Starity

Mia4 profilja

Mia4  
  • Csatlakozott
  • 2012. augusztus 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Mia4 még nem állította be a státuszát

Mia4
Utoljára aktív: 2012.10.11. 17:05Státusz módosítva: Ma, 16:59

Bemutatkozás


Nem szeretnék sokat írni, mert azt senki sem olvasná végig.


Magamról: 15 éves lány vagyok aki Nyíregyházán lakik és imádja a divatot. Modellnek készülök vagy legalábbis divattal szeretnék foglalkozni. Ez testhez álló munka lenne nekem. Szeretem az állatokat a TVD-t és a zenét.
 Magamról nem nagyon tudok írni és nem is nagyon  szeretek, de most megprópálok! :) Nem szeretem a kétszínű embereket. Van egy osztálytársam, . Egy késztínű kis beképzelt lány, aki ilyen azokat nagyon de nagyon nem bírom. A barátaimat viszont nagyon szeretem.


 

Divat


Megveszek érte. életem értelme. Divat nélkül nem tudom hol lennék. Imádom a ruhákat, a cipőket, a pólókat, nacikat és a kiegészítőket. VÁSÁRLÁS!! Ha egy jó ruhát meglátok, azonnal felpróbálom és ha jó meg is veszem. Szeretem a laza ruhákat.



Vampire Diaries

Kedvenc sorozatom, az rtl-en kezdtem el nézni és azóta imádom. Kedvencem Katherine. De szeretem még Damot is. Nagyon helyes pasi:))!!


Katherine:

              

     Team Stefan and Katherine

Rihanna:

A legjobb énekesnő! Már azóta szeretem, amióta a pályára lépett. Csodálatos hangja van! Megunhatatlan. Mindig képes újatt mutatni. Nem beképzelt, kedves és ami a legjobban tetszik benne: CRAZY!! ! Szóval I LOVE RIRI FOR4!!!

 


Barátnak jelölhetsz Szavazhatsz!

Puszi!!