Starity

Lucyan profilja

Lucyan yellow white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. május 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Limited Edition
  • Születési idő
  • szeptember 16.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ének, tánc, dalírás
  • Zenei stílusom
  • klasszikus, pop, rock
  • Imádom
  • Ha zuhog az eső, ha esik a hó, és ha éjszaka van
  • Utálom
  • Ha az emberek veszekednek a szószerinti semmiért

Mindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...

Lucyan
Utoljára aktív: 2017.10.09. 11:11Státusz módosítva: 2014.03.30. 20:08

Mi újság nála?

2016.10.07. 08:08Lucyan új kedvence Mark Sheppard

2016.09.30. 21:09Lucyan új kedvence Sacha Baron Cohen

2016.09.02. 21:09Lucyan új kedvence Misha Collins

2014.12.31. 12:12Lucyan és mostantól barátok

2014.09.27. 02:02Lucyan és Pink99 mostantól barátok

Bemutatkozás


                                                   Üdv nálam!

Előre szólok, hogy a kedvenceimről nem írok, mert nem azok határolják be igazán a személyiségemet, amit éppen bemutatnék. Ha valaki szereti azt a személyt, akit én is, akkor örülök a tudatnak, hogy nem vagyok egyedül, viszont ha nem szereti, akkor nem szeretném idegesíteni a féloldalas istenítő fogalmazással, amit róla írok. :)
És azt is előre elmondom, hogy a bemutatkozás kicsit hosszúra sikerült... (hosszú, de azért nem vészes)

VISZONT! Van egy valami, amit mindenképp meg kell említenem. A kedvenc youtube videobloggeremet, Szirmai Gergelyt, aki a Hollywood Hírügynökség nevű blog vezetője. Ha már idetévedtél, csak ajánlani tudom, hogy nézz meg tőle (jó)pár videót, biztosan tetszeni fog!

Annyit elmondok, hogy nem a mai botrányhős tinicelebek a kedvenceim, sokkal inkább a "legendás", vagy üzenettel, közhaszonnal rendelkező zenészek, vagy  énekesek. (pl: Michael Jackson, Freddie Mercury, Bob Marley, Elvis, stb.)

És még a profilomhoz tartozik, hogy ha írsz az üzenőfalamra, az ne csak annyiból álljon, hogy "Szia, szavaztam!", mert az csak egy jelzés, hogy én is szavazzak rád. Ha tényleg érdekel, amit magamról írok, és szeretnél valamit hozzáfűzni, akkor valami tartalmasabb mondnivalóval rendelező üzenetet hagyj itt magad után. Kérlek!

Szóval!

Ha minden rám jellemző tulajdonságot lerírnék, az életben nem fejezném be a gépelést, de itt vannak a legfontosabbak:

-Optimista

-Kegyetlenül őszinte

-Nehezen sértődős

-Feminista

-Kalandvágyó

-A legnagyobb The Walking Dead rajongó

-Kitartó

-Maximalista

-Szókimondó

Nagyon-nagyon kicsi korom óta a zenélés az életem... Nem is tudom mikor volt az, amikor rájöttem, hogy van hangom. Mindent a zenével akartam kifejezni, de rá kellett jönnöm arra is, hogy ezt az emberek nem feltétlenün fogják megérteni.


Kiskoromban rengetegszer kimentem a közeli mezőre és amikor teljesen egyedül voltam, olyan hangosan énekeltem, ahogy csak tudtam. Nagyon szerettem ezt csinálni, a mai napig kimegyek oda, énekelni, de persze már odafigyelek a lakókörnyezetre.(kedves olvasóm! ha már mindezt elolvastad, akkor hadd jegyezzem meg : Nem te vagy az első, aki azt gondolhatja, hogy "ez a lány dilis")

Már elég régóta tudom, hogy az énekléssel fogok foglalkozni, amihez az is hozzájárul, hogy konkrétan semmihez nem értek, csak ehhez. Dalokat írok a szabadidőmben, és nagyon szeretem ezt csinálni, nekem pedig meggyőződésem, hogy az ember csinálja azt, amit szeret. Nem szeretnék magyarországon maradni, terveim vannak az Amerikába való kiköltözéssel, csak még elég kiforratlan a terv.


 

Még azt is tudnod kell, ha már a profilomon vagy, hogy imádom a telet. Olyan gyönyörű! A zúzmara, a sokféle alakú hópelyhek, a hideg és minden más, ami a télhez tartozik. Egyszerűen imádom! Sokan nem szeretik a telet, mert olyan hideg, és unalmas. Pedig szerintem csodálatos a sokszínűsége (persze ez átvitt értelemben, tudom, hogy minden fehér). A kedvencem mégis a jégvirág, olyan gyönyörű! És imádom, amikor esik a hó, és az egyik utcai lámpa fényénél látszanak a hópelyhek, miközben már kint és bent is sötét van... (na jó, ez nem biztos, hogy érthető volt...)

Aztán... Helyesírás-függő vagyok. Ha kell, vadidegen facebookozót is kijavítok, amiért rosszul írt valamit a posztban... Legnagyobb problémám mégis a "de viszont"-tal van. Nem lehet egy mondatot úgy kezdeni/folytatni, hogy "de viszont", mert az már kettős javítás. Néha sikítófrászt kapok a nagy, közösségi oldalakon lévő életbölcsességektől, amiknek se jelentésük, de tartalmuk nincs, de még csak helyesen sem írták le.

Még az is nagyon fontos, hogy szorosan kötődök a tündérmesékhez. Valamiért mindig is hittem a kicsi tündérekben, a télapóban, a húsvéti nyúlban és a törpékben. Komolyan! Hány 14 éves lány hisz még a télapóban? (jó, persze, én is realista vagyok, ezért inkább azt mondom, hogy "Hiszek még a csodákban")

 


 

Amit még rólam tudni kell, hogy nagyon pozitív vagyok, és életvidám. Minden helyzetben meglátom a jót, még akkor is, ha az nagyon kicsi. Úgy érzem, hogy az ilyen helyzetekben nincs mibe másba kapaszkodni, és egyenesen fáj, amikor mások nyavajognak, mert olyan "rossz" nekik...

 

 

Még fontos rólam tudni, hogy nagy állatbarát vagyok, mindenféle állatot szeretek és védek. Ezekmellett környezetvédő is vagyok, Kedvenc állatom nincs, mindegyiket szeretem.

Én és az erdők... Imádom őket, mert mindig más arcukat mutatják És kifejezetten szeretem, mert oda el lehet menekülni a város elől. :)

 

 

De a legfontosabb az, hogy imádom a titkokat, a relytélyes dolgokat, kihívásokat és kalandokat. Számomra mindegyik egy ajtó, amiről nem tudom mi van mögötte, de meg lehet tudni. Az ismeretlen nem egyszer kevert már bajba, de sajnos a függője lettem, és igazából nem is bánom... Utálok feladni dolgokat, nem is szokásom, sőt! Egyesek szerint önveszélyes leszek nagykoromra, amiért adrenalinfüggő vagyok, de tudjátok a száguldásban sem a 200 km/h a veszélyes, hanem a karambol. 

 

                            Hát, ennyi lett volna! Köszönöm, hogy benéztél!

Kedvenc sztárok

1 Robert Downey Jr.
2 Michael Jackson
3 Bob Marley
4 Freddie Mercury
5 Bud Spencer
további kedvencek

Randomképek

arannyhaj.jpg
londoneye.jpg
colours.jpg
zuzmara.jpg

Barátok

Éowyn
Éowyn

a Nazgúlok Réme

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

raquel93
raquel93

visszatérő vendég

Smile15
Smile15

Potterhead

meyah_
meyah_

• bite for fun •

Üzenőfal

Szia! Szavaztam mert tetszik a profilod és azért is, mert a kedvenceid közt van MJ ;)

2017.03.15. 13:01

judie94 Szia! Jó volt olvasni amiket írtál. Volt benne meglepő is, de csak pozitív értelemben meglepő. Például a helyesírás mániád, amiben osztozom veled! :D Én nem a te korosztályodhoz tartozom, de úgy véltem az írásod alapján, hogy közelebb állsz egy huszonéves szintjéhez, mint egy tizenéveséhez. Természetesen szavaztam! Szép napot!

2016.09.21. 11:11

kuci100 Szia!Kb. minden dolog igaz rólam, amit te a profilodra írtál.Egy évvel fiatalabb vagyok nálad, de ha megengeded, bejelöllek, mert szeretek beszélgetni, én is kegyetlenül őszinte és feminista vagyok, szeretem az esőt és a telet, meg az esőt, és a Disney meséket.

2015.09.11. 17:05

Szia szavaztam nagyon tetszik a profilod!

2015.06.25. 14:02

dtsz Szia szavaztam mert szép az egész profilod!

2015.04.02. 17:05