Starity

Naegino3 profilja

Naegino3  
  • Csatlakozott
  • 2013. március 02.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. október 13.
  • Lakhely
  • Románia
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Oldal szerkesztés,Zenehallgatás,Dorama nézés
  • Zenei stílusom
  • Pop
  • Imádom
  • Koreát,az animéket:)És az ázsiai zenéket(doramákat)
  • Weblapom
  • - nem publikus -

"Ahol az álom véget ér,ott kezdődik a valóság."-Kaleido star

Naegino3
Utoljára aktív: 2018.03.14. 18:06Státusz módosítva: 2013.09.11. 21:09

Mi újság nála?

2016.05.03. 17:05Naegino3 új kedvence Leiner Laura

2016.04.11. 13:01Naegino3 új kedvence Rebecca Ferguson

2015.08.23. 12:12Naegino3 új kedvence Kim Hyo Jung

2015.08.22. 19:07Naegino3 új kedvence Jasmine Richards

2015.08.19. 01:01Naegino3 új kedvence Song Joong Ki

Bemutatkozás


Sziaztok!^^

Naegino vagyok,a www.naegino.mlap.hu-ról,néhányan lehet,hogy ismernek.:)Nem igazán tudok magamról beszélni,ezért csak pár dolgot irok le.

15 éves lány vagyok,nagyon szeretek olvasni.Szeretek tanulni,kedvenc tantárgyam nem igen van.Szeretek barátkozni,bár néha visszahúzodó vagyok.Néha tl bátor,vakmerő,máskor meg szelid,és inkább hagyom máskora a szónoklást,majd megszólalok,ha jónak látom^^Szeretem a doramákat,zenék terén befolyásolható vagyok,sok mindent szeretek,de amit viszont nem,azt nem is nagyon tudom megszeretni.Koreai doramákat szoktam leginkább nézni,sorozatok,filmek terén nem vagyok témában.Nagyon keveset nézek,és őszintén szólva keveset találok(ha keresek),ami tetszene nekem.Szeretek irni is,novellákat,meg van folytatásos sztorim is.

Az animék nagyon sokat adtak számomra,mint barátokat,mint önbizalmat.Nagyon sokat lehet tanulni belőlük,gyönyörű a rajzolásuk,és szeretem,hogy nem egy elcsépelt dolog a történet,hanem igenis van mondanivalója,hogy nem mese,és hogy sokféle műfaj van.Mindenki megtalálja a sajátját.Bár én a romantikus műfajúakat szeretem,de z első 2,3 anime amik a kedvenceim,nem nagyon romantikusak.Az első a Kaleido star,ami nagyon a szivemhez nőtt.A főszereplő ,Sora, egy olyan lány,aki példaképemmé vált.Gyönyörű,és nagyon szép grafikájú anime.A történet is csodálatos,és a mutatványok fölülmúlnak mindent.A 2. a Naruto.Ebben az animében Naruto karaktere fogott meg leginkább.Nagyon kitartó,mindenkit szeret,küzd az álmáért,akárcsak Sora.Narutot még azért is szeretem,mert nagyon vicces néhány jelenet,nagyon sokat tanul az ember belőle,és nekem minden karakter nagyon a szivemhez nőtt.Mindeniküket nagyon szeretem,bár mindenki egy teljesen más egyéniség.Aztán még nagyon oda vagyok az Inuyasháért.Meg még nagyon,nagyon sok animéért.A mangákba is belemártottam magam,van néhány amit már nagyon szeretek^^Manga forditásba is belefogtam,de lehet,hogy félbemarad.

A könyveket nagyon szeretem.Van néhány ami annyra megtetszik,hogy alig tudom lerakni a kezemből,csak úgy falom a lapokat,de vannak olyanok amelyeket egyszerűen nem tudom befejezni,hiába tetszik egy szinten.A Szent Johanna Gimi,amit sokan ismerhettek egyik nagy kedvencem.Aztán a Csitt Csitt,Becca Filtzpatricktól,Isaac Asimov regénye,Csillagok akár a por,és még mások^^

Mlapon nagyon szeretem.Mondhatjuk,hogy a 3.otthonom,az igazi és a suli után.Nagyon sok barátom lett,új ismereteket szereztem,és bekerültem egy körbe,amelyből soha nem szeretnék kiszálni:)

Jó néhány doramát láttam már.Kedvencek közé tartozik a Secret Garden,a Love Rain és a Playfull kiss.Bár itt van még a Heartstings,a Dream High,és  Devil Beside You,Boys Before Flowers,To The Beautiful You,stb.Mindenik csodálatos,nagyon ajánlom mindenkinek.Aztán vannak azok a doramák amelyek történelmiek.Nagyon szeretem őket.A Palota ékkövét,A korona herceget és A királyi ház titkait:)Természetesen itt van még a Goong,ami még nincs leszinkronizálva,de nagyon megszeretném nézni,és van még pár dorama amit szintén.^^

Nem akartam hosszút,bár nem is annyira hosszú,de ennyit magamról.^^Mindenkinek minden jót:)

Kedvenc sztárok

1 Choi Sulli
2 Choi Min Ho
3 Im Yoon Ah
4 Ha JiWon
5 Hyun Bin
további kedvencek

Randomképek

images (1).jpg
images.jpg

Barátok

teffany
teffany

visszatérő vendég

Üzenőfal

teffany Szavaztam+ jelöltem :) A Kaleido start én is szeretem! :) Meg van pàr közös kedvencünk is :)

2015.01.24. 07:07

Naegino3 Ó,és nagyon,nagyon szép dorama még,amit muszly megemlitenem,a Love Rain^^Nézz utána,biztos,hogy belopja magát a szivedbe:)

2013.09.11. 19:07

Naegino3 Szivesen:)^^Én is igy voltam vele,úgyanigy éreztem,és az a favorit^^Meg a Playful kiss jön utána,mert nagyon sokat tudok nevetni rajta:)Igen,Demi számomra is nagyon különleges helyet foglal el^^Tajvanit?Persze:)Amit láttam eddig az a Devil Beside You.Az nagyon tetszett,bár előre megijedtem tőle,de nagyon tetszett:)Persze ha szereted a romantikus doramákat,és ez tiszta romantika:PMeg van a Devil Beside Youban,akik szerepelnek főszereplőként egy másik sorozatuk,de azt még nem kaptam meg magyar felirattal,de nagyon megszeretném azt is nézni:)Még koreait tudnék párat ajánani,azt többet láttam.De amúgy annyira érdekes a tajvani nyelv,annyira élvetem.A sok koreai után,amit én is nagyon szeretek,olyan furcsán hatott a tajvani,nagyon érdekes:)Én Tokyót is nagyon szeretem:)

2013.09.11. 19:07

Lisa7003 Ó, elfelejtettem valamit kérdezni. A viki.com-on olvastam tajvani doramákról, de még egyet sem láttam és félek belevágni. Milyenek? Van, amit tudnál ajánlani? :)

2013.09.11. 15:03

Lisa7003 Hűha, köszönöm ezt a kis regényt! :D Nem is tudom mit szólhatnék hozzá. Nekem a Secret Garden volt az első dorama és nem hiszem, hogy nálam ezt bármi is felül fogja múlni, egyszerre sírtam és nevettem, még utána 3 nappal sem múlt el a hatása és az összes szereplőt imádom! Szeretem Kim Hyun Joon-ot :) énekesként és színészként is persze, bár én a Boys Before Flowers-ben Jun Pyo-Jan Di párti vagyok. :)) A Playful Kiss-t még nem néztem meg, de tervben van, ahogy még sok más is. ;) Ezek teszik teljessé a napjaimat! :)) A Dream High-ról is hallottam sok jót, szóval majd az is sorra kerül. :D A K-pop nekem pedig a mindenemmé nőtte ki magát, lassan már mást nem is hallgatok, na jó, azért igen, de nem olyan nagy mennyiségben és nem olyan eszeveszetten. :D Nagyon szívesen megtanulnám a koreai nyelvet, most már nem is tűnik olyan nehéznek, mint akkor, amikor még nem ismertem őket annyira.:) Az országot is nagyon megimádtam, Szöul már a második kedvenc helyem, New York után. :) Örülök,...

2013.09.11. 15:03