Starity

Kanon19 profilja

Kanon19 white  
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 08.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1999. február 21.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Kpop zenék , Olvasás , Viccelődni , Internetezés , Film , Anime
  • Zenei stílusom
  • Kpop , Jrock ,
  • Imádom
  • KPOP , Olvasni , Hülyülni a haverjaimmal , Pikachu-t , Anime , Manga
  • Utálom
  • Hazug embereket, Hisztis lányokat akik sajnáltatják magukat , Ha engemet piszkálnak , Máj , Gomba sok mást..
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jo Young Min Jo Kwangmin Kim Jong Woon Jang Hyun Seung Huang Zi Tao Noh Min Woo Lee Jeong Min Kim Dong Hyun Kim Jae Joong Cheon Doong Jeon Jung Kook Kim Tae Hyung Park Ji Min Jung Ho Seok Min Yoon Gi Kim Seok Jin Park Hyun Cheol Choi Min Ki Shin Ji Ho G-Dragon Shin Soo Hyun Lee Jung Hwan Bang Cheol Yong Lee Ki Seop

"Az ember mindig legyen tisztában azzal, hogy kicsoda. Vagy, hogy ki nem."

Kanon19
Utoljára aktív: 2016.08.25. 16:04Státusz módosítva: 2015.01.23. 22:10

Mi újság nála?

2016.08.25. 16:04Kanon19 új kedvence Kim Jennie

2016.08.25. 16:04Kanon19 új kedvence Kim Ji Soo

2016.08.25. 16:04Kanon19 új kedvence Lalisa Manoban

2016.08.25. 16:04Kanon19 új kedvence Park Chae Young

2016.08.09. 13:01Kanon19 új kedvence Andy Biersack

Bemutatkozás


                                          ~안녕~

 

           

Szia örülök ide tévedtél! Igyekszek rövidebben bemutatkozni és nem akarom el rabolni a kis idődet!

Szeretem K-pop zenéket és szeretem J-pop is. Nagyon szeretek barátkozni az emberekel akik nagyon kedvesek hozzám nah meg szeretek poénokat mondani más embereknek élet vidám kis csajszi vagyok , de voltak pokol múltjaim , de azt ki hagyom inkább! Van is egy élet célom , hogy Dél-Koreába élhessek és ott szeretnék férjet és családot alapítani is. Amikor 5 éves voltam mindig az volt a vágyam , hogy ázsiai férjem legyen olyan különleges valahogy az európaiak és amerikaiak nem annyira jönnek be nem láttom őket különlegesnek  , de ázsiai fiúk aww imádom őket  *_*  . Remélem elérem a célomat! Szeretem a koreai kultúrát és gasztronómiát és hanbok viselet egyszer én is fel akarom próbálni életembe csak kimonót hordtam a Japán napokon. Nah azt is ki felejtettem , hogy imádom Klasszikus zenéket hallgatni ami TÉNYLEG JÓ CSAK! és imádok olvasni , ami szerepelnek természetfelettiek pl. vámpírok , szellemek, démonok stb....  Imádom a Koreai doramákat nézni is :) és imádok animéket is nézni *-* .

 

          ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

 

Szeretem a Koreai drámákat 2012 óta nézem drámákat és az úgy kezdöőt , hogy nyári szünet volt ugyenbár és délután gondolkoztam mit csináljak és az első drámát néztem az nem más volt mint Playful Kiss azt szeretette velem azóta rengetek drámát néztem életembe és a kedvenc színészem és egybe példaképem is Lee Min Ho ő egy fantasztikus színész! Kedvenc Koreai drámák:  Playful Kiss, You're My pet, All My Love ,Baby and I ,Lovers Vanished stb... és még sorolhatnám

 

 

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

                   

Kedvenc Fiú Bandák: BOYFRIEND, BTS, SUPER JUNIOR , BEAST, BIGBANG,SHINee, 2PM,2AM,EXO,MBLAQ,LEDApple,TOPP DOGG,BLOCK B, BTOB,C-CLOWN,B.A.P,BIGLO,VIXX.ALPHABAT,CNBLUE,TVXQ,GOT7,INFINITE,WINNER,TEEP TOP, TASTY, U-KISS,NU'EST,LU:KUS. SS501  Ezeket szoktam hallgatni a legsűrűn a fiú bandák közül !

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡


Kedvenc Lány Bandák: 2NE1, T-ARA, LADIES CODE , KARA,WONDER GIRLS , DAL SHABET, A PINK , AFTERSCHOOL , RED VELVET , MISS A , AOA , BROWND EYED GIRL,  GIRL'S DAY, HELLO VENUS , D-UNIT , SNSD , 4MINUTE , RAINBOW, GLAM , SECRET , NC.A , C-REAL , TINT , FIESTAR. F(X) Ők a kedvenc lány bandáim :)

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

 

     Jo Youngmin életem nagy szerelmem amikor meg ismertem a Boyfriendt együttest őt szúrtam ki magamnak mintha magamat láttnám közös a tulajdonságunk :) Kis Romeóm Kwangmin lesz a sogórkám nah ez nem ide tartózik. Youngmin olyan fantasztikus hangja van és ,amikor aegyozik a kis drágám olyan cuki *_* imádom imádom szeretem őt erre nincs szavak gyerekek I LOVE YOU YOUNGMIN! és gyönyörű a mosolya és tökéletes tánctudása van egy tökéletes pasi! és ő lesza férjem nem tetszik hanem neki ! :)

 

Kim Jong Woo más néven Yesung Super Juniorból ő a nagy kedvencem imádom ezt a srácot is korához képest nagyon jól tartja magát a kis drágám :) Yesung Baby én mindig így nevezem el de nem tudom miért :) A hangját nagyon imádom a tánctudáse se semmi! ő is egy tökéletes pasi a kis teknős mániás szeretem őt is.

 


Jang Hyun Seung más néven JS BE2ST ő a nagy kedvencem hamar fel ismerem hangját mint a többieknek ő is egy tökéletes pasi úgy ismertem meg őt , hogy Hyunával volt az első közös dal az a Troumble Maker ha jó írom azt nagyon meg szeretem azóta imádom Js-et és úgy ismerkedtem meg a BE2ST bandával is. Js komolynak tűnik , de valójában is az egy aranyos vicces pasi ő is csak ritkán mutatja ki az érzéseit. A hangja az nagyon cuker a tánctudása nagyoon jóó *_* Szeretem Js-et

 

 

Jeon Jeong Guk más néven Jungkook BTS-ből nagy kedvencem olyan édes 1997-es a kis makanje , olyan aranyos erre nincs szavak fiatal létére nagyon jól rappel és tökéletes a tánctudása imádom...imádom őt a mosolya mindig jó napot tud csinálni nekem ha rossz kedvem van Jungkook , ezért mindig hálás vagyok neked :)

 

 

Kim Tae Hyung más néven V  BTS-ből nekem ő a biasom oylan cuker eleinte nem tetszett , de aztán oh my god bele szeretem a ksi cukiságába V >.< miért vagy te cuki tökéletesen énekel rappel és táncol is imádom imádom..Jungkook neki a legjobb barátja a BTS-ből sok videóba közösen láttom őket , de nagyon cukerek kettek a két jó haverok a  4D személyisége is nagyon meg tetszet kedvelem a fura pasikat jó lehet rajtuk röhögni és boldogan élni én szerintem V túl cuki vagy :)

 


 

Cheon Doong más néven Thunder MBLAQ ő a biasom , amikor meg tudtam Dara öcse én szó szerint ki akadtam 24 óráig , de olyan aranyosak nah drága Thunder korához képes olyan baba arca van nagyon imádni való MBLAQ- Cry című számuknál ismertem meg őket és Thunder szúrtam ki elöszőr magamnak aztán Mir a 2.biasom :) Thunder nagyon imád őt olyan cuki személyisége van és nagyon jól rappel tánctudása nagyon jóó róla nem tudok mondani negatív csak pozítivakat. :)

 

Kwon Ji Yong más néven G-Dragon a rappel közül ő a legjobb imádom Bigbangból őa legeslegjobb tag olyan cuki és szexi is >.< G-Dragon nagyon jó a külön számai az összes zenéje meg van nekem és élőbe is találkozni akarok vele kiváncsi lennék a reakciójára mit gondolna rólam :) G-Dragon mindig légy mosolygos olyan aranyos amikor nevet sok vidit néztem már róla ezt nem is tagadóm. Tökéletes pasi ő is *_*


Sandara Park más néven Dara őa példaképem imádom ezt a csajt ő tanította meg nekem nem adjam fel az álmaimat és , ezért örök hálás leszek neki! Amikor meg láttam Lolllipop című számba ami Bigbang együttesel énekeltek közösen ott szúrtam ki a drága Darát mondtam magamba én is olyan akarok lenni mint Dara ő olyan tökéletes nő a hangja fantasztikus szeretem őt ő a nagy biasom 2ne1-ből aztán jőn CL! Dara stílusát nagyon bírom nagyon cuki nő nagyon akarok vele találkozni 1x legalább és elmondani , hogy őa nagy példaképem :)

 

Jeon Hyo Sung Secret lánycsapatból őa nagy biasom , amikor megismertem a Secret lánybandába senki nem volt a nagy biasom kutakottam milyen is a lányok valójában és HyoSung tetszet meg a legjobban számomra gyönyörű szép mosolya is van tökéletes hang a tánctudása nagyon jó. Személyisége a vidi alapján vagány kiscsajszi lehet. a többi lányt tagokat is kedvelem , de HyoSung a best nálam :) HyoSung légy mindig vagány kiscsajszi!

 

Hát rengetek K-pop idolról szeretnék írni , de nem akarom el rabolni a kis idődet :) Szerintem ennyi elég lesz kik a kedvenceim. Ha érdekel kik még a kedvenceim nyugotan írj egy üzit válaszolok szívesen :) .

 

     ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡  

Bocsi..elégé hosszúkás lett a bemutatkozásom és örülök , hogy ide tévedtél drága idegen ha szimpatikus emberke vagyok a számodra akkor jelölj nyugotan barátként nem harapok meg senkit , ahogy már említettem szeretek barátkkozni! Ha barátként és szavazol akkor mind 2 visszamegy! :) Aki nagyon meg akar ismerni azt nyugotan írjon levelet :) Kedves K-pop fanok mindig szerresük a K-pop-ot :) FOREVER !

 

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡♡ ♡ ♡ ♡

 

Akkor ideje lesz búcsúzni akkor

~안녕히 가세요! ~

 

                     

Randomképek

Nagyon fogtok hiányozni nekem Nyugodjatok Békében Drága EunB és Rise.jpg
-d-g-cheon-dung-aka-thunder-34254422-1280-927.jpg
Youngmin.jpg
Yougmin imádlak.jpg
2.jpg
Thuder-cheon-dung-aka-thunder-31624484-900-600.jpg
életem nagy szerelmem.jpg
itt milyen husika.jpg

Barátok

borosszandika
borosszandika

új tag

Heni500
Heni500

visszatérő vendég

monika0114
monika0114

új tag

kpopfangirl
kpopfangirl

új tag

SuperJuniorfan
SuperJuniorfan

visszatérő vendég

Domszii.
Domszii.

új tag

Dory013
Dory013

új tag

BoyfriendXDDDD
BoyfriendXDDDD

új tag

Pixyy
Pixyy

új tag

noraCL
noraCL

új tag

Üzenőfal

Szia!Szavaztam,mert vannak közös kedvencek.:)

2016.08.27. 12:12

Kuronekofan Köszönöm szépen! :3^^~

2015.05.12. 22:10

Kuronekofan Szia! :3 Szavaztam, nagyon szimpatikus vagy nekem,ezért jelöltelek, sok közös van bennünk, és rengeteg közös kedvenc ^^ További szép napot! :3

2015.04.27. 19:07

*bestfriend x3

2014.10.26. 12:12

Szia.c: Nagyon szépen köszönöm,a jelölést elfogadtam.:3 Igen,igen vérbeli Bestfirend & SuJu fan vagyok :DD <3

2014.10.26. 12:12