Starity

Eroszi profilja

Eroszi white white  
  • Csatlakozott
  • 2014. augusztus 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1996. július 30.
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Sorozat/film nézés, olvasás, természet
  • Zenei stílusom
  • pop-rock
  • Imádom
  • Marvel univerzum, természet
  • Utálom
  • Szűk helyek, magasság, állatkínzás, sértődés

Why so serious?

Eroszi
Utoljára aktív: 2017.11.17. 16:04Státusz módosítva: 2016.01.30. 12:12

Bemutatkozás

 

   

 

Szia! Üdvözöllek a profilomon!  :)

Magamról nem sok dolgot tudnék elmondani a külsőmet kivéve, hiszen lakva ismerszik meg az ember igazán. Ha úgy érzed, hogy közös az izlésünk  és érzel rá ösztönt, írj egy üzit és ismerj meg. :)

Filmek: Először is, nagy Marvel rajongó vagyok. A képregényeket nem olvasom, csak a filmeket nézem. Nem tudnám őket felsorolni a teljesség igénye nélkül (folyamatosan jönnek az újabbak), és hosszúra nyúlna a sor, szóval minden ami Marvel, maradjunk ennyiben. A legközelebbiek: Amerika Kapitány: Polgárháború, X-Man: Apokalipszis, Doctor Strange.  

A Marvelen kívűl: Huh, egy meg ezer. Szériák: Gyűrűk Ura, A Hobbit, Star Wars

Amit ajánlok:

A művészi: The Grand Budapest Hotel  

A kegyetlen: The Railway Man  

Az őrült: Mad Max    

Az emberi: Csillagok között                                                      

A valóságos: A bíró        

A megtörtént: Unbroken      

A beteges vicc: Becstelen Brigantyk

A nevetős: Családi üzelmek

Az agyafúrt: Aljas nyolcas                           

     ... éééés még sorolhatnám őket órákig.

Sorozatok: Trónok harca. Sok sorozatot néztem már, de amit aktívan követek még most is az a Trónok harca.

Anime: Attack on Titan, Kuroko no basuke, Kuroshitsuji, Naruto

A kedvenc színészeim nagyjából a fentebb említett filmekből kerülnek ki, de mindent nem mondhatok el, lessétek meg kedvenc színészeimet, ha van időtök és kedvetek. :)

A zenei ízlésem nagyon változó, de általában pop rockot hallgatok, nem mintha nagyon betudnám sorolni a zenei műfajokat. Pl. The Neighbourhood, Foster the people, Arctic Monkeys, Imagine Dragons, Maroon 5, Katy Perry, Beyoncé, meg az aktuális szám hírességek.

Magyar: Punnany Massif. (őszintén, nem vagyok nagy magyar zene fan)

Nagyon szeretek olvasni is, a rajongói írásokban pedig módfelett kedvemet lelem, bár leginkább slash-t olvasok ({ha nem tudod mi az a slash és még nem vagy 18 és/vagy elfogadó, inkább ne nézz utána}ugyanazon kategóriákban, amit fentebb láthattatok). 

Youtube-on aktív követője vagyok Dancsó Petinek, Szirmai Gergelynek és TheVR-nak. :D

Ha szeretnél többet megtudni csak írj egy üzit, vagy akkor is, ha esetlegesen tanácsot szeretnél adni. Pár informácó morzsát találhatsz még rólam fentebb, baloldalt.  Óh, és legyetek szívesek csak akkor barátnak jelölni, ha legalább két szót váltottunk. :) Jól esik és gyűlik a barátok menüpont utáni szám, de nem érzem igazinak. Azért ha mégis megtörténik, ne féljetek, nem harapok. :)

.

.

Kedvenceim

 

 

Íme egyik dobogós színészem,  Lee Pace. Hogy mit nézz meg tőle? Mindent, amit csak lehet! Kár hogy nagyon kevés filmben kap központi szerepet a karaktere. Ez a férfi hihetetlen. Soroljam az érdemeit? Thranduil, Ronan, Roy, Joe (és még mások). Ha egyiket legalább ismered és szereted, te tudod mi a jó. :)  

A galaxis őrzői, láttad már? Ő a rossz fiú. Nem hitted volna, ugye? Aztán tudod, ott van az a szexi tünde király. Hogy nem is hasonlít a kettő? De nem ám. Ez a férfi úgy váltogatja az arcát, mint más a ruháit. Hidd el nekem, nem fogsz benne csalódni. 

Ajánló: A Hobbit; A Galaxis örzői; The Fall (Zuhanás); Halottnak a csók (sorozat); Halt and Catch Fire (sorozat), Lincoln. (talán: Elrabolt élet. Rossz fiú (igazi!), de ha vele vagy jóban rosszban, neki fogsz szurkolni. Bad End.)

 

 

Szintén dobogós, Michael Fassbender, egy isten, az én istenem. Tipikusan az, aki bármit el tud játszani. A való életben pedig egy szerény ember. Kell ennél több? 

Vannak filmek, amiket nem ajánlok tőle. Egyetlen ok miatt: lehúzzák a tehetségét. Ezeket is láttam, de jaj. (Bár van akinek tetszenek...) Folyamatosan jönnek ki a filmjei, ha ajánlhatom kövesd nyomon őket. Amit látnod kell tőle, ahogy sír és ahogyan nevet. Elmondom mihez hasonlít. Tudod, van az a klisé, mikor esik az eső és sötét az ég. Aztán egyszer csak elvonulnak a felhők, kisüt a nap és szivárvány ível az égbolton.  Na, ez AZ a pillanat.

Ahogy Szirmai Gergő mondta: Vésessék kőbe: Michael Fassbender letudja színészkedni a falról a tapétát!

Ajánló: X-men (új trilógia), Becstelen Brigantyk, 12 év rabszolgaság, Jane Eyre, Macbeth, Assassin's Creed, Slow West, Steve Jobs.  (talán: Prometheus)

Pajtijával, James McAvoyal:  :)

 

 

 

 

Benedict Cumberbatch (ejtsd: {kámbörbeccs}). Na hát ő aztán nem semmi. A férfiak szerint hülye feje van. Néhány nő szerint nem helyes. Én azt mondom, talán két különböző embert nézünk? 

Ben rendszerint olyan személyeket játszik, akik mások, mint a többi ember. Hozzá teszem, remekül. Nagyon jó színésznek tartom, aki szintén az utóbbi években tört fel a csúcsra és a helye is biztosítva van. Nem vagyok síros ember (tényleg nem, a barátnőim néha oltogatnak is, mikor ők már javában bőgnek én meg csak nézek ki a fejemből), de ő többször megríkatott. 

Ajánló: Sherlock (sorozat), Kódjátszma, Star Trek - Sötétségben, A Hobbit (Smaug - tulajdonképpen egy sárkány), 12 év rabszolgaság. Várjuk Sir Kán és Dr.Strange szerepében.

Fassyval. :)

Kedvenceim #2: 

 

 

 

 

 

 

 

Thorin, Thráin fia (és szerénységem) köszöni, hogy végig görgettél! :)