Starity

Zsófia Hemmings profilja

Zsófia Hemmings yellow white yellow blue  
 • Csatlakozott
 • 2015. október 11.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • 2003. december 04.
 • Lakhely
 • Bács - Kiskun megye
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • rajzolok, énekelek, táncolok, zenét hallgatok, gördeszkázok, olvasok
 • Zenei stílusom
 • Directioner Forever
 • Imádom
 • One Direction (teljes mértékben), 5 Seconds of Summer, Bars and Melody, Jacob Sartorius, Jack and Jack, MAGCON
 • Utálom
 • Justin Bieber, Taylor Swift
 • Twitterem
 • - nem publikus -
 • Kedvenc sztárjaim
 • Louis Tomlinson Niall Horan Harry Styles Liam Payne Luke Hemmings Calum Hood Ashton Irwin Michael Clifford Leondre Devries Charlie Lenehan Jack Edward Johnson Jack Gilinsky Shawn Mendes Harvey Cantwell Cameron Dallas Nash Grier Johnny Orlando Jordyn Jones Carson Lueders Zayn Malik Jade Thirlwall Leigh-Anne Pinnock Perrie Edwards Jesy Nelson

Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan! - Louis Tomlinson

Zsófia Hemmings
Utoljára aktív: 2016.11.09. 18:06Státusz módosítva: 2016.10.11. 18:06

Bemutatkozás

                                             

                                      Szia kedves (vagy nem) idegen!!

 

Itt Mindent megtudhatsz rólam, ha érdekel, ki is vagyok ÉN! <3
A nevem Zsófi! 12 éves vagyok!!! Magyarországon élek, és azon belül is egy elég kicsi városban! Hatodik osztályos vagyok! Nagyon szeretem az osztálytársaimat (van kivétel)! Imádok hülyülni a barátnőmmel, Mercédesz Hood-dal!!!!!
Nagyon sok celebet szeretek....most fel kell sorolnom őket? :D Hát legyen.....
Imádom a One Directiont, kedvenc tagom Louis. Szeretem a 5 Seconds Of Summert is, bár mostanában eléggé elhanyagoltam őket. Kedvenc tagom, Lukey pingvin :D Amit nem rég ismertem meg, és amit a legjobban szeretek, az a MAGCON. Egy bandának nem nevezhető, mert nem énekelnek, fiú csapat. Most voltak Európai turnén. Kedvenc tagom Jacob, viszont vannak olyanok, akik csak egy picit maradnak le Jacobtól a 'kedvencek' listámon. Ők pedig nem mások, mint Hunter Rowland, Brandon Rowland, Blake Gray, Harvey Cantwell, Cameron Dallas, Johnny Orlando, Daniel Skye és Aaron Carpenter. A csapatban vannak akik énekelnek is. Ezeken kívül még szeretek másokat is. Marcus&Martinus, Bars&Melody, Shawn Mendes, Jack&Jack. Nos, Akkor most elmesélem, melyiket hogyan ismertem meg. (Ha nem érdekel, ne menj lentebb, nem vagyok hajlandó rosszaló kommenteket fogadni!!)

 

ONE DIRECTION

Szóval kezdjük...:D 2013 telén indult...zumbázni jártam az egyik barátnőmmel szeptember óta. Negyedikes voltam. (ez eddig olyan, mint egy horror film :D) Egyik zumba órán erre a számra táncoltunk. Nem tudtam mi ez, de fülbemászó volt. Mögöttem állt két lány, és mikor vége lett a számnak, elkezdtek ugrálni meg (halkan) sikítozni. Megkérdeztem, mi a bajuk...na jó nem :D Megkérdeztem, miért csinálkják ezt. Először azt hittem azért, mert ők adták be a számot. (Igen, lehetett olyat, hogy megmondtad a zumba tanárnak, hogy melyik zenére csináljon táncot) De mint kiderült, nem azért, hanem mert ez a kedvenc számuk. A szám címe, 'What Makes You Beautiful' volt. Mikor hazaértem, rákerestem, és annyiszor meghallgattam, hogy anya rámszólt, hogy hallgathatnék mást is, mert ez már uncsi :D Azóta is imádom, és egyik kedvenc számom. Ezeket elujságoltam a barátnőmnek (mármint, hogy kiket találtam a neten:D) és azóta ő is, és még rajta kívül három barátnőm szereti őket (nekem köszönhetően).

 

(Igazából, akiket az előbb a legelején felsoroltam sztárokat (kivéve az M&M), mind én találtam, és nekem köszönhetően ismerték meg a barátnőim. Tehát, magyarán belerángattam őket a sztár őrületekbe :D)

 

5 SECONDS OF SUMMER

Már ismertem őket, nagyjából az 1D megismerése óta. Talán pár hónap a különbség. Akkoriban ők voltak a zenekar az 1D koncerteken, és nyilván jóban is voltak. Nem tetszett. Nem tetszett, hogy ilyen jó barátok. Semmisem tetszett. Se a stílus, se az öltözködés. Önmaguk sem voltak szimpatikusak. Mindig azt hittem, el akarják venni az 1D helyét. Azt a sok rajongót. De rájöttem, hogy nem. Nem akarnak elvenni semmit. Igazából, mondhatjuk, hogy az 1D-nek köszönhetik a sikerüket. 2015 augusztusában kijött a She's Kinda Hot. Meghallgattam, de eleinte nem tetszett. Viszont annyira azért megfogott, hogy meghallgassam újra. Aztán újra. Teljesen új dolog volt számomra. Kicsit rockosabb stílus. Ekkor láttam először szakadt térdű farmert is :D Tetszett. Nagyon. Aztán meghallgattam az Amnesiat. Valahol hallottam előtte, hogy az egy jó szám, meg hogy eléggé ismert. Körülbelül 12 másodpercet bírtam. Nagyon nem tetszett. De aztán valahogy sikerült megszeretnem, mert már a telefonomon is rajta van. Elkezdtem több számot is hallgatni. A She Looks So Perfect lett a kedvencem. Mióta kijött az új album, rendesen megemelkedett a lejászási listák száma a telefonomon :D

 

BARS AND MELODY

Na igen....ez volt a harmadik őrület amibe sikerült belekeverednem :D Őket a Staritynak köszönhetően ismertem meg. Abban a cikkben szerepeltek, amiben le volt írva 10 top, got talentes versenyző, és videó is volt hozzá. Mikor először olvastam, nem igazán keltették fel a figyelmem. Aztán, kb egy hónapra rá, megnéztem mégegyszer. Nem tudom mért, csak unatkoztam. Itt már eléggé megfogott a szám amit énekeltek. Hát rákerestem a sztárlexikonukra. Láttam, hogy van több számuk is. Gondoltam 'mért ne?', meghallgattam. A Beautiful volt az első, ami fel volt sorolva, így azt hallgattam először. Már elsőre megfogott. Nagyon tetszett. Aztán a Keep Smiling, 143, Complicated...meg a többi. Éjjel-nappal őket hallgattam. Aztán eljutottam oda, hogy kiírtam egy DVD-re a számaikat. Még a telefonomra is letöltöttem. A fiúk közül inkább Leo felé hajlik a szeretet, de Charliet sem utálom :D

 

MARCUS AND MARTINUS

Na igen...Ők annyira nem ismertek. Szóval, elmondom kik ők. Két, 14 éves norvég fiú. Ikrek. Talán úgy lehet megkülönböztetni őket, hogy Marcusnak kicsit hosszabb haja van (össze lehet kötni egy kis copfba), Martinusnek pedig van egy anyajegy a szája felett. A rajongók nagyobb része Martinust szereti (én is :D). Őket nem én, hanem legjobb barátnőm találta, körülbelül 2-3 hónapja. Mikor először mutatta, nem tetszett. Kimondottan nyálasnak, kisfiúsnak tartottam őket. Ez addig tartott, ameddig a barátnőm ki nem rakott instagramra egy videót, amiben ők voltak. Képek voltak összevágva, és a háttérben a legújabb számuk szólt. Megtetszett. Nagyon. Hát beírtam a YouTubeba. Egy csomószor meghallgattam. Iszonyú jó volt. A szám címe Na Na Na (ha valakit érdekel, és megszeretné hallgatni.) Aztán meghallgattam mást is. Slalom, Elektrisk, Smil, Du....és szépen lassan teljesen megszerettem. Most vannak új számaik, pontosan három. Girls, Heartbeat, I Don't Wanna Fall In Love. Ha valakit megfogott egy kicsit ez a hosszú szöveg, mindenképp hallgassa meg őket. (a batárnőm annyira szereti, hogy konkrét, elkezdett norvégül tanulni otthon, hogy nagyjából értse, mit beszélnek a VLOG videókban :D)

 

MAGCON

Nos tehát...talán ez lesz az, amiről a legtöbbet fogok tudni írni. Tulajdonképpen, ennek megismerése egy picit bonyolultabb volt. Az egész úgy kezdődött, hogy találtam egy alkalmasást. A neve Musical.ly. Nagyon megtetszett, ezért letöltöttem. Regisztráltam, meg minden amit kell. Aztán, gondoltam, felderítek rajta mindent. Először azt, hogy hogyan kell használni. Aztán, valahogy odatévedtem arra a részre, ahol kivannak rakva az elmúlt nap legtöbb likeot gyüjtő szeméjei. Az első, Jacob Sartorius volt. Megnéztem az oldalát,és pár Musical.lyt is. Tetszett. Aranyos volt :D. Aztán egyre többet néztem, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy eléggé felkeltette a figyelmem, ezért rákerestem Googlen. Megtudtam, hogy 13 éves, más 'alkalmazásokon' is híres, és hogy január óta benne van valami MAGCON-ban. Először csak Jacobbal foglalkoztam. Aztán, bekövettem máshol is. Instagram, vine, meg a többi. Találtam olyan képeket, ahol MAGCON 'koncerten' van, a színpadon. Rákerestem a MAGCON-ra is. A Google-ba írtam be, és csak a régebbi tagokat hozta ki, de én ezt nem tudtam. Egyre többet kutattam utánuk, míg megnem találtam egy olyan oldalt, ahol le vannak írva a mostani, és a régi tagok is. Ekkor találtam rá a Jack&Jack-re, és Shawn Mendesre is.El nem tudtam képzelni, hogy mért száltak ki a régebbi tagok, de még mindig nem tudom. Nekem, (nem tudom, más hogy van vele) nagyon hiányoznak. Matthew, Nash, Hayes, 2×Jack, Shawn....Tulajdonképpen, az utolsó kettő az, akit megértek. Hiszen énekelnek. Matthew és Nash viszont színész...asszem. Hayes meg ment a bátyja után, és ő is kilépett. De, az egyetlen dolog amit nem értek, hogy a színészpacsírták mért nem tudnak színészkedés mellett a MAGCON-nal turnézni. Cameron is színész...sőt, még énekel is, még is a kezdetek óta erősíti a csapatot. Nash-nek saját turnéja van, Matthew meg otthon ül a babérjain, konkrét EGY darab filmel (amit egyébként érdemes megnézni, mert nagyon jól sikerült : Be Somebody). Na mindegy is... nem beszélek többet, mert ez tényleg nagyon hosszú lett :D

+

Tudod mi az, ami soha nem fog kiderülni??

.

.

.

.

Hogy a Jack&Jack-ben, a két Jack közül melyiknek írjuk először le a nevét :D :D :D

 

Most bedig még egy picit rólam (ha érdekel...ha nem, akkor le lehet lépni innen :D)

Nagyon szeretem a zenét (mint az fentebb is kiderült). Második osztályos korom óta szeretnék énekes lenni, és egy 'bandát' alakítani legeslegjobb barátnőmmel, Mercivel. Harmadikos korunk óta, mióta elköltöztek a városunkból vagyunk legjobb barátnők. Tehát, magyarán jobb lett a kapcsolatunk, miután elköltöztek. :D Egyébként, minden nyáron jönnek hozzám, meglátogatni. Addig meg csak a skype, és a viber a kapcsolattartási lehetőség.

Szőke hajam, és kék szemem van. Szeretek vásárolni, ruhákat, cipőket, mindent.                  Szeretek fotózni is. Hobbim a rajz, és szoktam gördeszkázni, görkorizni is.

Példaképem Jordyn Jones. Nagyon szeretnék olyan lenni mint ő. :D

Szóval, ja.....ennyi :D

Nyugodtan jelölj, ha:

1.   Tetszik a profilom!

2.   Szereted azok egyikét (legalább) amiket én szeretek!

3.   NEM vagy barátgyűjtő!

Szavazhatsz is, mert visszamegy(csak írd meg, hogy szavaztál)!! :)

Köszi, hogy elvesztegettél az életedből 5 percet amíg végig olvastad!

További jó napot!

Viszlát! <3

XOXO Zsófia Hemmings

 

Ha találsz helyesírási hibát: Bocsi!! :)