Starity

Selena Gomez 199 profilja

Selena Gomez 199 yellow yellow  
 • Csatlakozott
 • 2012. február 05.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Bad liar
 • Születési idő
 • szeptember 17.
 • Lakhely
 • Franciaország
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Éneklés. Színjátszás. Zongora. Színház. Lovaglás. Olvasás. Írás. Cicákkal játszás. Barátokkal lógás. Utazás. Nyelvtanulás. Új emberek megismerése :)
 • Imádom
 • Lovak. Cicák. Tenger/óceán. Havazás. December. Karácsony. Nyáriszünet. Éneklés. Színjátszás. Hangszerek(főleg zongora). Zene. Cicák. Selena. Forma 1. Utazás. Repülők. Franciaország. Párizs. Amerika. Európa. Budapest. Angol, francia, olasz nyelv. Lasagne.
 • Utálom
 • Bieber. 1D. Rovarok + ✖ 90% of people
 • Twitterem
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Selena Gomez Vivien Leigh Ariana Grande Audrey Hepburn Veréb Tamás Nico Rosberg Sebastian Vettel Camila Mendes Meryem Uzerli Dolhai Attila Maite Perroni Ashley Benson Lucy Hale Zendaya Shay Mitchell Troian Bellisario Miley Cyrus K.J. Apa Lili Reinhart Blake Lively Victoria Justice Mila Kunis Emma Watson Olivia Hussey

2017. február 5. : 5 éves az adatlapom :oo <3

Selena Gomez 199
Utoljára aktív: 2017.06.29. 11:11Státusz módosítva: 2017.05.28. 19:07

Bemutatkozás


So one last time I need to be the one

who takes you home


Sziasztok, üdv a profilomon. Február 5-én lett 5 éves az adatlapom, és ez számomra hihetetlen :o :) Szóval már 5 éve használom ezt az oldalt, bár igaz mostanság szinte alig voltam fent, többek között a suli miatt de igyekszem most nyáron újra aktívabb lenni. Magamról csak annyit, hogy 17 éves vagyok, lány (ha esetleg nem esett volna le elsőre:P) és Budapesten lakok. Amit és akit a legjobban imádok az egész világon az Selena Gomez, az utazás és az éneklés. Egyik legnagyobb álmom hogy körbeutazzam a világot. Legeslegkedvencebb városom Párizs. Beszélek angolul és franciául, bár franciául még nem folyékonyan. Életem végéig csak színjátszani és énekelni akarok. Imádom a zongorát. Meg az irodalmat, a költészetet és a lovakat. Nem telik el úgy nap hogy ne énekelnék vagy hallgatnék zenét. Vivien Leigh és Audrey Hepburn a legeslegnagyobb példaképeim Sel mellett. ~ Szavazni szavazhatsz, jelölni is jelölhetsz, lopni viszont semmit nem lophatsz el a profilomról.

Selena Gomez × Vivien Leigh × Audrey Hepburn × Ariana Grande × Meryem Uzerli × Ashley Benson × Lucy Hale × éneklés × zene × zongora × színjátszás × színház × irodalom × költészet × könyvek × utazás × Franciaország × Párizs × Amerika × Bécs × repülés ×  francia nyelv × angol nyelv × óceán × lovaglás × cicák × foci × Forma 1 × rajzolás × Elfújta a szél × Scarlett O'Hara × művészetek × December × 


Selena. Ez a lány a mindenem. A példaképem. A hősöm. Az életem. Borzasztóan sokat jelent nekem, mert ő volt az első akire felnéztem (2007 óta példaképem!), és ez a mai napig is így van, köszönhetően a töretlen szeretetemnek. Kimondhatatlanul büszke vagyok rá hogy ennyi mindent képes volt elérni az életben. Nagyon sokat köszönhetek neki és ezt szavakkal ki sem lehet fejezni. Soha senkit nem szerettem jobban, és nem is fogok. Ő az egyik legfontosabb az életemben ♥ Mindig a kis Alex Russo marad nekem. ♥ Számomra a legszebb, legaranyosabb, legtehetségesebb, legszeretnivalóbb ember az egész világon. ♥ Annyi mindenen átsegített az életben és annyi mindenre megtanított, nincs még egy ilyen csodálatos ember mint Ő. Soha nem találkoztam vele (még), de mégis van tőle eredeti autogrammom, 2011 novembere óta. Életem legszebb napja volt. Nem is tudom hogy mit írhatnék még róla, annyira szeretem hogy nem tudom szavakba se önteni. Örökre a példaképem marad, és kiállok mellette bármi áron. <3

       

"Bármilyen célod van, mindegy hogy énekes akarsz-e lenni vagy doktor, az emberek mindig megtalálják a módját hogy elvegyék a kedvedet. Mindig azt mondom mindenkinek, hogyha van valami ami iránt igazi szenvedélyt érzel, akkor ne hagyd hogy bárki megmondja hogy nem vagy képes valóra váltani az álmaidat. Minél idősebbé válok, annál többet tanulok arról, hogy igenis nyitottnak kell lenni a lehetőségekre. Lehet, hogy megégetem magam, lehet, hogy nem megfelelő emberekkel is fogok találkozni, de soha nem tudhatom meg mindezeket, amíg nem teszem, amit tennem kell.


Nos, Ariana Grande. Úgy kezdődött, hogy megszerettem, a Victorious lett a kedvenc sorozatom, imádtam Cat Valentine-ként és szépen lassan őt magát, Arit is nagyon nagyon megszerettem amikor megjelent a Put Your Hearts Up című dala, nagyon nagy kedvencem volt. Utána, a Victorious végével megutáltam. Nagyon megutáltam, iszonyat unszimpatikusnak tartottam, álszentnek és idegesítőnek és nem tetszett a stílusváltása se. Nagyon sokáig legalább annyira utáltam, amennyire régebben, a Cat-es, vörös hajú cuki időszakában szerettem. De ez év eleje óta valamiért újra megszerettem. Újra elkezdtem hallgatni a dalait. Sok ember aki találkozott vele a turnéján mondta hogy az egyik legkedvesebb ember a világon. És elkezdtem újra szeretni. Most meg már újra imádom. Nem csak hogy gyönyörű, nagyon tehetséges, aranyos és jó lelkű, hanem nagyon bátor és erős is. Egy igazi példakép. A One Love Manchester-el pedig történelmet írt. Szerintem már soha nem fogom megutálni mégegyszer. Ő az egyik legjobb ember a világon és nagyon hálás vagyok hogy létezik és szebbé teszi a világot ♥

       

"Nem érzek nagy nyomást a beilleszkedés miatt. Sose éreztem. Csak mindig a saját dolgomat akartam csinálni. Nagyon jó barátaim és nagyon jó családom van, és ha valahol nem tudok beilleszkedni, akkor majd beilleszkedek otthon."
"Csak annyit szeretnék mondani, hogyha az éneklés, színészkedés vagy táncolás az amit akarsz csinálni, akkor csak meg kell tenned - nem számít hol vagy."

 

 "We will not quit or operate in fear.

 We won’t let this divide us." - Ari

  


Randomképek

♥
lol ♥
♥
Meowlody-tól ♥
♥
♥
My love <3
My little beauty ♥

Barátok

Selena111
Selena111

look at the flowers™

regendo
regendo

visszatérő vendég

tutis16
tutis16

visszatérő vendég

Ács F
Ács F

visszatérő vendég

Üzenőfal

Picy köszi, most olvastam autogrammod is van Sellytől, fangörcsöm van :D

2017.06.29. 17:05

Picy szia szavaztam Selly és Ariana miatt:)

2017.06.29. 09:09

Tildus02 Szia! :) Szavaztam, mert nagyon gyönyörű a profilod.

2017.06.01. 17:05

Staritylaxmi Szia. Szavaztam+jelöltem mert sok a közös :D

2017.05.30. 15:03

Fatherkels Szia szavaztam mert nagyon szép a profiloood

2017.05.11. 11:11

RihannaFan26 Szia szavaztam, mert nagyon tetszik a profilod, és jelöltelek is, mert nagyooon sok közös van bennünk :D

2017.03.19. 10:10

Szabe Szia :) Szavaztam, mert én is imádom a lovakat, a cicákat és az F1-et is :'D Illetve szép a profilod :)

2017.03.07. 18:06

Köszönöm, a tied is szép*--*

2017.03.04. 16:04

Szia. Szavaztam^^

2017.03.04. 13:01

Sorah. Szia! Szavaztam,mert szép és igényes profilod van.^^

2017.03.04. 09:09

Bocinyuszi Szia! Szavaztam mert tetszik a profilod;) :)

2017.02.16. 16:04

Chrisgirlhazza Szia szavaztam mert én is szeretem Chloe-t és mert szép a profilod.

2016.12.31. 11:11

Sahar04 szia szavaztam neymar miatt:-)

2016.11.28. 16:04

szia szavaztam Selena miatt :D

2016.11.11. 18:06

SweetShaiGrande szia szavaztam gyönyörű összeszedett profilod van ha akarsz jelölhetsz:)

2016.09.18. 00:12

Advertisement