Starity

Ginaa19 profilja

Ginaa19 white  
  • Csatlakozott
  • 2013. július 05.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 2001. március 19.
  • Lakhely
  • Fejér megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zene hallgatás, tánc(XD), éneklés(XD)
  • Zenei stílusom
  • K-POP, J-ROCK, DUBSTEP
  • Imádom
  • UKISS <3
  • Utálom
  • ha valaki kritizálja a zenémet amikor még nem hallotta

:) BTS TIME (:

Ginaa19
Utoljára aktív: 2015.08.20. 18:06Státusz módosítva: 2014.03.20. 16:04

Bemutatkozás

Annyeong/Szia!


Nos, ha ezt olvasod, és nem vagy Kpop-er, jobb ha most abbahagyod mielőtt elalszol és lefejeled a billentyűzetet >.< De komolyra fordítva a szót tényleg felesleges rám pocsékolnod a drága idődet feltéve ha utálod Ázsiát.Ha odavagy Koreáért akkor reméljük jó helyen jársz <3  :3


Először is a nevem Gina, 14 éves, félhosszú, barna hajú, Kpop fertőzésben szenvedő, súlyos beteg vagyok. A fertőzésemről annyit hogy személy szerint a TV-től kaptam el ugyanis nagyban nézem a VIVA-t és benyomták Boyfriend - I Yah című számát és én abban a másodpercben megbetegedtem. De embertől függő, hogy hogyan leszel megfertőzve.Tünetei : fangörcsök ; éneklési rohamok ; nyelvtanulás(ez személytől függő) ; szövegek tanulása és még sorolhatnám.XD

Koreai nevem: Shin Yeon Rin (Riri) <3

Az előző bekezdésből kiderülhetett, hogy melyik volt az első banda az életemben (szerintem senki sem olyan sík hogy ne fedezte volna fel). Na szóval a Boyfriend kb. 2 hónapig pontosabban 2013 Július 17-étől  Augusztus 15-16-áig vezette a listámat. Keresztnővérem segített felfedeznem a B.A.P-t akik máig is nagy-nagy kedvenceim közé tartoznak. A 3. banda az életemben a Ukiss volt.


Boyfriend :)

 

Mint már említettem alső számuk amit hallottam az I Yah volt.

Kedvenceim közülük az ikrek: KwangMin és YoungMin. Nagyon tehetséges fiúk mind a 6-an. Imádom őket <3


B.A.P

 


 

Első számuk a Warrior amit hallottam és bevallom elsőre nem adtam nekik esélyt a stílusuk miatt. Aztán később.. mikor rávettem magam (én sem tudom hogyan) hogy nézzek utánuk meglepett amit találtam. Olvasom,olvasom,olvasom... Ezek űrlények!!???O.o (köhöblöhöklöh) Fangörcs :D Nos amit tudni kell hogy rögtön felfigyeltem Zelora és YongGukra mint általában a rapperekre.


Bang&Zelo

 


 

Róluk elég annyi hogy nagyon kis hülyék (jobbik értelemben) és éppen ezért szerettem meg őket. <3


UKISS <3

 

 

Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a Ukiss-re. Egyszerűen nem tudok úgy eltölteni 1 napot hogy ne hallgatnám meg mondjuk a She's Mine-t vagy a Dora Dora-t, Neverland-et és még sorolhatnám :) Imádom őket mindegyiküket sorrendben, valamiért:

Eli : Rap,Chocolate Abs >.<,Cukiság,Tánc,HülyeségXD(itt is a jobbik értelemben értem,szóval tudod...)


OPPA :

 

SooHyun : Falnivaló arc,A hangja,Tánc

 

Kevin : Ének,^^Aegyo^^

Kiseop : Ulzzang képei,Chocolate Abs>.<

AJ : Rap,Hülyeség(jó értelem)^.^

Hoon : őt nem emelem ki különösebben de a Hangja nagyon ott van

Tudom ez elég hosszúra sikerült viszont Ukisshez még annyit hogy nagyon sajnálom hogy DongHo már nincs velük :(

VIXX

Igeen~Az én drága VIXX-em. Mit is mondhatnék? Tetszik a stílusuk, a zenéjük (ami csak természetes) és a két tag akik annyira megbabonáztak, hogy képtelen vagyok választani, nem mások mint Ravi és N (Hack Yeon).

HackYeon ^^

Cukiiii~kb. ennyi amit mindig, minden percben rá tudnék mondani. De ettől függetlenül imádom a hangját, az arcát  és a személyiségét is.^^Nagyon aranyos, zabálni való kis arccal rendelkezik a drága és, hogy komolyat is írjak róla, szerintem nagyon jó leader és vezető.^^


Ravi<3

Háát~A cukormázzal borított, aranyos kis rapperem...Nagyon érti a dolgát, le sem tudom írni, hogy milyen nagy Istenemnek tartom azt amit csinál. Megjegyezném, amatőr szinten de én is szeretek rappelni és tényleg, egyáltalán nem áll szándékomban felvágni vele, de már sokan mondták, hogy nem vagyok egy hasraesett, ügyetlen, kétballábas kis liba a dologban...Szóval mindig is felnézek majd Ravira mint -egyfajta- példaképemmé nevezném ki és további sok-sok comeback-et kívánok az egész bandának rajta keresztül.

Úgy érzem Ravi fog nyerni, de még nem tudom biztosan, majd még gondolkozok egy kicsit rajta >.<

Bangtan Sonyeondan/Bangtan Boys

 

Khmm.. azt hiszem ennél jobb képet nem is találhattam volna. Úgy néz ki ez a hét sültbolond átvette a vezetést nálam.  Itt négy embert emelnék ki.

1. J-Hope (Jung HoSeok)

 

Szó szerint egy bolond >.< éppen ezért imádom. Néha olyanokat csinál amit szerintem senki más >.< UBITG (Ultra Bias In The Galaxy)

 

2.JungKook (Jeon JeongGuk)

 

Ő az aki képes kinyírni a cukiságával  *...* ahogy énekel vagy éppen rappel jézus... megöl..gyilok egy gyilokos. új szót találtam fel gyerekek, nobel-díjat kérek >.<

 

3. Jiminie (Park Jimin), Rap Monster (Kim NamJoon)

 

Ők is két bolond akik között nem tudok dönteni >.< Jiminie egy iszonyat szexi csávó kockás hassal és gyönyörű énekhanggal meg áldva. RapMon pedig egy gyogyós gyerek aki úgyszintén szép hanggal van megáldva, kitűnő rapper és emellett tud vadító és cuki is lenni :) Aki nem hiszi el hogy RapMon szépen énekel annak ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=0-cPSiqVvPk :) 1:10-től énekel és gyönyörű hangja van szerintem.

 

 

A többi már csak a legjobb barátnőimnek szóló képek lesznek, de ha gondolod megnézheted.

És még pár sor magamról...:)

Ezt KOKO-nak

 

 

RyeSung oppa-ja:

 


 

Magamról még annyit, hogy imádok beszélgetni, a barátaimmal hülyéskedni, fanfictionokat olvasni és egyben írni. Ha jelölsz vagy szavazol az csak akkor fog visszamenni ha nekem is tetszik a profilod. Nagyon szeretek még filmeket nézni - mostanában főleg vígjátékokat, doramakat és akciófilmeket. Most éppen - 2014.01.05.-től - VIXXes fanficit írok egy füzetbe és nemsokára felteszem a barátnőm blogjára (persze csak ha kész lesz:).

Remélem még nem kötött beléd az íróasztal vagy ilyesmi...XD De ha mégis fogadd őszinte részvétemet és sajnálatomat. Ha unatkoztál azt is nagyon sajnálom. Lehet hogy a humoromba bele tudsz kötni de reméljük ez nincs így. :)

Nos azt hiszem egyenlőre ennyi elég rólam. Ha tetszett jöhet szavazat vagy jelölés elfogadom bárki vagy.

Köszi hogy meglátogattad a profilomat :)

Chuu~Chuu~