Starity

Kedvenc idézetek

34 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. november 25. 22:47 #661
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Boldog születésnapot a legokosabb és legerősebb fiúnak, akit ismerek. Csodálatos gyerek vagy, tele tehetséggel és kreativitással. Élvezze a különleges napot, kölyök.
Gyermekem, olyan gyorsan nősz fel, de akárhány éves leszel, mindig a babám leszel. Élvezze a napot, és élje meg minden pillanatát a legjobban.
Annyira szerencsés vagyok, hogy a gyermekemnek vagy. Annyira szerető és gondoskodó vagy, és megtiszteltetés számomra, hogy megtervezhetem a születésnapodat, és megmutathatom, mennyire szeretsz.
Te vagy a legédesebb gyerek az egész világon. Szép napot! - Szülinapi köszöntő gyerekeknek
2022. november 25. 22:51 #662
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Lendületes szülinapi bulit kívánok a kis hősnek.
Te vagy életem fénye, büszkeségem és örömöm. Boldog 1. születésnapot angyalkám.
Kívánj mesés születésnapot a legaranyosabb babának.
Jókívánságok óceánjainak küldése a megajándékozott gyermek egész életére.
Ma a te napod van, így félreteheted a házi feladatodat, és élvezheted az ajándékokat, dalokat, édességeket, lufikat, társasjátékokat és egyebeket!
Teljesüljön a kisgyerek minden vágya egy egészen különleges születésnapon. – Születésnapi köszöntő gyerekeknek
2022. november 25. 22:57 #663
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Rengeteg puszit és ölelést küldök neked édes babám boldog születésnapján.
Van valami, amit soha nem fogsz abbahagyni egész életedben; felnőni. Boldog születésnapot kívánok!
Ebből a különleges alkalomból szeretném tudatni veled, hogy te vagy a legcsodálatosabb fiú (lánya). Mindig te leszel számomra a legkülönlegesebb!
Engedje, hogy a Mindenható minden áldását árassza a születésnapi gyermekre.
Ma van a különleges napod, ma van a születésnapod. Boldog születésnapot kis hercegem!
Különleges napodon, édesem, örömteli, szép pillanatokkal teli életet kívánok!
Annyi örömet és boldogságot hoztál az életünkbe. Szeretünk kicsim. Boldog születésnapot!
Boldog születésnapot a legmenőbb és legaranyosabb gyereknek, akit ismerek! - Gyerek szülinapi köszöntő
2022. november 25. 23:00 #664
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Ma az egyetlen olyan nap az évben, amikor nem leszel szidva amiatt, hogy túl sok édességet eszel, túl sok fagylaltot eszel, túl sok játékot játszol, szétszórtad az ételt, későn alszol és életed legjobb időszakában élsz. Boldog születésnapot kívánok!
Születésnapodon mindig emlékezz arra, milyen szerencsés vagy, hogy mindenki körülvesz, aki szeret. Kényeztesse magát tortájával, és élvezze minden ajándékát. Csodálatos születésnapot!
Szeretlek kis poloska! Nagyon aranyos, okos és édes vagy. Szeretem nézni, ahogy felnősz, de attól tartok, túl gyorsan nősz. – Boldog születésnapot gyerekeknek
2022. november 25. 23:35 #665
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Nagyon boldog születésnapot a világ legédesebb gyerekének.
Minden születésnapi öröm legyen a tiéd Szerencse, Egészség és Gazdagság, minden jót kívánok, amit magadnak kívánhatsz. És a fenti SZERENCSE CSILLAGOD ragyogjon fényesen le, hogy áldja meg minden dédelgetett álmát ma, és koronázza meg sikerrel.
Hagyja, hogy a kisgyerek minden álma valóra váljon gyönyörű boldog születésnapján.
Boldog születésnapot a világ legjobb fiának (lányának, unokahúgának stb.)! Kívánom, hogy bátran és hittel nézz szembe az élet vadonatúj kihívásaival és lehetőségeivel.
Játékokkal, tortákkal, csokoládéval és szórakozással teli születésnapot kívánok a legkedvesebb gyereknek.
- Fiúknak szülinapi köszöntő gyerekeknek
2022. december 27. 16:43 #666
starseed
starseed
visszatérő vendég
 
Státuszminden féltett dolognál jobban őrizd meg a szíved.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.12.27.
Hozzászólás: 176
Csatolások: 97
Azonosító: 353822
Offline offline
you are never so lost, that your angel can’t find you. heart.gif
2023. június 30. 20:23 #667
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
névnapi köszöntő
Kedves [Név]!

Boldog névnapot kívánok neked! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni a legőszintébb jókívánságaimat és gratulációmat. Az ünneplésed alkalmával remélem, hogy körülvesznek szeretetteljes emberek, akik szeretettel, törődéssel és melegséggel töltik meg az életedet.

[Neved]ként olyan ember vagy, aki kitűnik a tömegből. Egyedi személyiséged, tehetséged és kitartásod mindig inspirációt jelentenek a körülötted lévők számára. Az elmúlt évek során láttam, mennyi erőfeszítést teszel azért, hogy a legjobbat hozd ki magadból, és ezért szeretném elismerésemet kifejezni.

Kívánom, hogy a következő éved tele legyen boldogsággal, egészséggel és szerencsés pillanatokkal. Legyenek kiteljesedő álmok, sikeres projektek és számtalan boldog pillanat vár rád. Emellett remélem, hogy megőrzöd azokat az értékeket, amelyek tesznek téged olyan különlegessé: a kedvességet, a segítőkészséget és az empátiát.

Névnapodon ünnepeld magad és a sikereidet! Köszönöm, hogy vagy, és hogy megosztod az életedet velünk. Bízom benne, hogy ez az új év új lehetőségeket és izgalmas kalandokat hoz számodra.

Boldog névnapot!

Szeretettel,
[Neved]
Névnapi köszöntők
Kedves [Név]!

Boldog névnapot kívánok neked! Ezen a különleges napon szeretném megajándékozni egy szívből jövő köszöntővel. Legyen ez a nap tele örömmel, szeretettel és boldogsággal, hiszen te egy olyan különleges ember vagy, aki sok szépet hoz az életünkbe.

[Név]ként mindig kitűnsz a tömegből. Szeretetteljes és segítőkész lényeddel inspirálsz másokat, és mindig odafigyelsz az emberekre. Az a különleges mosoly, amit mindig viselsz arcodon, fényt és boldogságot hoz azok életébe, akiknek szerencséjük van, hogy közelükben lehetsz.

Az elmúlt évek során számos emléket és pillanatot osztottunk meg, és mindannyiszor megtapasztaltam, hogy milyen különleges ember vagy. A lelkesedésed, a kitartásod és a pozitív hozzáállásod mindig inspirálnak engem és másokat is. Köszönöm, hogy vagy, és hogy megosztod velünk a szereteted és az életörömödet.

Ezen a különleges napon arra ösztönözlek, hogy ünnepeld magadat és az elért eredményeidet. Legyen ez a névnapod egy remek alkalom arra, hogy szívedben érezd a szeretetet és az elismerést, mert te valóban megérdemled.

Kívánom, hogy az elkövetkező évek során továbbra is őrizd meg ezt a különleges személyiségedet és ragyogó mosolyodat. Legyenek még több öröm és boldogság pillanatok, és teljesüljenek az álmaid és vágyaid.

Boldog névnapot kívánok, kedves [Név]! Legyen ez a nap emlékezetes és felejthetetlen számodra!

Szeretettel,
[Neved]

vicces névnapi köszöntő

Kedves [Név],

Boldog névnapot kívánok neked! Tudod, az idő múlik, de te mindig olyan fiatalos és energikus vagy, mintha még mindig csak tizenéves lennél. Talán titokban elrejtettél egy varázspálcát, amivel mindig fiatal és vidám maradsz.

Az élet egy színpad, és te egy igazi showman vagy. Mindenki imád téged, mert mindig van egy jó történeted vagy vicced a tarsolyodban, amivel feldobod a hangulatot. Az emberek csak nevetnek, ha te beszélsz, és az arcokon mosoly terjed, mint a futótűz.

Képzeld, megpróbáltam rájönni, hogy mi a titkos recept a fiatalságodra. Talán a humor, amit mindig magaddal viszel, vagy az a kacagás, amivel tele van a szobád, amikor belépsz. Vagy talán csak jó génekkel születtél, és éppen most érkezett el az idő, hogy mindezt ünnepeljük!

Az élet soha nem unalmas veled. Mindig van valami új ötleted, valami őrült terv, amivel felforgatod a világot. És ez a kreativitás és a bátor gondolkodás tesz téged olyan különlegessé.

Tudom, hogy a következő évedben még több nevetés és boldogság vár rád. Az élet nagy vígjáték, és te vagy a főszereplő. Tehát vedd fel a piros orrodat, ragadd meg a bohóc cipődet és tartsunk együtt egy hatalmas nevetést a tiszteletedre!

Boldog névnapot, kedves [Név]! Maradj mindig olyan vidám és vicces, ahogy vagy, és ne hagyd, hogy az élet komolyan vegyen téged.

Szeretettel,
[Neved]
noinet.hu

2023. július 02. 12:23 #668
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Testvér idézet
Testvérkapcsolat egyedi és különleges kötelék, amely egész életen át tart. Az alábbiakban találsz néhány testvér kapcsolatra vonatkozó idézetet:

1. "A testvérek olyan ritka gyöngyszemek az életünkben, amelyekkel mindig büszkélkedhetünk." - Unknown

2. "A testvérek nem csak véletlenül találkoznak az életben. Úgy hiszem, Isten a lelkek közötti legjobb barátokat választja ki, hogy együtt nőjenek fel és támogassák egymást." - Unknown

3. "A testvérek olyan kincsek, akik megosztják az emlékeket, nevetéseket és időnként még a titkokat is." - Unknown

4. "A testvérség azt jelenti, hogy mindig van valaki, aki melletted áll, bármilyen vihar is tomboljon körülötted." - Unknown

5. "A testvérek olyan ajándékok az élettől, akik megosztják veled az örömöket, a fájdalmakat és mindent, ami közösen építi az emlékeidet." - Unknown

Én tapasztalatom és véleményem szerint a testvérek közötti kapcsolat egyedülálló és értékes. Például, amikor nehéz időket éltem át, mindig számíthattam a testvérem támogatására és biztatására. Az ő jelenléte és szeretete mindig erőt adott nekem, és hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos testvérrel áldott meg az élet.

Testvéri idézetek
1. "Testvérek vagyunk, az idő múlik, de a kötelékünk soha nem szakad el." - Ismeretlen

2. "Testvér: egyetlen személy, akivel együtt nevethetsz, sírhatsz, és mindig bízhatsz benne." - Ismeretlen

3. "A testvérek olyan ritka kincsek, akik megosztják veled az emlékeket, a nevetést és a könnyeket." - Ismeretlen

4. "Testvérek vagyunk, összetartozunk, és egymás mellett állunk az élet viharában is." - Ismeretlen

5. "A testvérség a legnagyobb ajándék az életben, amelyet mindig értékelni kell." - Ismeretlen

Lánytestvér idézetek:

1. "A lánytestvérek olyan csodálatosak, mint a napsugár, akik mindig megvilágítják az életemet." - Ismeretlen

2. "A lánytestvérek közötti kapcsolat különleges és egyedülálló, mint egy varázslatos kötelék." - Ismeretlen

3. "A lánytestvérek olyan barátok, akik mindig ott vannak az élet összes fordulójában, és örömmel osztják meg veled az emlékeket." - Ismeretlen

4. "A lánytestvérek olyan angyalok, akik mindig vigyáznak rád, mint egy második anya." - Ismeretlen

5. "A lánytestvérek közötti szeretet és támogatás mindent legyőz, és a legnagyobb erőforrás az életben." - Ismeretlen

Remélem, hogy ezek az idézetek inspirálóak és értékesek a testvérek közötti kapcsolatotokban.

Legszebb testvéri idézetek
Kedves (Név),

1. "Testvérek vagyunk, szívből összekötve, örök kötelék, amit semmi sem szakíthat szét." - Ismeretlen

2. "A testvérség az egyetlen virág, amely mindig nyílik az élet kertjében." - Richard Cushing

3. "Testvérek vagyunk, mint a csillagok az égen, mindig ragyogunk, még ha távol is vagyunk egymástól." - Ismeretlen

4. "Testvérek: együtt nevetünk, együtt sírunk, együtt növekszünk, és együtt alkotjuk az élet csodáit." - Ismeretlen

5. "A testvérek közötti szeretet soha nem kopik el, mindig ott marad a szívünkben, mint egy égő láng." - Ismeretlen

Ezek a legszebb testvéri idézetek kifejezik a testvérek közötti köteléket, szeretetet és támogatást. Remélhetőleg ezek az idézetek inspirálóak és emlékezetesek számodra és a testvéred számára.
noinet.hu
2023. július 02. 12:43 #669
catalina65
catalina65
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.13.
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 287967
Offline offline
Születésnapi köszöntő nőknek
Boldog születésnapot kívánok Neked, kedves (Név)!

Ezen a különleges napon, szeretném kifejezni, mennyire nagyra értékelem a jelenlétedet az életemben. Te egy igazi erőforrás vagy, aki mindig mosolyt csempész az arcomra és örömet hoz az életembe.

Nőként olyan különleges vagy, hogy mindig erőt, bátorságot és inspirációt adsz nekünk. Csodálatosan képes vagy egyensúlyt teremteni a családod, a munkád és a személyes céljaid között. Büszke vagyok rád, és nagyra tartom a kitartásodat és az elkötelezettségedet.

Kívánom, hogy ez a születésnapod legyen tele boldogsággal, szeretettel és szép pillanatokkal. Legyen tele élményekkel és meglepetésekkel, melyek emlékezetessé teszik ezt a napot számodra.

Szeretném megköszönni Neked a támogatásodat, az odafigyelésedet és a szeretetedet, amit mindig árasztasz. Remélem, hogy ezen a különleges napon érezni fogod, mennyire különleges és szeretve tartott vagy.

Boldog születésnapot kívánok még egyszer, kedves (Név)! Legyen ez a nap a Te ünneplésednek és boldogságodnak szentelve.

Szeretettel:
(Saját név)

Boldog születésnapot nőknek
Kedves (Név),

Ezen a különleges napon szeretném átadni neked legőszintébb jókívánságaimat és melegen gratulálni születésnapod alkalmából. Boldog születésnapot kívánok neked!

Az életedben olyan erőteljes és inspiráló nő vagy, aki mindig ragyogó fényt visz az emberek életébe. Az energiád, a lelkesedésed és a bátorságod példaként szolgálnak másoknak, és a sikerek, amiket elérsz, mindannyiunkat büszkévé tesznek.

Legyen ez a nap a saját boldogságod és örömöd ünneplése. Kívánom, hogy megtaláld az életedben azokat a pillanatokat, melyekben a legboldogabb vagy, és hogy az elkövetkező év minden napján megvalósítsd az álmaidat és céljaidat.

Köszönöm, hogy vagy az életemben, és hogy olyan különlegessé teszed azt. Az érzelmek, az emlékek és a közös pillanatok, amiket megosztunk, mindörökre a szívemben maradnak.

Boldog születésnapot, kedves (Név)! Örömteli ünneplést és egy csodálatos új évet kívánok neked!

Szeretettel:
(Saját név)

Szülinapi köszöntő nőknek
Kedves (Név),

Boldog születésnapot kívánok neked! Ma az a nap, amikor ünnepeljük az életedet, és szeretném kifejezni a legmelegebb jókívánságaimat és szeretetemet irántad.

Te egy különleges nő vagy, aki azzal, ahogy élsz és ahogy az emberekkel kapcsolatba lépsz, inspiráció vagy mások számára. Az elszántságod, a lelkesedésed és a szereteted mindig fényt visznek a körülötted lévők életébe.

Ezen a különleges napon arra ösztönözlek, hogy ünnepeld önmagadat és mindazt, amit elértél az életben. Legyen ez a nap a boldogságod, az álmok megvalósítása és az új kalandok kezdete.

Köszönöm, hogy vagy az életemben, és hogy mindig támogatod és szeretsz. Az értékes emlékek, amiket együtt teremtettünk, örökre megmaradnak a szívemben.

Boldog születésnapot, drága (Név)! Legyen ez a következő év tele szeretettel, boldogsággal és különleges pillanatokkal.

Szeretettel:
(Saját név)

Születésnapi köszöntő
Kedves (Név)

Boldog születésnapot kívánok neked! Ezen a különleges napon szeretném kifejezni a legmelegebb jókívánságaimat és szeretetemet irántad.

Legyen ez a nap tele örömmel, boldogsággal és minden olyan dologgal, amit a legjobban szeretsz. Ez az alkalom arra szolgál, hogy ünnepeljük az életedet és hálát adhassunk minden szép pillanatért, amit megosztottál velünk.

Köszönöm, hogy vagy az életemben. Az értékes és emlékezetes pillanatokat, amiket együtt töltöttünk, mindig szívemben őrzöm. Az a mosoly, amit az arcodon látok, és a boldogság, amit sugározol, megfűszerezi az életemet.

Legyenek az álmaid valóra váltva, és tudd, hogy mindig itt vagyok melletted, hogy támogassalak és örömödet szolgáljam.

Boldog születésnapot, kedves (Név)! Legyen ez az új év a sikerek, szeretet és boldogság időszaka számodra.

Szeretettel:
(Saját név)

Boldog születésnapot kívánok nőnek
Kedves (Név),

Ezen a különleges napon szeretnék neked boldog születésnapot kívánni! Legyen ez a nap tele örömmel, szeretettel és boldogsággal.

Te egy gyönyörű és erős nő vagy, aki mindig sugározza a pozitív energiát és inspirációt. Az életedben elért sikerek és boldogságok csak egy kis része annak, amit érdemelsz. Bízom benne, hogy a mai nap minden vágyad valóra válik, és szíved tele lesz szeretettel és meglepetésekkel.

Nagyon hálás vagyok, hogy a barátom/rokonod vagy, és mindig támogató és figyelmes vagy velem. A közelséged és a mosolyod mindig felvidítja a napomat, és örömmel tölt el.

Emlékezz arra, hogy mindig méltó vagy arra, hogy boldog és sikeres legyél. Higgy magadban és a képességeidben, mert a világnak szüksége van az ilyen csodálatos emberekre, mint te.

Boldog születésnapot, kedves (Név)! Élj a teljes pompáddal, és tudd, hogy mindig melletted állok, hogy ünnepeljük és megünnepljük az életedet.

Szeretettel:
(Saját név)

Születésnapra nőknek
Kedves (Név),

Boldog születésnapot kívánok Neked! Ma a Te különleges napod van, amikor ünnepeljük az életedet és mindazt, amiért értékes vagy. Engedd, hogy ez a nap tele legyen örömmel, boldogsággal és szeretettel!

Ahogy a gyertyák meggyúlnak a tortán, úgy ragyogjon az arcod is boldogságtól és elégedettségtől. Ez alkalommal szeretném megköszönni, hogy vagy az életem része, és hogy a barátságodat és szeretetedet megosztod velem.

Emlékezz arra, hogy mindig törekedj az álmaid megvalósítására és azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek. Te egy erős, inspiráló és gyönyörű nő vagy, akinek a jelenléte világosságot és örömet hoz az életembe.

Legyen ez a születésnapod kezdete egy új és izgalmas életévnek, tele lehetőségekkel és sikerekkel. Bízom benne, hogy az elkövetkező időszakban minden álmod valóra válik, és boldogságot találsz minden pillanatban.

Boldog születésnapot, kedves (Név)! Köszönöm, hogy vagy az életemben, és kívánom, hogy ez a nap és az egész év tele legyen szeretettel, boldogsággal és sikerekkel!

Szeretettel:
(Saját név)

noinet
34 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!