Zayn Malik
10 Görbicz Anita
11 Sandra Bullock
12 Johnny Depp
13 Adam Lambert
14 Fernando Torres
15 Rita Ora
16 Cristiano Ronaldo
17 Taylor Swift
további kedvencek

Randomképek

(*)
ilyen hajat, most!
remélem nem sokára
körülbelül :DD

Barátok

Ács F
Ács F

visszatérő vendég

veri88
veri88

visszatérő vendég

love_love
love_love

visszatérő vendég

Üzenőfal

Szia! Remélem nem gáz, ha bejelöltelek. Szimpi vagy, és ráadásul Madridista is, pont, mint én. :) A profilod is tök jó lett szerintem. :)Puszi, Nomi.

2013.02.27. 21:09

Er-12345 Szia!jelöltelek mert szimpinek talállak és szuper jó a profilod! :)remélem h nem gond...

2012.11.02. 18:06

Juniior hala madrid! ;)

2012.10.24. 15:03

Ács F sziaaa jelöltelek mert szimpi vagy :)) ha nem jelöllek vissza akk légyszi nem utasitsd el mert a suli miatt nem vagyok annyit fent :||

2012.10.14. 17:05

bubblegum.. énis imádom a One Direction-t és az így jártam anyátokkalt :) és jó a profilod szépen megcsináltad x'):DDDD

2012.06.22. 12:12