Starity

Fridee profilja

Fridee white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. december 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • július 14.
  • Lakhely
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zene hallgatás, táncolás, éneklés,
  • Zenei stílusom
  • Kpop,pop,rock,
  • Imádom
  • K-POP minden mértékben, U -KISS, Ellison Kim, Park ChanYeol ♥
  • Utálom
  • akik leszólják a kpopot anélkül, hogy megismernék.
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Elison Kim Lee Jun Young Lee Ki Seop Woo Sung Hyun Kim Jae Seop Shin Soo Hyun Yeo Hoon Min Shin Dong Ho NS Yoon-G Park Chan Yeol Kim Jong In Wu Fan Byun Baek Hyun Zhang Yi Xing Kim Min Seok Huang Zi Tao Do Kyung Soo Oh Se Hun Lu Han Kim Jun Myeon Kim Jong Dae Park Ji Min Kim Nam Joon Jeon Jung Kook

~ No matter how hard it is, I always smile like an Idiot ~ - Park ChanYeol ♥

Fridee
Utoljára aktív: 2014.11.27. 15:03Státusz módosítva: 2014.06.23. 07:07

Bemutatkozás

Annyeonghaseyo!

Kedves idegen, ki ide tévedt az adatlapomra. Én Frida vagyok egy lepcses szájú, 16 éves, zeneimádó. Most kezdtem a középiskolát, a közeli kisvárosban. Nyelvi előkészítős közgazdasági szakon vagyok jelenleg és eddig imádom, mind a tanárokat, mind a sulit és mind az osztálytársakat. Álmodozó típus vagyok, hisz rengeteget álmodozok. Ezekből az álmodozásokból született a legtöbb blogom.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Bánhorvátiban lakom. Szeretek itt lakni, hisz a legjobb barátnőim is itt laknak.:) Nagyon szeretem a K-POP-ot. Akinek nem tetszik, hogy kpop imádó vagyok, az nyugodtan törölhet az ismerősei közül. Akinek pedig tetszik, az nyugodtan jelöljön :) Életem nagy részét behálózza a kpop dalok rengetege. Ez az egész Kpop őrület nálam akkor kezdődött, mikor barátnőm először megmutatta a U-KISSt. Szóval neki köszönhetem, hogy most őket( pontosabban a K-POP-ot ) szeretem. DE(!) nem bántam meg, hogy úgymond átpártoltam hozzájuk.
Azt bírom rengeteg emberben, hogy lebuzizza őket, pedig még csak nem is látta őket, nem hallott tőlük semmit. Így látatlanban lehordják mindennek őket. Én se teszem ha valakit nem ismerek.

Akkor most a kpop kedvenceimről "pár" szót. :)

U- KISS

Nekik köszönhetem, hogy rátaláltam a saját világomra. Eleinte azt mondtam, hogy buzik. Igen..Én is elkövettem azt a hibát amit nem szeretek. De utána megismertem őket, és rájöttem, hogy egytől egyik tehetséges, és a tánctudásuk sem utolsó. Egyszerűen lenyűgöz a tehetségük, és mindig tudnak újat mutatni. Most megjelent klipjük, a She's Mine-tól egyszerűen elállt a lélegzetem. Nem csak mert kibírhatatlanul jól néznek ki, hanem mert maga a klip, a dal..nagyszerű! Kicsit más stílus mint, amit megszokhattunk a srácoktól, de ez is jól áll nekik.( Szerintem legalább is ) Én a saját KISS ME világomban élek. Igen..KissMe vagyok! Teljes mértékben. Ám, mivel most DongHo bébi kilépett, nem ugyan az a U-KISS. De továbbra sem 'hagyom el őket', hanem mellettük állok, mint rajongó. Nekem a U-KISS Alexanderrel, KiBummal és DongHoval teljes. Ők 9-en a U-KISS, nem számít, hogy DongHo normális életet szeretne élni, nem Idol életet, Xander és KiBum pedig szólózni kezdtek. 
http://data3.whicdn.com/images/85764769/large.gif

A kedvenc tagom Ellison Kim és egyben ő az UltimateBiasom is. A U-KISS bandából mindenkit szeretek, sőt imádok, az új tagot, Jun-t is, de Ellison Kim, a drága fő rapper valamiért kiemelkedik a többiek közül. Lassan két éve szeretem őt anélkül, hogy bármikor is meginogtam volna, hogy 'Tényleg őt akarom szeretni? Miért nem ezt és azt?' Na jó ez talán értelmetlenség, de értitek remélhetőleg. Szóval Eli egyszerűen nekem maga a levegő. Képtelenség nélküle élnem. Sokszor éreztem úgy, hogy le kell róla mondanom, de nem tudtam. Sokszor, mikor nehéz volt, csak őt kellett hallgatnom és néznem az édes pofáját. Sok mindenen átsegített, de azt nem szeretném leírni miken. Elvileg nem szereti a mosolyát. Nem értem miért, én ha látom a mosolyát és ahogy nevet felvillanyozza a napomat és boldog leszek, amiért feltehetőleg ő is az. Ha ő boldog, én is. Nekem ő tökéletes. Akárki akármit mond, nekem ő a tökéletes fiú/férfi. Talán nem mindig nézki a leghelyesebbnek néhány képen, de nekem még akkor is tökéletes.  A Kis RedBull imádó galambomat már lassan két éve szeretem és idegesítem barátnőimet nyáladozásommal. De a többi tagot is ugyan úgy szeretem. Lee KiSeop, Lee JunYoung  Shin Soohyun, Kevin Woo, Yeo Hoon Min, Kim Jaeseop(Aj) és a három 'ex tagot' Shin DongHo, Allen KiBum, Alexander Lee Eusebio. Nem számít, hogy DongHo normális életet szeretne élni, Xander és Kibum pedig szóló karrierbe kezdett, a U-KISS mindig is 10 tagú lesz. Egy család. Mindig mellettük fogok állni, akármi is legyen, mert KISSme vagyok.
http://data3.whicdn.com/images/85721796/large.gif


NS Yoon Ji

Őt úgy mond véletlenül fedeztem fel, miközben láttam az egyik közösségi oldalon, hogy Eli-al a Tasty Road c. műsorban részt vettek. Előszöt nem bírtam a csajt mert hát Eli..:$ De aztán a számai alapján,interjúk és mi egymások alapján nagyon meg kedveltem, annyira, hogy Ő a példaképem. Irtó szép, csinos és nagyon tehetséges. Imádom az összes dalát, de talán az If you love me az valamiért jobban megfogott mint a többi dala. Rettenetesen jószívű és segítőkész nő. Nem rég jelent meg a Yasisi c. klipje. Hát az valami nagyon jó lett. Kicsit erotikával túl fűtött, de imádom. Gyönyörű benne, mint mindig és tehetsége most is megmutatkozott.
http://data2.whicdn.com/images/75283389/large.gif

EXO

Nem régen szerettem meg őket. De mielőtt megszerettem volna őket, is úgy gondoltam, hogy irtó tehetséges egy banda. Rettenetesen tisztelem őket kitartásuk miatt. A tehetségük páratlan talán, táncaik nehezek és ők mégis nagyon jól előtudják adni, bár táncosok is egyben valamilyen szinten. Az EXO-nak is sok mindent köszönhetek, de talán egy tagnak főleg. Park ChanYeol-nak. A drága kis Happy Virus boldogsága és mosolya beragyogja a napjaimat.A színpadon lévő énje, mely kicsit szexi, sőt nagyon, de 'életben' édes, gyerekes és szeretetre méltósága miatt csak mégjobban szeretem. A gyerekessége és kicsit éretlensége, amiért egy méhre azt hitte, hogy egy tündér.. Meglehet őt zabálni. Nagyon jószívű és kedves ember. Mindig pozitív és én csodálom ezt a tulajdonságot benne. Én szinte sose tudok pozitív lenni, de most itt ChanYeolról van szó, nem rólam. A kis elálló fülei is tökéletesek rajta és a két testrésze miatt csak manósabb. Egy élő óriás koreai manó. Tehetsége is van, nem is akármilyen. (Elvileg) Hallás után tanult zongorázni, dobolni is tud, gitározni és ezt a három hangszert nem is akárhogy 'bűvöli' meg. Rappelni is nagyon jól tud, hisz ő a Fő rapper a bandában. Táncolni is és énekelni is. Eleinte azt gondoltam, hogy nem tud énekelni, de mikor meghallottam, elállt a szavam. A két kedvenc számom, amiben jobban lehet hallani a hangját az a Run és a Thunder. Leírni nem lehet mennyire imádomőt. ( Eli-nál persze nem jobban ) Szóval bearanyozza a napomat ez a kétlábon járó Vattacukor.

http://data3.whicdn.com/images/85728080/large.gif


Még szeretem :

Kara;
4MINUTE; - GaYoon
Nu'est; - JR
Ailee;
BoA;
G.NA;
After School; -JungAh
HyunA;
Boyfriend; - MinWoo
CNBlue; - YongHwa
SHINee; - TaeMin
Girl's Generation; - TaeYeon & HyoYeon
Girl's Day; - SoJin
Lee Hi;
D-Unit; -
Brown Eyed Girls; -
F(x); -
Super Junior; YeSung
Lim Kim;
GLAM; - DaHee
SS501; - HyunJoong
Troublemaker; - 
B2ST; - HyunSeung
B.A.P; - DaeHyun
BTS; - JiMin
Davichi; -
SKARF; -
Henry;
T-ARA; - JiYeon
Kim JaeJoong;
MBLAQ; - Mir
Kahi;
Rainbow; - JaeKyung
SPICA; - 
9MUSES; - KyungRi
EXID; - 
BigStar; 
Lee HyoRi;
ZE:A; - Kevin
SISTAR; - Bora
BtoB; - IlHoon
VIXX; - HongBin
Kiss&Cry; - Haena
Apink; - NaeUn
2NE1 - CL

Doramák (sorozatok)

Barátnőm által egyszer belekezdtem egy japán doramába, így elkezdett érdekelni a többi dorama is, hogy milyenek. Mostanában a Secret Garden c. doramát nézem, ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Imádom azt a doramát. Igaz nem lehet soknak nevezni a látott doramáim számát, de hozzám képest sok xD Láttam már :

  • The Strongest Kpop Survival
  • Playful Kiss
  • Tumbling
  • Heartstrings

http://data2.whicdn.com/images/84289933/large.gif
Secret Garden
http://data1.whicdn.com/images/85766405/large.gif
Heartstrings
http://data1.whicdn.com/images/85766268/large.gif
Playful Kiss

 

 Örülök, hogy itt jártál remélem még visszanézel :) Annyeong, Saranghaeyo :)

Fridee xoxo~