Starity

Dalienth profilja

Dalienth yellow  
  • Csatlakozott
  • 2014. március 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1993. június 08.
  • Lakhely
  • Komárom-Esztergom megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Barátok ☆ zenehallgatás ☆ írás ☆ olvasás ☆ rajzolás ☆
  • Zenei stílusom
  • Egy szám vagy tetszik, vagy nem. Nem számít, milyen műfaj☺
  • Imádom
  • Humor ♡ jóság ♡ őszinteség ♡ éjszaka ♡ hold és csillagok ♡ Karácsony ♡ Könyvek ♡ írás ♡ sorozatok ♡ állatok ♡ fagyiii ♡
  • Utálom
  • Előítéletek ☹ hazugság ☹ hűtlenség ☹ pókok ☹ korán kelés ☹

Everything that kills me makes me feel alive ♥

Dalienth
Utoljára aktív: 2018.08.21. 01:01Státusz módosítva: 2014.04.23. 17:05

Bemutatkozás

Hi everyone

Dalienth vagyok. Az előző bemutatkozásomat túl részletesnek gondoltam, így aztán most kísérletet teszek egy másikra, ami már talán összeszedettebb és kicsit rövidebb lesz. Talán. Nem ígérhetek semmit sem.
(Ha szavazol, azt nagyon köszönöm, ha szimpi vagy, akkor visszamegy. Barátnak csak akkor jelölj, ha van bennünk valami közös! Bárki írhat, mindenkinek válaszolni fogok, kivéve ha valami lájkolós szarral nyaggat. Most szólok, meg se próbáld!)

'93-ban születtem és egy nagyon unalmas kis vidéki faluban élek, jelenleg még a szüleimmel, az egyetlen testvéremmel, 2 macskával (akik közül az egyik a sátán macskája) és egy áldott jó kutyussal. Nagyon pesszimista tudok lenni, néha még kicsit antiszociálisnak is érzem magam és vannak, akik ezt nehezen viselik a környezetemben. Alapjában véve egy nagyon humoros és kedves ember vagyok, de aki bunkózik, azzal én sem viselkedem másképp. Imádok aludni. Mindig őszintén megmondom, amit gondolok, és az őszinteséget másoktól is elvárom. Szabadszellemű, kicsit lázadó típus vagyok. Szerintem a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Csak azok véleményére adok, akiket szeretek és tisztelek, mindenki másnak:

Bill Kaulitz, Georg Listing, Gustav Schäfer és Tom Kaulitz, vagyis a Tokio Hotel.  Annyi mindent köszönhetek nekik, legfőképp Billnek, aki megmutatta, hogy igenis merjünk külömbözni, tegyük azt, amit a szívünk diktál és mindig higgyünk az álmainkban! Ő képviseli mindazt, amiben hiszek, Bill Kaulitz az én hősöm! Imádom a számaikat, mert őszinték, és szívhez szólóak. Imádom azt, ahogy játszanak, imádom Bill csodálatos hangját! Egyszerűen nem tudom őket nem szeretni, attól a pillanattól fogva, hogy először meghallottam a "Schrei" első szólamait felcsendülni. Sok mindenen segítettek át és ezért örökké hálás leszek nekik. Akkor is, ha soha nem fognak tudni a puszta létezésemről sem. Alien vagyok 2006 óta, és az is maradok örökké! 

Jensen Ackles. Azóta szeretem, mióta 2005-ben megláttam a Supernatural (Odaát) című sorozat Dean Winchestereként. Mind a sorozat, mind pedig Jensen nagyon a szívemhez nőtt. Igazán remek színész, nagyon humoros és aranyos. Persze az sem utolsó szempont, hogy iszonyatosan szexi. Munkatársai, a sorozat Sam Winchestere (Jared Padalecki) és Castielje (Misha Collins) ugyancsak nagy kedvenceim. Ők hárman pedig valódi őrültek!

Dylan O'Brien. Dylan-nel először tumblr-n találkoztam. Mármint az egyik képével. Már akkor feltűnt, hogy milyen kis helyes, de fogalmam sem volt, hogy ki ő. Aztán mikor Britt Robertson miatt megnéztem a The First Time című filmet, nem akartam hinni a szememnek, hogy ő a főszereplő. Annyira bejött az egész srác. A színészi játéka, ahogy beszél, ahogy artikulál, ahogy mozog, minden. A The First Time után kutakodni kezdtem utána, hogy jobban megismerjem. Megtudtam, hogy az MTV Teen Wolf című sorozatában is játszik, de egyszerűen nem voltam hajlandó rávenni magamat, hogy egy "Tinifarkas" című sorozatot megnézzek. Szinte soha nem szoktam "borító" alapján ítélkezni, de ennél a sorozatnál valóban nem számítottam semmi jóra. Ez után jött a Gyakornokok, aminek annyira de annyira örültem. Owen Wilson és Vince Vaugn filmjeit egyébként is szerettem, és hogy melléjük még berakták Dylant, hát tökéletes volt! Idén májusban viszont annyira Dylan-elvonási tüneteim voltak, hogy úgy döntöttem, adok egy esélyt a Teen Wolfnak. Az első rész után valóságos sokkot kaptam. Baromi mérges voltam magamra, hogy ilyen sokat vártam vele. Az egyik kedvenc sorozatom lett, Dylan pedig abszolút "A" kategóriás nálam. Hihetetlenül vicces, aranyos, kedves srác. Emelett pedig hatalmas színész. Azok a szemek!  

Imádom a sorozatokat, élni sem tudnék nélkülük! Nagyon sok van, de megpróbálom felsorolni őket. Az abszolút favoritok...

American Horror Story

(Sajnos) csak nem olyan rég kezdtem el nézni (2014 ősze valahogy), de kb. 2 hét alatt végignéztem 3 évadot és utolértem az amerikaiakat. Bár az első rész után még nem gondoltam volna, a második és harmadik rész után rabul ejtett. Az egész annyira beteg és elvont, talán pont ezért is tetszik annyira. Néhány színésztől lehengerlő alakításokat láthatunk. Aki szereti a horrort annak mindenképp érdemes belenéznie. A kedvencem Jessica Lange karakterei (Constance/Jude/Fiona/Elsa), Sarah Paulson karakterei (Billy Dean/Lana/Cordelia/Bette&Dott) és az Evan Peters által megformált karakterek (Tate/Kit/Kyle/Jimmy). Taissa Farmiga (Violet/Zoe) is tetszett bár ő csak 2 évadban szerepelt. 

The Walking Dead

Nem is tudom, pontosan mikor is kezdtem el. Talán valahogy 2014 év elején. De nem biztos. Sokat hallottam róla, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy a zombiapokalipszis témából mi újat tudnak még kihozni. Hát tudnak, nagyon is. A Walking Dead a legeslegjobb sorozat a kategóriájában. Mind a látványvilág, mind a színészek nagyon jók. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kedvenceim Daryl, Rick, Michonne, Carol és mostanában Carl is. A Maggie és Glenn párost is bírom, és hát Beth-t is...

Teen Wolf

Mint már fentebb, Dylan-nél említettem, csak tavasszal kezdtem el nézni, de nagyon hamar a szívemhez nőtt. Imádom. Jók a karakterek, jók a színészek. A kedvencem egyértelműen Stiles, a lányok közül pedig Lydia. Shippelem is őket, és szeretném, ha lenne köztük valami a sorozatban is. Scott, Derek, Stilinski sheriff, Chris Argent és Deaton is kedvenceim között vannak.

Supernatural

2006 óta, egész pontosan a sorozat magyarországi premierje óta követem nyomon. Mivel odavagyok a természetfeletti témáért, szeretem a horrort, ezért kötelezőnek éreztem belenézni. Már az első perctől fogva imádtam. Imádom az egész stábot, a készítőket, színészeket, mindent! Imádom, ahogy saját magukat parodizálják néha. Imádom a stílusukat, a visszatérő poénokat! Imádom, hogy mindig tudnak mutatni valami újat. Egyszerűen jók és kész! A kedvencem Dean és Castiel. Mostanában Sammel sincs bajom. Örökös kedvencem még Crowley az isteni poénjaival és az aranyos angol akcentusával valamint a Halál.

2 Broke Girls

Ezt sem tudom pontosan, hogy mikor kezdtem el nézni, de valamikor tavaly vagy tavalyelőtt szerintem. Unatkoztam, valami új sorozatot akartam, és erre esett a választásom. Hát baromira megérte. Hatalmas! Akkora poénok vannak benne, hogy hihetetlen! A kedvencem Max, mert leginkább rá hasonlítok. Mármint belsőleg. De Caroline, Earl, Han, Sophie és Oleg is nagy forma!

Criminal Minds

Imádom. Már régóta nézem, még a tévében találtam rá, mikor még néztem tévét. Egyébként is imádom a sorozatgyilkos témát, szeretek róluk olvasni, meg szeretem a pszichológia részét, ez a sorozat pedig pontosan erről szól. Minden része izgalmas, és a karakterek is baromi jók. A kedvencem Morgan, Reid, Garcia, Hotch és JJ. A többieket is szeretem, de őket különösen.

More: Hart of Dixie • New Girl • How I Met Your Mother • Family Guy • Prison Break • The Secret Circle • Finding Carter • Gossip Girl • Don't trust the bitch in apartment 23 • True Blood • Harper-sziget

Bár mostanában inkább sorozatokat nézek, azért a filmeket is nagyon szeretem. A kedvenc kategóriáim: horror, thriller, vígjáték, romantikus, dráma, fantasy, sci-fi, akció és ezek kombinációja. Néhány film a kategóriákon belül:

Horror/thriller: Péntek 13 részek, Stephen King filmek, Fűrész részek, Végső állomás részek, Paranormal activity részek, Démonok között, Mártírok, Kegyetlen titok, 13 kísértet, A 23-as szám, Magas feszültség, Would you rather, Hívatlan vendég, Köpök a sírodra...stb.

Vígjáték: Jim Carrey filmek, Adam Sandler filmek, Robin Williams filmek, Eddie Murphy filmek, Ben Stiller filmek, Martin Lawrence filmek, Vince Vaughn és Owen Wilson filmek, Horrorra akadva részek, Reszkessetek betörők 1-2, Az ördög Pradát visel, Másnaposok 1-3, Gyakornokok, Női szervek, Családi üzelmek, Rossz tanár, Ted, Hogyan rohanj a veszTEDbe, Barátság extrákkal, 21 and 22 Jump street, Kamuzsaruk, Ilyen az élet, Amerikai pite 1-3 és a legutolsó az eredeti színészekkel (a gagyi részek, amikben Stifler 23. unokatestvérének a haverjának a barátai a főszereplők, azok nem amcsi pite filmek), A pláza ásza, stb.

Romantikus: Titanic, Szerelmünk lapjai, 500 nap nyár, Fogadom, The First Time, Rómeó és Júlia, Az utolsó dal, Ollókezű Edward, Micsoda nő, P.S. I love you, Sztárom a párom, A szívem érted rapes, Keith, Dirty Dancing 1-2, Bridget Jones 1-2, Ghost, Ház a tónál, Lovagregény, Mindenütt nő, Munkával szerzett pasi, stb.

Dráma: Ébredések, Életrevalók, A boldogság nyomában, Emlékezz rám, Hacsi - A leghűségesebb barát, Fekete hattyú, Bakancslista, Egy különc srác feljegyzései, A tizedik kör, Séta a múltba, Keith, Az utolsó dal, Ausztrália, A király beszéde, A titokzatos lakó, Kék Valentin, Kegyetlen játékok, Forrest Gump, Nevem Sam, Egy gésa emlékiratai, stb.

Fantasy (esetleg sci-fi): Harry Potter filmek, Az Útvesztő, Végtelen történet 1-2, Alice Csodaországban, Lenyűgöző teremtmények, Éjsötét árnyék, Kárhozottak királynője, A Karib-tenger kalózai, Varázslótanonc, Gyűrük ura részek, Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, Constantine - A démonvadász, Híd Therabitia földjére, stb.

Akció: Halálos iramban 3. - Tokiói hajsza(a többi nem nagyon jött be), Schutzengel - vagyis Őrangyal (német film Til Schweigerrel), Max Payne - Egyszemélyes háború, Bad Boys 1-2, Trópusi vihar, Kill Bill 1-2, Elrabolva 1-2 (3-at még nem láttam), Kaptár filmek, Csúcsformában 1-3, A Szállító 1-2 (3-at még nem láttam, vagy nem emlékszem rá, az a rosszabbik eset), Féktelenül, Tolvajtempó, Mátrix részek, stb.

Megtaláljátok őket, bejelöltem mindenkit, aki eszembe jutott. Azonban kiemelnék néhány sztárt, akiket régebb óta bírok vagy egyszerűen csak óriási tehetségeknek tartok és úgy gondolom, fontos kiemelnem.

Jim Carrey

Egyszerűen leírhatatlan, hogy mennyire tehetséges ez a fickó. Kiskorom óta lenyűgöz, minden egyes alakítása egy csoda! Pótolhatatlan színész.

Adam Sandler

Amellett, hogy tehetséges színész, korunk egyik legjobb humoristája és állati filmeket csinál! Szinte nincs is olyan filmje, amit ne szeretnék.

(szerkesztés alatt...)