Starity

LiliKe profilja

LiliKe  
  • Statisztika
  • 13 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 7 barátja van
  • 10 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. május 24.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

nosa, nosa :)

LiliKe
Utoljára aktív: 2012.06.29. 11:11Státusz módosítva: 2012.06.24. 10:10

Mi újság nála?

2012.06.23. 14:02LiliKe és l9l9l mostantól barátok

2012.06.23. 14:02LiliKe és Cat0831 mostantól barátok

2012.06.23. 14:02LiliKe és mostantól barátok

2012.06.05. 19:07LiliKe és PoppyGirl mostantól barátok

2012.06.02. 19:07LiliKe és cazmynameisjenny mostantól barátok

Bemutatkozás


Isten hozott LiliKe profilján!

About Me...

Üdvözöllek LiliKe profilján! Gondolom ebből kivehető, hogy becses nevem Lili, de többet nem óhajtok elárulni. Egy X év X. napján születtem, X. hónapban, X városban. Mondom, többet nem fogsz megtudni. Tehát, olyan korszakba csöppentem, amelyikben Adele, és 1D egyaránt menő, így én is ilyen betegségekben "szenvedek", de ez a szenvedés kifejezetten jót tesz nekem is, és a környezetemben lévőknek is. Szeretem a virágokat, mert olyanok, mint én! :) Najóó, nemis. Pontosan a virágok ellentéte vagyok, komor, olykor-olykor barátságtalan, és belülről neméppen színes. Tulajdonságaim között akadnak egymással totális ellentétek, de akadnak tarkabarkák is. Iskolában egy kisördög vagyok, míg otthon sem más a helyzet. Humoros, poénos lélek vagyok, és hangulatember. Nincs olyan perc, mikor ne' virulnék valamin. A haverjaimmal(akikből van elég) teljesen jól megférek, imádom őket. Velük puszta hülyülés az élet. Míg a barátaimmal  mindent megbeszélünk, és csupa lelkizés és gond az élet. Ne gondolja senki, hogy a haver és a barát egy, és ugyanaz! Mert ez nem így van. Oké, mindegyikőjüket egyformán szeretem, de mégis máshogy. Szóval, mitishagytamkiii... Talán azt, hogy amikor felb*sszák az agyamat, akkor rombolok, verek, és elhomályosodik a látásom. A tiszta, normális, antibakteriális látásom. Mert olyanom is van ám! Szóval és tettel, sokszínű, érdekes egyéniség vagyok, de szerintem mindenki. Nem vagyok jókislány, de nem is vagyok emós lázadó, inkább valahogy a kettő között. Sulis bajkeverő, mókamiki, lovefriends emberke vagyok, aki mindig pörög. Oké, szóval van egy jókislányos oldalam is, de az csak akkor, ha rossz passzban vagyok. Mert ha így van, akkor engedelmes vagyok, és nem egy makrancos, makacs, engedetlen, szófogadatlan kanca.!! Beszélek 4 nyelven, ezek közül 1 az anyanyelvem, de azért azt is meg kellett tanulnom, akár hiszed, akár nem! A szép magyar nyelven kívül szorgalmasan tanulom a németet, angolt, és a franciát is. Egy egyházi suliba járok, ettől függetlenül még nem egyenruhás, undok, igazságtalan gyerekkinzó, bár szerintem mindegyik suli az, de azért ez nem annyira. Akad egy-két jófej tanár, és egy-két jófej diák is... :D Nem szoktam iszogatni,(csak néha pezsgőtxd) mivel a 14.-15. éveimet járom(lebuktam), és ettől független még nem vagyok jókislány, de egy ribi sem. Őő, nagyon erősen rajongok az éneklésért, meg az ilyen zenei izékért, a hangszerekért, ha úgy jobban tetszik. Szóval, gitározok, és zongorázok, és énekelek, mert azt mondták, hogy simán lehetek énekes :) Ez most büszkélkedés volt, igen, mert erre tényleg büszke is vagyok. Nincs sok állatunk,egy cicusom meg egy lovam van,  de ez most nem ide tartozik. 5-6 éve lovagolok, és persze nagyon szeretem csinálni. Ezenkívül kedves, okos, vicces, szorgos, sportos, és szép vagyok, de ha a beképzeltet kihagytam volna, akkor csak nyugodtan szóljatok rám! ;)

Nem szeretem dolgokból van elég, de ez szerintem nem az én hibám. Utálom példálul azokat a fajtákat, akik a hátam mögött susmusolnak rólam, de a szemembe persze nem mernek nézni. Aztán ott van még a sushi, amit életembe nem próbálnék ki, semmi pénzért. Ettem már sushi ízesítésű pudingot(!!!) a japánoknál. Lehet, hogy talán ízlene ha egyszer megkóstolnám, de a kinézete (nekem) nem a legcsábítóbb. Szóval no 寿司! Aztán még utálom a fölényes, beképzelt plázabiccseket, de szerintem nem sokan vannak kibékülve velük. Én is nagyon imádom a divatot, és én is a legutolsó divat szerint öltözök, meg a Mango, Bershka, H&M, Vuitton usw(undsoweiter)... De az ilyen beképzelt libák számomra visszataszítóak, és a szó legszorosabb értelmében ribancok. De ezenkívül még JB-t sem tartom a legnagyobbra, és ezt nem a rajongók ellen mondom, de én nem szeretem a zenéjét, meg őt sem. El lehet fogadni a dolgaimat, mert másképp nem fog működni a kapcsolatunk!

Szeretem... estig sorolhatnám, hogy mit szeretek. Például szeretem a családomat, barátaimat, rokonaimat, haverjaimat. Egy-két kaját is megeszek, ilyen a pizza, a husi, stb... Imádom Adele-t és a Direction-ös fiúkat. Imádom a divatot, a ruhákat, a cipőket, ékszereket, táskákat.. körömlakkokat, sminkeket, minden csajos cuccot. Na meg az IceWatch-ot, a Swatch-ot, Chanel-t, Vuittont, D&G-t, Escada-t, Boss-t, és azt hiszem,még sorolhatnám. Szeretem ezenkívül a PC játékokat, a meséket, a sorozatokat, és élek-halok a zenéért. :) Persze számba kell venni a kiscicámat, Pöttömöt, és a világ legaranyosabb fiúját, Dave-et(Dávidomat) =D   A lovakat, cicákat, kuytákat, de akár még a kígyókat, elefántokat is:) I Love Animals!(L) Na meg az én drágáimat, Barbit, Zozo-t, Anit, és a fiúkat! De a legjobb amit megismertem a neten, az életben, az a Starity :) 


Zene

Élek-halok a zenéért, mert egyszerűen vagy felvidít, vagy felvidít :D egyszerűen megnyugtat... A két legfőbb kedvencem Adele és az 1D, de ezenkívül még Avrilt is nagyon szerettem/szeretem, és Katy Perryt is. Régebben RiRi favoritom volt, még most is szeretem a zenéjét, de őt kevésbé... A Train-t pedig csakugyan nagyon bírom :) Bruno Mars is megragadott, és Lady Gaga-t is értékelem, mármint zeneileg-hangilag. :P ésméég... Miley Cyrus-ról(ne mondjatok rá semmit!) annyit, hogy szép csaj, szép hanggal, és szép zenével :) Oké, utálom Hánná Montanát meg ezeket, de azt is utálom ha valaki azzal cseszteti, hogy leribizi! Ő magát adja,és kész. Azt nem értem, hogy ilyen alapon LadyG-re, vagy akár Kesára is mondhatnának egyet s mást....-.-' Szóval még szeretem fiúk közül az én melegemet, Adam Lambertet! Csodás hang, csodás srác, csodás szívvel-lélekkel! :) Ezenkívül az LMFAO-ról az a véleményem hogy a partizenéket jól nyomják, de a művészet nincs meg bennük. Akkor... Selena hangja jó lenne(talán) ha nem javítanák fel, de ezt nem lehet tudni. És még Demi az, akit szeretek, mert valami mesés hangja van! Nem érdekel, ki mit mond! Na szóval, nagyon nagyon szeretem a zenét =)No music, no life ;)


Filmek

Nem mondom, hogy filmbolond vagyok, de tényleg nagyon szeretek mozizni. Popcorn, és 3D-s tévé, ez a kettő a fő kellékem, na meg egy kényelmes fotel. Első filmem a Titanic volt( a Tinkerbell után). És akkor mégy nagyon tetszett, mert nem tudtam olyan véleményt alkotni semmiről, sőt, nem is tudtam mihez hasonlítani. Még most is tetszik, de láttam jobb alkotásokat is. Szeretem még a csajosabb filmeket. Nagy kedvencem a Sikoly, a Fűrész, és a Félszemű. Ez utóbbi a kedvenc filmem. Kedvenc színészem Colin Firth, mert szerintem csodásan alakítja a karaktereit, és megérdemelte az Oscart. Egyik örök kedvencem, minden filmjét láttam már! Kedvenc színésznőm nincs, szeretem Sandra Bullock-ot, Elizabeth Taylor-t, és Su Pollard-ot, de még sok-sok más színésznőt kedvelek. Sorozatokból mostani mániám a Vámpírnaplók, mert szerintem egy nagyon jó tini sorozat. A Gossip Girl is egy nagy kedvencem, de nem nézem olyan aktívan mint a TVD-t. Egyszer megnéztem a Keresztapát, de még nem igen jött át. :$ Szóval minden műfajú filmet megnézek, és sok film el is nyeri a tetszésemet. A mesefilmeket is imádom, de inkább a régi klasszikusokat. Még nagyon oda-vissza vagyok a Thomas a gőzmozdonyért, mert szerintem tanítja a gyerekeket, és ezen kívül nagyon aranyos :) 


Hobbik


Sok hobbim van, na de mégsem annyira sok. Egyik közülük a zenélés. Imádok zenélni, mert megnyugtat, és valahogy azt érzem, hogy mégsem vagyok annyira magányos. És mégsem vagyok annyira tehetségtelen, béna, mintha csak én tudnék zenélni...Köbö ezt érzem zenélés közben. Már több mint 5 éve mániákusan pengetem az én drága fadarabom húrjait, és ez a drága fadarab az én gitárom. Eleinte eljátszottam rajta a bociboci tarkát, de mostmár komolyabban űzöm. Popzenéket is játszok, meg nemrég kaptam egy elektromos giccsót(gitárt), és azon is szoktam zúzni. Azt még nem kezdtem el úgy normálisan tanulgatni, de szerintem azért magamtól is eljutok egy szintre. Szóval menthetetlen gitármániás vagyok, és minden hálám a tanáromé, aki türelmesen nevelgetett ilyesfajta zenésszé, és tényleg leakalappal a türelme előtt, mert nemsemmi egy eset vagyok néha

Másik nagy-nagy szenvedélyem a zongora. Először mikor felmerült a családba a kérdés, akkor még kettéállt a fülem.. Zongora?!! Én, a "kemény csajszi" zongorával?? Lehetetlen, hajtogattam, én ezt nem vállalom. De eljött az első lecke, és akkor fúú, rögtön beleszerettem(L)!! Imádom a hangszert, a világát, és ezallat a 9-10 év alatt tényleg szert tettem egyfajta zongoratudásra. 5-6 évesen kezdtem tanulni, és tényleg nagyon megszerettem. Szoktam hozzá énekelgetni, felvenni videókat, fellépésekre is jártam régebben, de az már a multé. Talán egyszer alapítok egy bandát, és abban frontemberként, zongora és gitártudással fogok tarolni =)) lehet hülyének nézni, de tényleg gondolkoztam már azon, hogy a zenére alapozom a jövőmet :) ...piánóó... :D(L)

Éneklés. Mindenkinek ismerős, igaz? Gondolom mindenki szokott énekelgetni a szobájában a négy fal védelmében, esti karaoke-partik, esetleg meglepni a családot egy kis koncerttel. Én mindezeken már túl vagyok, najóó, a szobábanénekelgetésen még nem, az még mindig tart, de én ezt komolyabban gondolom az átlagnál. Tényleg akarok/akartam valamit kezdeni a hangommal, mert(nem dicsekvés) tényleg nincs rossz.. Heti rendszerességgel járok énekórákra, és imádom.. mert tudjátok mi jobb a kedvenc számod hallgatásánál?? Elénekelni azt!!! Megtanultam hogy az milliárdszor jobb dolog, mert egy szám mindenkié.. és szerintem nincs olyan, hogy két énekes elénekel egy számot, és valamelyik jobban, mert az övé.! Mindenki jól énekli, nincs jobb.. lehet hogy más, de azért, mert mindenki egyedi. A feldolgozások is erre valók. Jóoké, nem rizsálok. Tehát, lájkolom az éneklést, és szerintem egy-két karát arany van a hangszálaimban, ha nem is tömör, de csak pár karát... Szóval ezt is űzömm, és imádom =)) 

Imádok színészkedni, mert más lehetek :) Színjátszószakkörös vagyok, és hülye liba barátnőimmel csináltunk pár házifilmet is xD Nem mondom hogy színészkedni akarok, de nem vagyok rossz benne, és szeretem is csinálni. Talán egyszer... de addig is örülök hogy vannak olyan lehetőségek, amik megadják hogy kipróbálhassam magam ilyen téren. Igen füllentősjancsika vagyok, ezért ahhoz kell a jó színészkedés. Szeretem néha-néha megjátszani magam, és be is veszik, sszóóval..XĐ De ha színész is leszek, nem a vásznon akarok azzá válni, mert az nem akkora megpróbáltatás, mint emberek előtt a színpadiszínészkedés :)) Ott élesben kell megcsinálnod mindent, nem lehet filmes trükkökkel játszani. Najó, a színpadra is van pár trükk, de mondom:mégis izgalmasabb mint a másik ág. Szóval remélem hogy a jövőben is lesz lehetőségem ilyen megpróbáltatásokra, és nem kell majd abbahagynom ezt a hobbimat :)))) vicsorri...

Properties 

Néha nagyon flegma, és barátságtalan tudok lenni, de ez alaptulajdonság. Ha valakire ideges vagyok, akkor egyszeriben az egész világot meg tudnám ölni. Van, hogy elvonulok a szobámba, és hallgatom a zenét, vagy csak fekszek az ágyamba, és 'szarok mindenkire'. Ezzel most meg van az első benyomás rólam, mi? :) Nyugi, én sem vagyok mindig ilyen. Általában vidám, hülye, poénos emberke vagyok, és imádok élni, mert "az élet egy ajándéék".... És van olyan is, amikor visszahúzódó vagyok, és csendes. De akkor a szomorúság nyomja el a hülyülést. Senki sincs mindegyik oldalammal kibékülve, mert engem is lehet utálni =3 Vagy mégsem?? Na mindegy, tehát én sem vagyok mindig egy szeretnivaló tünemény.. Sokszor vagyok hirtelenharagú, és ezt nem lehet megfékezni. Hirtelenharagú vagyok, de egy cseppet sem haragtartó. Akkor még nem vagyok egy nagyevőő, de ha valami finomat látok, és éhes is vagyok, 1 pillanat alatt fel tudom zabálni. Van amikor rámjön a tanulás, de van amikor laza vagyok. Az utóbbi többször van. Állatimádó vagyok, és hatalmas divatfuun. *.* Sok könyvet olvasok, hogyha olyan kedvem támad, de olyan sosem vagyok, hogy egymás után falom a könyveket. Inkább kényszerből olvasok, mint saját szándékomból... Ilyen színes egyéniség vagyok ÉN :))) *Lilikeee*(L)love....


Friends

Sok tapasztalatom van, még így 14-15 évesen is, mert tényleg rengeteg minden történt ezalatt a pár év alatt, és megtanultam egyet s mást. Például azt, hogy az emberek kiismerhetetlenek. No meg kiszámíthatatlanok. Ez mindenkivel így van, és én kevés embernek szentelek bizalmat. De pár embernek mégis sikerült a bizalmamba férkőznie a családomon kívül. Ilyenek például a barátaim.  Elsősorban Adelt említeném meg, azaz PoppyGirl-t. A világ legjobb barátnője, ő az én nővérkém (L) Imádnivaló, nála jobb barátnőt el sem tudnék képzelni! Őt ismerem a legrégebbóta, már a bölcsödében együtt voltunk, és egyszerűen IMÁDOM! Nélküle nem is lenne életem, az egyik legfőbb támaszom... Adelkáám(L)

Másodsorban Barbit említeném meg, aki a olyan közel áll hozzám, mintha a testvérem lenne. Annyi de annyi közös emlékünk van, hogy napestig lehetne sorolni... Az óvoda óta tart a 'beszt frendsz' dolog, és nem akar végeszakadni.!! Ennek persze örülök is =) Hihetetlenül megbízok benne, és mindent elfecsegünk egymásnak. Ha ő nem lenne.. akkor én egy idegroncs lennék. Pöttömön kívül ő az aki kivétel nélkül mindig meghallgat, és megért, és ez kölcsönös =D Imádom őt!! Barbii *.* 

Aztán még Zozóról sem szabad megfeledkezni, dehogyis!! Sosem hagynám ki a sorból, mert tudom hogy ő sem engem :D Hihetetlen csajszi.!! Annyira vicces, és kedves, közvetlen, okos, aranyos, sportos... egyszerűen tökéletes! Mindig fel tud vidítani, mert ő ilyen. A puszta jelenléte is feldob :) Persze én adtam neki a Zozo nevet, mert olyan Zozo xĐ Én egy 'tökéletességi listán' hozzá képest a legutolsó helyen állnék. Nem mintha érdekelne hogy milyen vagyok(bocs), de ő akkor is mindig optimista, és mindenkinek segít :) Segítőkész, és mérhetetlenül kedves! Nélküle sem lenne ilyen az élet, ezért köszönöm neki, hogy egyáltalán létezik, és hogy engem választott barátnak a sok-sok lány közül! :) Zozo (L)

Ani, gyakoribb nevén Ina, és általam pedig Kettyi, a világ leghülyébb csaja(rajtam kívül) ! :D Szóval mi ketten legyőzhetetlenek vagyunk hülyülésben :) Belészerelmesedtem, ő a barátnőőm xD Igen, mi ilyenekkel szoktunk hülyülni :) Van amikor lelkizünk, de ez igen ritkán van, mert ha együtt vagyunk, akkor elillannak a problémáink. Szóval ő egy rettenetesen vicces lány, és szerintem őt mindenki kedveli haveri szinten, mert olyan dolgokat tud mondani és tenni, amin rögtön szakadni lehet a nevetéstől... Tehát ő is az egyik besztfrendem, mert nagyon humoros,és nagyon kedves, ééssésés, egyszerűen csak van, de már ez is feldob! :D Kicsi-Kettyiim :D

És az a srác, aki az én legfőbb támaszom, a lelki társam, a másik énem(csak fiúban), és egyben a Nagy Ő is, az Dave, az én Dávidom, a Nap az égen, aki körül forgok... Nyáladzós? xd szerintem is, de minden szavam igaz. Ő az az ember, akiért érdemes élni, és akit soha nem fogok elhagyni, ezt már előre tudom! Ő a legfőbb tökéletesség, akinek mégis vannak hibái, de szerethetőek! Szóval ő az én fiúm... bármilyen értelemben. Ha én fiú lennék, akkor tuti ilyen lennék belülről. Mint két tojás... és a végletekig szeretjük egymást!!Forever Love forever alone helyett!!! Dave minden mennyiségben!!!bocs Zayn, de ez van ;)♥ 


Adele

Először is, egyáltalán nem szeretem/szerettem az ilyen 21. századi, "mindenkikedvence" előadókat, de amint meghallottam ezt a hangot, egy szerelem első hallásra érzésem támadt. Ez nem afféle kislányos rajongás, hanem mérhetetlen csodálat, és tisztelet. A bagózás nem tetszik, de mivel ebbe nem szólhatok bele, ezért ráhagyom. Imádom őt, a hangját, egyszerűen mindenét.  Adele-t ígyis-úgyis, ha tetszik-ha nem, tűzön-vizen át, örökkön-örökké imádni fogom! Adele-forever!♥ 


One Direction

Na, ők azok, akikért kislányos rajongást érzek :D Tehetségesek, helyesek, viccesek.. na meg imádnivalóak! Személyes kedvencem Mr.Malik, de ettől eltekintve az összes fiút I.M.Á.D.O.M! Szerintem csodás a hangjuk, és a zenéjük is. A kedvenc számom tőlük a What Makes You Beautiful, de sok-sok számukat szeretem még. Először a One Thing-et hallottam, mint sokan mások, és azonnal beléjük szerettem. Egyik nagy álmom az, hogy találkozhassak velük, és hogy Zayn rámmosolyogjon ='D tudom, gyerekes álmok, de imádom ezeket a srácokat!


Álomváros

A világ legjobb városa London. Már jártam ott egyszer, 2010-ben, és azonnal magával ragadott. Gyönyörű hely, nyüzsgés, az emberek közvetlenek, és egyszerűen mesések a látnivalók. És nem, nem a One Direction miatt szerettem meg ennyire, mivel csak 2011-ben találkoztam először a srácokkal. Visszatérve Londonhoz, nagyon felkapott, ami talán egy kicsit rontja a szememben a fényét, de ettől függetlenül örökre az én BC-m(Best City) marad! Van egy varázsa, amit rögtön megérez az ember. És a párás levegő, az esős időjárás is egy olyan tipikus londoni érzést kelt az emberben. Nekem London volt/van/lesz az első ;)




Szabályok:

  •  Ne írj fölöslegesen az üzenőfalamra!
  • Ne küldözgess körüziket!
  • Ne írj olyanokat hogy(zum Beispiel) 'szavaztam, rem. visszajön..', und so weiter!
  • Ne írj gyűlölködő, rosszindulatú üzeneteket, mert akkor sem leszünk puszipajtások!


Köszönöm, és csókollak! :)


Utoljára szerkesztve: 2012. május 

Barátok

l9l9l
l9l9l

visszatérő vendég

PoppyGirl
PoppyGirl

új tag

Cat0831
Cat0831

visszatérő vendég

Nra 1D Fan
Nra 1D Fan

új tag

Cher.04
Cher.04

visszatérő vendég

Üzenőfal

l9l9l Szia szavaztam és jelöltelek :)

2012.06.12. 15:03

PoppyGirl Szia, szavaztam, mert szép a profilod, és igényes :) ha akarod visszaadod, ha nem, akkor nemm....

2012.06.04. 13:01

Szia, szavaztam, mert bejönn a profilod!! ;)

2012.06.03. 14:02

bettike99 Szia! Szavaztam, nekem nagyon tetszik a profilod!! :D

2012.05.30. 18:06

Beckybecky Szavaztam! :) nagyonjó a profilod :)

2012.05.30. 13:01