Starity

Selena Gomez 199 profilja

Selena Gomez 199 yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2012. február 05.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • café au lait
 • Születési idő
 • szeptember 17.
 • Lakhely
 • Franciaország
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Éneklés. Színjátszás. Zongora. Színház. Lovaglás. Olvasás. Írás. Cicákkal játszás. Barátokkal lógás. Utazás. Nyelvtanulás. Új emberek megismerése :)
 • Imádom
 • Párizs
 • Utálom
 • Bieber. 1D. Rovarok + ✖ 90% of people
 • Kedvenc sztárjaim
 • Selena Gomez Vivien Leigh Audrey Hepburn Sebastian Vettel Nico Rosberg Ariana Grande Ashley Benson Lucy Hale Camila Mendes Meryem Uzerli Veréb Tamás Dolhai Attila Maite Perroni Zendaya Shay Mitchell Troian Bellisario Miley Cyrus K.J. Apa Lili Reinhart Blake Lively Victoria Justice Mila Kunis Emma Watson Olivia Hussey

not your bae

Selena Gomez 199
Utoljára aktív: Tegnapelőtt, 17:47Státusz módosítva: 2017.08.25. 16:04

Bemutatkozás


Welcome to my profile darling , have fun ♥

 
my life. I my queen #1 I my queen #2 I my princess. I the loves of my life.

Lány ; tizenhét ; Franciaország ; Párizs ; Amerika ; Olaszország ; Északi országok ; utazás ; repülők ; hajók ; vonatozás ; tenger/óceán ; éneklés ; színjátszás ; színház ; musicalek ; kék szín ; ősz ; tél ; csillagászat ; könyvek ; írás ; versek ; irodalom ; lovak ; cicák ; Forma 1 ; foci ; angol nyelv ; francia nyelv ; olasz nyelv ; nyelvtanulás ; instagram ; hangszerek ; zongora ; kiülős kávézók ; lasagne ; kürtöskalács ; bármilyen nemű zene ; Budapest ; Eger ; hosszú séták ; Elfújta a szél ; Pretty Little Liars ; Shadowhunters ; Riverdale ; Selena Gomez ; Vivian Leigh ; Audrey Hepburn ; Ariana Grande ; Ashley Benson ; Lucy Hale ; Troian Bellisario ; Shay Mitchell ; Paul Walker ; Emeraude Toubia ; Camila Mendes ; Matthew Daddario ; Tyler Posey ; Kat McNamara ; Linkin Park ; Nickelback ; Demi Lovato ; Miley Cyrus  etc. 

Selena Marie Gomez; my life, my everything

 

Selena. Ez a lány a mindenem. A példaképem. A hősöm. Az életem. Borzasztóan sokat jelent nekem, mert ő volt az első akire felnéztem (2007 óta példaképem!), és ez a mai napig is így van, köszönhetően a töretlen szeretetemnek. Kimondhatatlanul büszke vagyok rá hogy ennyi mindent képes volt elérni az életben. Nagyon sokat köszönhetek neki és ezt szavakkal ki sem lehet fejezni. Soha senkit nem szerettem jobban, és nem is fogok. Ő az egyik legfontosabb az életemben ♥ Mindig a kis Alex Russo marad nekem. ♥ Számomra a legszebb, legaranyosabb, legtehetségesebb, legszeretnivalóbb ember az egész világon. ♥ Annyi mindenen átsegített az életben és annyi mindenre megtanított, nincs még egy ilyen csodálatos ember mint Ő. Soha nem találkoztam vele (még), de mégis van tőle eredeti autogrammom, 2011 novembere óta. Életem legszebb napja volt. Nem is tudom hogy mit írhatnék még róla, annyira szeretem hogy nem tudom szavakba se önteni. Örökre a példaképem marad, és kiállok mellette bármi áron. <3

Ariana Grande; one of my biggest idols

 

Nos, Ariana Grande. Úgy kezdődött, hogy megszerettem, a Victorious lett a kedvenc sorozatom, imádtam Cat Valentine-ként és szépen lassan őt magát, Arit is nagyon nagyon megszerettem amikor megjelent a Put Your Hearts Up című dala, nagyon nagy kedvencem volt. Utána, a Victorious végével megutáltam. Nagyon megutáltam, iszonyat unszimpatikusnak tartottam, álszentnek és idegesítőnek és nem tetszett a stílusváltása se. Nagyon sokáig legalább annyira utáltam, amennyire régebben, a Cat-es, vörös hajú cuki időszakában szerettem. De ez év eleje óta valamiért újra megszerettem. Újra elkezdtem hallgatni a dalait. Sok ember aki találkozott vele a turnéján mondta hogy az egyik legkedvesebb ember a világon. És elkezdtem újra szeretni. Most meg már újra imádom. De tényleg. Nagyon nagyon imádom. Hatalmas része lett az életemnek és örökre bánni fogom hogy olyan hosszú időre ok nélkül megutáltam és eltávolodtam tőle, nem is értem magam :/ Ő egy igazi példakép. Bátor, erős és istenadta tehetsége van. Az egyik leggyönyörűbb és legtehetségesebb ember az egész világon. A One Love Manchester-el pedig történelmet írt. 100% hogy már soha nem fogom megutálni mégegyszer. Ő az egyik legjobb ember a világon és nagyon hálás vagyok hogy létezik és szebbé teszi a napjaimat♥

Ashley & Lucy; they'll forever be my role models

 
 
Ash és Lucy. Imádom őket. Ez a két lány a mindenem.♥ Nekem ők olyasvalakik akik örökre itt lesznek a szívemben, örökre a példaképeimnek fogom tartani őket. Hogy miért? Lucy-t először a Varázslókban láttam a Disney-n, ahol nem szerepelt sokat így nem is figyeltem fel rá azonnal. Ezután láttam egy filmet, Another Cinderella Story: Once upon a song..És ott volt a főszerepben ő. Nagyon szeretem azt a filmet mai napig. Egyből megszerettem Lucy-t és napokig hallgattam a filmben a dalait amiket énekel. Majd jött a Pretty Little Liars első része. Őt megismertem, Ashley-t viszont ezelőtt sehol sem láttam így őt teljes mértékben ott szerettem meg. Aria és Hanna karaktere az első pillanattól kezdve hozzánőtt a szívemhez és így velük Lucy és Ash is. Mindkét lány annyira szép, annyira tehetséges és csodálatos ♥ Nagyon felnézek rájuk és nagyon szeretem őket. Mondták már nekem hogy a PLL végeztével majd elmúlik a rajongásom is, de nem, nem múlik el, ők annyira belopták magukat a szívembe hogy onnan már soha nem távolíthatóak el <3 Örök példaképeim lesznek, a PLL pedig örökre a legkedvencebb sorozatom fog maradni, nagyon nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak és ennek a két lánynak. 

And the rest of the amazing persons i look up to

Meryem Uzerli

Bye bye, thanks for stopping by

 

Hát ennyi lett volna ez a profil most...Már nem nagyon járok fel ide, úgyhogy nem is fektetek annyi energiát már a szerkesztésbe mint régebben..De azért üresen nem hagyhattam :) Főleg hogy 5 éves az adatlapom, nemsokára 6, és ezalatt a sok idő alatt rengeteg féle profilom volt és rengeteg kedves dícsérő szavakat kaptam meg szavazatot amik mind nagyon jól estek és nagyon köszönöm <33 Szavazni továbbra is lehet, de kérlek ne csak azért szavazzatok hogy visszamenjen. Amúgy se megy vissza csak ha nekem is tetszik a te profilod. Felőlem jelölhettek is, de aki tényleg szeretne velem beszélgetni az inkább kérje el a facebookomat, instagrammomat vagy a snap nevem mert itt tényleg nagyon ritkán vagyok fent :( Lopni pedig továbbra is tilos. Szép napot :)

Randomképek

Lella Luna-tól ♥
♥
♥
♥
♥
My little beauty ♥
♥
♥

Barátok

Selena111
Selena111

look at the flowers™

regendo
regendo

visszatérő vendég

tutis16
tutis16

visszatérő vendég

Ács F
Ács F

visszatérő vendég

Üzenőfal

Cara Delevingne2017 Köszönöm. :)

2017.09.10. 14:02

Cara Delevingne2017 Szia! Nagyon tetszik a profilod, és én is nagyon szeretem Selt, úgyhogy szavaztam és barátnak jelöltelek. :)

2017.09.07. 19:07

Picy szívesen meghallgatlak :)

2017.08.21. 11:11

Picy köszi, most olvastam autogrammod is van Sellytől, fangörcsöm van :D

2017.06.29. 17:05

Picy szia szavaztam Selly és Ariana miatt:)

2017.06.29. 09:09

Tildus02 Szia! :) Szavaztam, mert nagyon gyönyörű a profilod.

2017.06.01. 17:05

Staritylaxmi Szia. Szavaztam+jelöltem mert sok a közös :D

2017.05.30. 15:03

Fatherkels Szia szavaztam mert nagyon szép a profiloood

2017.05.11. 11:11

RihannaFan26 Szia szavaztam, mert nagyon tetszik a profilod, és jelöltelek is, mert nagyooon sok közös van bennünk :D

2017.03.19. 10:10

Szabe Szia :) Szavaztam, mert én is imádom a lovakat, a cicákat és az F1-et is :'D Illetve szép a profilod :)

2017.03.07. 18:06

Köszönöm, a tied is szép*--*

2017.03.04. 16:04

Szia. Szavaztam^^

2017.03.04. 13:01

Sorah. Szia! Szavaztam,mert szép és igényes profilod van.^^

2017.03.04. 09:09

Bocinyuszi Szia! Szavaztam mert tetszik a profilod;) :)

2017.02.16. 16:04

Chrisgirlhazza Szia szavaztam mert én is szeretem Chloe-t és mert szép a profilod.

2016.12.31. 11:11

Advertisement